Widze że mało jest chetnych do komentowania tego zdarzenia !!! Czyli większośc kibiców Juve zchowała głowe w piasek !
Tym wiekszy szacunek dla TigeRa !!
Ja sie z Toba zgodze że jak Moggi bedzie winny to powinnień zostać wyrzucony JAK BEDZIE ....... Ale wizerunek nie zostanie odbudowany tak od "masz" . Jak ktoś oskarza go o takie rzeczy. Ma na koncie inne afere która rzuca złe światło na Juve i nic nie jest pewny co sie dzieje naprawde. Ale każdy (wiekszość) tu na stronie mówi i jest pewny że Moggi jest nie winny. Ale prezytencji Ci co go oskarżaja mogli by sobie zrujnować zycie i kariere mówiąc takie rzeczy bezpodstawnie !!! Nic nie miał honoru przyznac że epokowa afera była siarą dla Juve i dla piłki we Wloszech.
Każdy kibic juve w momecie pisania komentarza do afery z udziałej Juve pisze o Berlusconim czy remisach Interu. I to pokazuje że są tu dzieci [połowa] nie znajace sie na piłce i zyciu A chce sztamy zawiazywac.
A hasło dumni po porażce ....... Nie obowiazuje was połowa nie ma konkternej koszulki w barwy klubowe, połowa nie ma szalika którym mozna byc dymny z barw czy flagi klubowej. A patrząc na jeszcze cos to nie których o włoski klub ogladaja tylko jak TVP 1 pokaze mecz LM to jest przywiazania ?? to jest miłośc do barw ?? To chyba coś mi sie pomieszało gdy w weekend jest impreska Ja w trykocie rossonerich pije piwko i kibiców Milanowi. I jak trzeba krzysze a gry trzeba załamuje sie .A potem jakiś kretyn napisze że o widział lub słyszał i wie że metrowy koles Moggi jest nie winny lub Juve nie ma problemów ...... ! BARWY KLUBOWE TO JEST COS WIECEJ NIZ PRZYWIAZANIE i MŁOŚĆ !! ale honor jest jeszcze czymś wiecej ! A połowa z nas go nie ma .........
**FORZA SERIE A****CZYSTA SERIE A**