AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 445

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 cze 2008, 20:36

Za rok Drogba będzie już dla nas za stary Razz
A ja myślę, że będzie w sam raz.
Co do Zambrotty to jak widać Barcelona nie chciała zejść z ceny i tak łatwo oddać Zambro
Nie bez powodu. Umiejętności ma nie małe, a i asystować potrafi co udowodnił w ostatnim meczu swojej reprezentacji !

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 14 cze 2008, 21:40

9 mln plus jescze 2 to duzo za Zambrotte.Choc i tak juz sporo zyskalismy w tym mercato. Teraz jescze tylko jakis naprawde dobry napastnik ,oby nie Drogba i mozna uwazac ze mamy super skład.

P.S Patrzcie kto wrocil :lol:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 cze 2008, 21:47

Dlaczego Drogba nie? On chyba byłby idealny właśnie i do tego najbliżej jest.
Ja o Zambrottcie marzę od kilku lat. W końcu marzenie się spełnia. Dla mnie cena się nie liczy tylko jakość.

p.s też to zauważyłem :D ale chyba ban mu pomógł bo nie pisze już tyle bluzgów choć i tak nie potrzebnie się odzywa...

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 14 cze 2008, 21:50

myhalek_acm pisze:oby nie Drogba i mozna uwazac ze mamy super skład.
Zaczynasz myśleć jak Galliani ;D Bez przesady bez Boruca , i kogoś do pomocy (ofensywnego pomocnika) to nawet najlepszy napastnik jakiego mozna sciagnac nam nie pomoze ,a o mistrzostwie to sobie bedziemy mogli wygrac ale chyba w FM albo PESa

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 cze 2008, 22:11

Ja o Zambrottcie marzę od kilku lat. W końcu marzenie się spełnia. Dla mnie cena się nie liczy tylko jakość.
Co udowodnił w ostatnim meczu asystując przy bramce Mutu.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 cze 2008, 22:47

MarcinW pisze:
Zdarza się najlepszym. Ważne że Matrix formę pokazuje na ojro.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 cze 2008, 11:50

oby nie Drogba i mozna uwazac ze mamy super skład.
:shock: a kto :?: Potrzebny nam napastnik z odpowiednimi warunkami fizycznymi a on jest idealyny.
Zaczynasz myśleć jak Galliani ;D Bez przesady bez Boruca , i kogoś do pomocy (ofensywnego pomocnika) to nawet najlepszy napastnik jakiego mozna sciagnac nam nie pomoze ,a o mistrzostwie to sobie bedziemy mogli wygrac ale chyba w FM albo PESa
Ty naprawde spodziewasz sie zakupu jeszcze innego zawodnika niż Napastnik :?: Wydaje mi sie że jeżeli kupimy Drogbe czy innego dobrego napastnika nasze Mercato jeszcze przed rozpoczęciem go już się zakończy

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2008, 12:19

Shocked a kto Question Potrzebny nam napastnik z odpowiednimi warunkami fizycznymi a on jest idealyny.
Drogba jest swietnym pilkarzem i nie mozna tego negowac ale on juz ma 30 lat.jak wydawac na kogos duza kase to lepiej kogos mlodszego(Adebayor, Eto'o) po to zeby gral dlugo a nie kupowac co chwila nowych napastnikow i czekac az sie zgraja..Drogbe moglismy miec 2 lata temu za Szewe..ale jezeli Et'o i Ade nie beda dostepni to tylko i wylacznie Drogba bo w tej chwili nie ma innego napastnika o takich umiejetnosciach do wyjecia

Mutu nie strzelil karnego=slaby pilkarz...jeden blad nie zmarze tego co dokonal Zambro w swojej karierze i jakie ma umiejetnosci

Ty naprawde spodziewasz sie zakupu jeszcze innego zawodnika niż Napastnik Question Wydaje mi sie że jeżeli kupimy Drogbe czy innego dobrego napastnika nasze Mercato jeszcze przed rozpoczęciem go już się zakończy
powiem szczerze ze myslalem ze po takim sezonie Sylvio sypnie kasa i wzmocni kazda formacja.jednak chyba sie przeliczylem...dla Sylvio zakup jednego napastnika to duzo:
Po tym jak Milan wykazał zainteresowanie osobą Adebayora, Arsenal podał zaporową cenę za zawodnika, mającą zniechęcić działaczy z Mediolanu. Wydaje się, że jeśli Milan za wszelką cenę będzie chciał pozyskać zawodnika z listy jaką podał Galliani, będzie musiał wyłożyć sporą sumę. Obecną sytuację skomentował Berlusconi: „Adebayor? Nie wiem. On jest bardzo drogi.”
nie rozumie jednego..po co Sylvio i lysa pala od 2 lat obiecuja wielkiego napastnika skoro dobrze znaja realia rynku i wiedza ze za takiego pilkarza trzeba placic.chyba ze mieli nadzieje ze oddadza nam za darmo.nie zdziwie sie jak przyjdzie Crespo i Berlusconi dumnie oglosi ze lepszego napastnika nie bylo do kupienia

EDIT

oficjalna strona Milanu poinformowala ze Abate wraca do Milanu a Pozzi do Empoli na stale...Abate chyba posluzy jako karta przetargowa z innym klubem bo on chyba nie ma szans na gre..jest skrzydlowym wiec nie ma u nas dla niego miejsca

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 16 cze 2008, 18:13

mete pisze:nie rozumie jednego..po co Sylvio i lysa pala od 2 lat obiecuja wielkiego napastnika skoro dobrze znaja realia rynku i wiedza ze za takiego pilkarza trzeba placic.chyba ze mieli nadzieje ze oddadza nam za darmo.nie zdziwie sie jak przyjdzie Crespo i Berlusconi dumnie oglosi ze lepszego napastnika nie bylo do kupienia
Dokladnie. Ja dziwie sie tez czemu wiedzac, ze naszy budzet transferowy nie jest jakis przeogromny, wybrali sobie akurat tych napastnikow, a nie skupili sie na bardziej realnych zawodnikach, typu np Huntelaar czy Gomez. Oni sa do wyrwania za duzo mniejsze pieniadze niz Eto czy Drogba, a dobrze by do nas pasowali. W sumie moze jak nie udalo sie sciagnac zadnego z planowanych napastnikow zarzad pomysli o tych zadwonikach, ktorych wymienilem.

mete pisze:oficjalna strona Milanu poinformowala ze Abate wraca do Milanu a Pozzi do Empoli na stale...Abate chyba posluzy jako karta przetargowa z innym klubem bo on chyba nie ma szans na gre..jest skrzydlowym wiec nie ma u nas dla niego miejsca

W sumie kolejna niezrozumiala dlas mnie decyzja. Lepszy zawodnik ( i w sumie taki, ktory by nam sie bardziej przydal) od nas odchodzi, a ten gorszy i mniej przydatny wraca. Identycznie bylo z Lino i Antoninim.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 cze 2008, 19:15

Dokladnie. Ja dziwie sie tez czemu wiedzac, ze naszy budzet transferowy nie jest jakis przeogromny, wybrali sobie akurat tych napastnikow, a nie skupili sie na bardziej realnych zawodnikach, typu np Huntelaar czy Gomez. Oni sa do wyrwania za duzo mniejsze pieniadze niz Eto czy Drogba, a dobrze by do nas pasowali. W sumie moze jak nie udalo sie sciagnac zadnego z planowanych napastnikow zarzad pomysli o tych zadwonikach, ktorych wymienilem.

ja bym powiedzial ze nas budzet jest ogromny.Sylvio jest chyba najbogatszym czlowiekiem we Wloszech.majatek ma ponad 10 mld euro...Milan ostatnio duzo wygrywal przynosil zyski...sprzedalismy juz kilku graczy okolo 30 baniek zarobilismy.dotego patrzac na ostatnie lata naszego mercato mozna sie zapytac co Sylvio robi z kasa...Gomeza widzialem na Euro i jakos mnie nie przekonuje...jezeli obecali wielkiego napastnika to pozostal tylko Eto'o do kupienia bo Drogba i Ade zostaja w swoich klubach a jakby uszlyszeli cene za Benzeme to pewnie by pomdleli...

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 17 cze 2008, 2:45

Witam Milaniści!

Mam nadzieję, że wielki napastnik nie równa się Koller :roftl3: , choć z naszym zarządem to można się wszystkiego spodziewać...
A tak na serio to działacze powinni się za jakimś dobrym bramkarzem rozejrzeć (mam nadzieję, że już to robią), bo może i Abbiatti jest dobry i należy w końcu dać mu szansę, ale przydałby się jakiś młody.

Forza Milan!

MarcinW :idzze:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2410
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 cze 2008, 10:16

Jesli Abbiati jest zly, bo nie ma 22 lat to nie jest to argument. Bramkarz jest jak dobre wino - im starszy tym lepszy (sa wyjatki), ale doswiadczenie na tej pozycji jest niezwykle wazne.

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 17 cze 2008, 10:43

Ja na miejscu Berlusconiego wziąłbym się za Boruca.Euro udowodniła że jest jednym z najlepszych bramkarzy świata i europy ;).To co miał wpuścić to wpuścił ale to co obronił to normalnie poezja.Bronił piłki których nawet Buffon może by nie obronił.Kilkanaście razy ratował nas przed stratą gola.Chociaż w tej chwili Boruc pewnie nie odejdzie do Milanu bo w Celticu gra w Lidze Mistrzów a w Milanie nie ...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2410
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 cze 2008, 10:51

Dramatic pisze:bo w Celticu gra w Lidze Mistrzów a w Milanie nie ...
Tez mi powod. Gra w CL w barwach Celticu to za malo, bo slaba liga szkocka pozostanie slaba liga szkocka. A ten jeden rok bez Ligi Mistrzow nie bylby az tak duza strata. Jesli nie przejdzie to z innych powodow:
:arrow: Milan nie szuka bramkarza i uwazam, ze tak wlasnie jest.
:arrow: Celtic zazyczy sobie duzej kwoty, ktorej niejeden klub nie bedzie chcial za niego zaplacic.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 cze 2008, 15:14

RealFan ma absolutną rację. Cena na pewno jest wysoka, zwłaszcza po Euro gdzie na tą chwile bronił najlepiej spośród wszystkich bramkarzy.
Jeżeli wierzyć naszemu zarządowi Milan nie szuka bramkarza a więc to przekreśla wszystko. Były jakieś spekulacje że kiedyś się nim interesowaliśmy co nawet działacze potwierdzili ale ile takich doniesień było które skończyły się tylko na słowach ? :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”