Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 04 cze 2008, 2:10

Pokazówka to oczywiście wcześniejsze działania, pod publiczkę pokazujące, że zero tolerancji dla niespełniających warunków ble ble. Nie ma w tym żadnej ironii. Bez wnikania, czy Polonia spełnia wymogi licencyjne, czy nie, uważam, że zasługują na ekstraklasę w równym stopniu co reszta ligi. Gdyby się czepiać takich pierdół, myślę, ze spokojnie możnaby uwalić pół ligi. A styl w jakim Polonia miałaby zostać spuszczona do pierwszej ligi, oficjalne powody relegacji to jest kpina.
Yukasz pisze:Znaczy chodzi ci o klatkę? No widocznie ma być jakaś klatka o takich wymiarach i nic więcej a ta spełnia wymogi II ligi więc wtf[...]ta klatka powstała tuz przed startem rozgrywek II ligi więc jak się nie trudno domyslić była robiona na potrzeby wymogów PZPNu i najwyrazniej taka miała być.
No to chyba najlepiej pokazuje ile warte są te całe wymogi :>? Krowy czy gangsterów tam trzymacie po godzinach :lol:?
Yukasz pisze:No i pewnie nadal siedzi zadra za ten Stadion Narodowy?
No siedzi, siedzi. Liczyłem, że Narodowy zrobią na Błoniach.

A z policją, kibolami to żeś wyjechał. Co to ma wspólnego z jakimkolwiek tematem? Generalnie chyba pora zmienić podpis, bo nie wiedzieć czemu zacząłem być kojarzony z pokoleniem JP (2) :|.

Wróć do „Polska”