AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 441

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 cze 2008, 17:42

Nasi ciulaja na cos kase...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2008, 17:47

Chlopaczek pisze:Nasi ciulaja na cos kase...
Więcej by zarobili na zwolnieniu z kontraktu żenująco słabego Favalliego, który jest nam niepotrzebny, niż na sprzedaży Sammarco.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 cze 2008, 17:55

powariowali tam w Milanie :think:
No chyba że zarząd planuje Cigariniego wyciągnąć z Parmy :wink: To by był jak dla mnie doskonaly pomysł i wtedy Sammarco może rzeczywiście jest zbędny...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 cze 2008, 18:00

Moze po zakonczeniu mercato w ogole nie bedziemy zalowac starty Sammarco?Nasi na pewno maja jakis plan.Chociaz po paru decyzjach podjetych ostatnimi laty i bledach w polityce transferowej (co doskonale widac po uplywie czasu) powazne obawy sa.
Musieli miec w sprzedazy tego zawodnika jakis cel a ja posiadam zbyt malo informacji i jestem zbyt daleko od druzyny zeby ta decyzje uczciwie podwazyc.

Wstrzymam sie z ocena do wrzesnia.Na razie staram sie nie krytykowac.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 cze 2008, 18:08

Więcej by zarobili na zwolnieniu z kontraktu żenująco słabego Favalliego, który jest nam niepotrzebny, niż na sprzedaży Sammarco.
wlasnie ciekawe ile zarabia Favalli..szkoda ze Dide nikt nie chce bo jednak jego zarobki jak na 3 bramkarza to troszeczke duzo..

No chyba że zarząd planuje Cigariniego wyciągnąć z Parmy Wink To by był jak dla mnie doskonaly pomysł i wtedy Sammarco może rzeczywiście jest zbędny...
ostatnio nie ma plotek na temat.moze cisza przed burza jak w przypadku Bonery...wydaje mi sie ze Cigarini bedzie do wziecia..Seria B to dla niego za niskie progi..zeby sie prawidlowo rozwijac nie moze robic kroku w tyl
Seedorf nie nadaje się na grę na środku pomocy. Ambrosini, Gattuso i Pirlo, ewentualnie Flamini za jednego z DP wydaje się być dużo ciekawszą alternatywą, tym bardziej w sytuacji, gdy boczni obrońcy będą często zapuszczać się pod pole karne rywala jak za dawnych czasów - wtedy na środku musi być odpowiednie zabezpieczenie przed kontrą, którego sam Gattuso, nawet przy wsparciu cofniętego Pirlo lub Seedorfa, nie da.
Toteż wydaje mi się, że na środku będzie grał duet DP (Gattuso, Flamini, Ambro, Emerson, Brocchi), obok nich Pirlo, przed nimi ktoś z duetu Seedorf-Kaka.
O ile Ancelotti przejdzie na 1-4-3-1-2.
duzo tez wlasnie zalezy od bocznych obroncow..z tych co mamy w kadrze to Bonera w tej chwili jest pewniakiem na prawa strone Zambrotta na lewa..jezeli Jankulovski i Oddo wroca do formy to o boki obrony nie mamy sie co bac...ale i tak 2 ofensywnych pomocnikow to malo..napewno bedziemy grac tez czasem choinka Carlo z tego nie zrezygnuje..

jezeli bedziemy grac rzeczywiscie Pirlo + dwojka defenwynych w srodku nie rozumie sprzedazy Sanmarco ktory tez moglby grac za Pirlo lub za jakiegos defensywnego...Emerson i Brocchi ponoc maja wolna reke w poszukiwaniu klubu..to co zostaniemy z Pirlo Gattuso Ambrosinim i Flaminim na 3 pozycje??moze z tego powodu plotki o Veloso??ja jednak wolalbym sciagnac spowrotem Sanmarco(co juz nie mozliwe) lub Cigariniego i zostawic Emersona ktory ma nam cos do udowodnienia

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2008, 19:56

Według Sky Sports Ancelotti już jest w Chelsea.
Ciekaw jestem, co z tego wyjdzie. Jestem przeciwnikiem Carlo w Milanie i mam nadzieję, że odejdzie, ale mam dziwne przeczucie, że jeśli się pozbędziemy Carlo, to jednocześnie przyjdzie do nas Rijkaard czy inny słaby trener i zatęsknię za Carlo, bo będzie w Milanie jeszcze gorzej.
Może dlatego oszczędzają? Żeby nowy trener miał więcej pieniędzy na transfery?
Trzeba czekać.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 cze 2008, 19:58

Carlo nigdy nie miał znaczącego słowa odnośnie transferów. To co dostał tym grał. Teraz nagle Galliani strasznie zabiega o Eto bo to cel numer jeden trenera :P Dziwne.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 cze 2008, 19:59

Wilmore pisze:do nas Rijkaard czy inny słaby trener
Bo słabi trenerzy wygrywają LM w tak dobrym stylu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Oby właśnie Ryjek do was przyszedł i coś wygrał, żebyś skończył głupoty gadać :]

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 03 cze 2008, 20:08

Moim zdaniem Rijkaard to ma tylko nosa do kupowania piłkarzy, jednak taktyk z niego żaden co pokazuje taktyka Barcelony czyli granie ciągle takim systemem. W Milanie nie będzie mógł tak sobie kupować kogo będzie chciał, moim marzeniem jest Spal :)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 cze 2008, 20:15

Tak jak ostatnio nie bardzo wierzylem w to, ze Rijkard bedzie trenerem Chelsea, tak uwazam, ze jesli odejdzie Carlo to do was zawita. Powroci tym razem juz jako trener. Co wiecej, nie zdziwilbym sie, gdyby zabral ze soba kogos z Barcelony (jesli oczywiscie plotki sie potwierdza)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 cze 2008, 20:16

THEMANIEK pisze:ednak taktyk z niego żaden co pokazuje taktyka Barcelony czyli granie ciągle takim systemem
Rijkaard nie grał tym samym systemem cały czas
Co wiecej, nie zdziwilbym sie, gdyby zabral ze soba kogos z Barcelony
Pewnie Eto :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2008, 20:19

Bask pisze: Bo słabi trenerzy wygrywają LM w tak dobrym stylu
THEMANIEK pisze:Moim zdaniem Rijkaard to ma tylko nosa do kupowania piłkarzy, jednak taktyk z niego żaden co pokazuje taktyka Barcelony czyli granie ciągle takim systemem.
Moim zdaniem:
Rijkaard - ten Cate = Janusz Wójcik (wielki motywator, nic więcej).
Celowo trochę przesadzam z Wójcikiem, ale i tak do Rijkaarda jako trenera mam niewielki szacunek - managerem, motywatorem może i jest dobrym, ale specjalistą od taktyki jest żadnym.
Niestety, Ancelotti teraz kategorycznie zaprzeczył plotkom i obiecał pozostać w Milanie. Niestety albo i stety, bo na rynku nie ma w tej chwili lepszego trenera dla Milanu - wszyscy ciekawi albo zajęci, albo nie chcą do nas przejść.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 cze 2008, 20:22

To kto był od taktyki w Barcelonie? Ten Cate? :>
Wilmore pisze:Niestety, Ancelotti teraz kategorycznie zaprzeczył plotkom i obiecał pozostać w Milanie
:)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 cze 2008, 20:33

Carlo nigdy nie miał znaczącego słowa odnośnie transferów. To co dostał tym grał. Teraz nagle Galliani strasznie zabiega o Eto bo to cel numer jeden trenera Razz Dziwne.
no wiadomo jezeli Carlo pojdzie do Chelsea to bedzie w stanie sobie pozwolic na kogo bedzie chcial..wiec Galliani chce udobruchac teraz go bo dobrze wie ze zaden inny trener sobie nie pozwoli na to by nie mial nic do powiedzienia w transferach

Lippi powiedzial ze nie bedzie nigdy trenerem Milanu wiec zostaje tylko Rijkaard...beda jaja jak Carlo odejdzie i zostaniemy bez trebera...jezeli Carlo odejdzie to troche chamsko to zrobi..mogly sie zdecydowac jak jeszcze Mourinho byl do wziecia...jak Rijkaard to tylko z Ten Cate i Eto'o :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 03 cze 2008, 20:44

Po euro Van Basten bedzie wolny :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”