Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 lip 2008, 22:11
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 12 lip 2008, 2:41
Każdy, kto przyjedzie na zlotmyhalek_acm pisze:Rozumiem ze kazdy glosuje![]()
Wszelkie info na ten temat znajdziesz na stronie http://www.milanclubpolonia.pl/myhalek_acm pisze:O Ewa mam pytanie duzo nowych czlonkow w tym roku przybylo ?![]()
Bym sie zapisal wczesniej ale 16 lat potrzebne bylo ktore skonczylem w czerwcu
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lip 2008, 9:25
wydaje sie ze jest duza szansa na transfer..troche wieksza niz polowa to pewnie w granicach 30 baniek to nie tak zle..najlepiej by bylo jakby cale przygotowania spedzil u nas zeby nie bylo tak jak z OliveiraVincenzo Morabito, który reprezentuje interesy Emmanuela Adebayora we Włoszech, wypowiedział się wczoraj na temat postępów w negocjacjach dotyczących napastnika Arsenalu: "Trwają pracę nad tym, by ułatwić domknięcie transferu. Sygnały są bardzo pozytywne. Zbliżono się do rozsądniejszych cyfr - tych w zasięgu Milanu, który ustalił sobie górny pułap kwoty, jaką jest w stanie wydać. Jak bardzo spadła cena? Bardzo w porównaniu do wyjściowych 45 milionów. Jest trochę wyższa niż połowa tego. Jest niższa niż cena Eto'o i Drogby, którzy dodatkowo mają kilka lat więcej."
Według Morabito jest szansa, że Adebayor trafi do Milanu jeszcze przed początkiem przygotowań do nowego sezonu: "Życzymy sobie, aby tak właśnie się stało. Chcemy wreszcie zakończyć tę sprawę. Ufaliśmy Gallianiemu, który zapowiadał, że zawodnik jest głównym celem Milanu. Piłkarz już się nie może doczekać. Chce wiedzieć, gdzie będzie grał w przyszłym sezonie. Rozdział w Arsenalu wydaje się być już dla niego zamknięty." "Szanse? Kiedy powiedziałem, że oceniam je na 80%, byłem zbyt szczery i ta wypowiedź sporo mnie kosztowała... Teraz powiem, że rozmowy są bardzo zaawansowane i mam nadzieję, że będzie można je zakończyć sukcesem."
Tiberino Cavalieri dał do zrozumienia, że Marco Borriello nie zamierza pełnić w Milanie roli rezerwowego. Agent napastnika powiedział: "Wydaje mi się ewidentne, że pozyskanie kolejnego napastnika skomplikowałoby pewne sprawy. Borriello rozegrał znakomity sezon. Gdyby przychodził na przykład z Valencii, to byłby inaczej postrzegany. Celem Marco była walka o miejsce z Inzaghim. Klub planował grać jednym środkowym napastnikiem i dwoma cofniętymi napastnikami. Teraz plany Milanu chyba uległy zmianie. Borriello zawsze uważał, że nie ma sensu wracać do Mediolanu, by robić za trzeciego lub czwartego napastnika. Trzeba będzie rozważyć to dobrze, ale rozwiązanie się znajdzie. Roma? To ważny klub. Oczywiście, że piłkarz byłby zainteresowany. Zagranica? Marco wolałby zostać we Włoszech, ale jeśli zostałby włączony w rozliczenie transferu Adebayora, wówczas Arsenal byłby celem bardzo pożądanym."
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lip 2008, 12:35
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2008, 14:05
a ja własnie wyczytałem, ze Galliani już sie nie interesuje sprowadzeniem Ade, tylko zatrzymaniem obecnej kadry.mete pisze:wydaje sie ze jest duza szansa na transfer..troche wieksza niz polowa to pewnie w granicach 30 baniek to nie tak zle..najlepiej by bylo jakby cale przygotowania spedzil u nas zeby nie bylo tak jak z Oliveira
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 12 lip 2008, 14:23

Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lip 2008, 14:24
a ja własnie wyczytałem, ze Galliani już sie nie interesuje sprowadzeniem Ade, tylko zatrzymaniem obecnej kadry.
To jak to jest ?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 lip 2008, 15:01
Tez mi sie tak wydaje.Ronnie co najlepsze pomaga nam w transferze robiac wojne ze swoim klubem.Zapowiedzial ze nie przyjedzie na zgrupowanie zeby przygotowac sie do olimpiady.Po takich zachowaniach cena ustalona przez Barce moze jeszcze zmalec...Obya to screen Milan Channel. Z samego rana poszedł napis "R10-Milan: silniki odpalone", a potem pokazali mecz pożegnalny Albertiniego, w którym grał R10. Coś jest chyba na rzeczy...
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 12 lip 2008, 15:07
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 12 lip 2008, 17:18
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 lip 2008, 17:34
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 12 lip 2008, 18:16
Dla mnie mógłby grać z numerem 666, chyba by do niego pasowało?peyter pisze: P.S Niby z jakim miałby grać numerem ? Pewnie Pato by mu musiał oddawać ??
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 12 lip 2008, 23:36
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lip 2008, 23:38
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 13 lip 2008, 9:58
peyter
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio