Raczej nie bo Antonini to pomocnik a Grimi to obrońca. Galliani mówiąć o pozycji Serginho miał na myśli jego pierwotną, czyli lewe skrzydlo, dopiero pod koniec jego kariery Carlo, ulegając powszechnym trendom przemianował pomocnika na leweego obrońce co się w przypadku ulubieńca Berlusconiego średnio sprawdziło.mete pisze:tranfer Antoniniego moze oznaczac brak szansy na powrot Grimiego bo to ta sama pozycja.
Wenger, co mnie bardzo cieszy rozwiał wszelkie spekulacje na temat Adebayora. Od samego początku nie wierzyłem w ten transfer, a czare goryczy na pewno przelał Flamini i jego darmowe przejscie do nas.
Nie będzie też Szewczenki i to tez jest informacja jak najbardziej na +.
„Chelsea wyraziło zgodę na otwarcie negocjacji z Drogbą, a więc nie ma żadnych przeszkód abyśmy zaczęli rozmawiać.”
Bardzo mnie cieszą słowa Gallianiego. Jestem gorącym zwolennikiem transferu Didiera do nas bo byłby według mnie idealnym uzupełnieniem linii ataku. Takiego zawodnika jeszcze nie mamy i oby te negocjacje skonczyly sie powodzeniem i Didier zalożył czerwono-czarna koszulke.
Hiobowe wiesci przyniosl za to wywiad z Simiciem naszym solidnym rezerowym, którzy jeczy coś o zmianie i tak dalej. Szkoda jakby odszedl ale nie mozna mu tego unimozliwiac, trzeba zaczac szukac nastepcy.