AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: peyter » 12 lip 2008, 23:36

a dlaczego nie Judasz ? Przecież odszedł w momencie, kiedy ważyły się losy klubu , kiedy był najbardziej potrzebny. Czy odszedł dla kasy, czy dlatego ze żona go namowila, a może dlatego, że chciał sprobować sił w innej lidze , innej drużynie tego nie do konca się tak naprawde dowiemy. Może po paru latach czysta prawda wyjdzie najaw.

Kendo może mi wytlumaczysz dlatego moj post był bzdurny? Bo ja nic w nim bzdurnego nie widze.

Andrij owszem zapisał się pięknie w historii Milanu, nawet gdy odszedł dalej kibicowałem mu w Chelsea, ale to nie znaczy, że powinien tutaj wracac tak jakby nic się nie stało. Jak dla mnie dla niego przygoda z Milanem skonczyla się raz na zawsze, gdy od nas odszedł. Nie powinien tutaj wracać to byłoby niesmaczne.

Oczywiscie moze grac i z numerem 666, ale chodzi o pewne symbole. Patrząc na Andrija ktory ma np. numer 16 pisany 1+6, grzejącego ławe, na ktorego czesc kibicow bedzie gwizdac, a druga czesc klaskac byłby widokiem żenującym i nie godny do tak wielkiego zawodnika.

Milan sprowadzając Szewczenke moglby popelnic znow ten sam bład co przy transferze Ronaldo, piłkarz wypalony, stary (32 lata dla napastnika, ktorego najwieksze atuty to szybkosc i zwinnosc) marnując młodszych jak Borriello czy Pato nie pasuja tu taka filozofia.

Wróć do „Włochy”