Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 cze 2008, 22:57
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 cze 2008, 23:20
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 02 cze 2008, 0:38
Cris7 pisze:Przepraszam, czy tylko ja miałem wrażenie, że Smolarek pięknie zanurkował?
Tyle tylko, że nie ma co patrzeć na mecze kontrolne - są one dla trenera a dla Ciebie o pietruszke, mecz był w najgorętszych godzinach a w dodatku na tydzień przed meczem z Niemcami nikt nie będzie grał na 100%...Cris7 pisze:Jeśli nie będziemy mieli dużo szczęścia to moim zdaniem z tej grupy nie wyjdziemy. I nawet niespecjalnie widziałem efekty tego zgrupowania.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2008, 0:43
Nie powiedziałbym. Odniosłem chyba podobne wrażenie do Crisa. Czekam na jakieś ładne powtórki. Póki co uważam, że Ebi włożył nieco własnej inwencji w ten upadek.MENDEZ pisze:Karny był słuszny. Nie ma mowy o symulowaniu.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 cze 2008, 0:44
Pewnie, nie ma co walczyć o miejsce w składzie w meczu na EURO 2008, wiadomo przecież, że skład jest w głowie trenera od tygodni.MENDEZ pisze:nikt nie będzie grał na 100%...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 02 cze 2008, 0:52
Wilmore pisze:Pewnie, nie ma co walczyć o miejsce w składzie w meczu na EURO 2008, wiadomo przecież, że skład jest w głowie trenera od tygodni.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 cze 2008, 1:00
Całe szczęście Leo zna się "trochę" na piłce, jest świetnym trenerem i nie ocenia piłkarzy tylko pod kątem ich zachowania na treningach.MENDEZ pisze:Leo jest z nimi codziennie i wie co potrafią a jak koleś zagrał 45-70 min to wiele Leo'nowi to niepowiedziało.
Szacunek, brawa dla odkrywcy.MENDEZ pisze:Zaleciało mi trochę ironią.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 02 cze 2008, 1:04
... i tylko po sparingachWilmore pisze: i nie ocenia piłkarzy tylko pod kątem ich zachowania na treningach.
Wilmore pisze:Także nie bądź taki pewien, że po dzisiejszym dobrym występie Rogera nie wyjdzie w pierwszym składzie w meczu z Niemcami.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 cze 2008, 1:07
Sugerujesz, że Polacy powinni bić rzuty wolne na wysokości głowy, gdzie Niemcy mają nad nami przewagę około 10 centymetrów, co w piłce nożnej jest przepaścią?MENDEZ pisze:zajebistych rzutach wolnych i rożnych bitych na wysokości kolan co Niemcy bez problemu wybiją nogami - tak niską piłkę wybije już pierwszy bliższy Niemiec.
A kto tu o tym mówi?MENDEZ pisze: ... i tylko po sparingach
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 cze 2008, 1:13
Jak smiesz w ogole watpic w to, ze Wasilewski czy Bak przeskocza Metzeldera czy Mertesackera?Wilmore pisze: Sugerujesz, że Polacy powinni bić rzuty wolne na wysokości głowy, gdzie Niemcy mają nad nami przewagę około 10 centymetrów, co w piłce nożnej jest przepaścią?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 cze 2008, 8:00
Ja przed oczami mam 2002 r mecz Polska -Korea i tam też nasi obrońcy mieli przeskakiwaćRealFan pisze:Jak smiesz w ogole watpic w to, ze Wasilewski czy Bak przeskocza Metzeldera czy Mertesackera?Wilmore pisze: Sugerujesz, że Polacy powinni bić rzuty wolne na wysokości głowy, gdzie Niemcy mają nad nami przewagę około 10 centymetrów, co w piłce nożnej jest przepaścią?
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 cze 2008, 10:57
Karny był niesłuszny. Nie ma mowy o faulu. Zresztą było widać to jak na dłoni na powtórkach.MENDEZ pisze:Karny był słuszny. Nie ma mowy o symulowaniu.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 cze 2008, 10:59
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 02 cze 2008, 11:07
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 cze 2008, 11:21
To samo mozna powiedziec o Niemcach czy Chorwatach to nic dziwnego po takich meczacych treningach. Poza tym mecz z Dania rozgrywany byl w upale wiec zniechecalo to troche do szybkiej gry. Mysle ze na Euro z naszej strony bedzie ta gra wygladala tak samo, nie ludzmy sie - z grupy ciezko bedzie wyjsc. Ja typuje Niemcow i Austriakow do wyjscia. A ta taktyka 4-5-1 jest zbyt defensywna tym bardziej ze w srodku pomocy graja gracze usposobieni defensywnie,. Jezeli w meczu z Niemcami mamy liczyc na kontry to skonczy sie to porazka. Niezapominajmy ze jezeli ktos z Niemcow jest w slabszej formie to maja go kim zastapic a my lawke mamy bo mamy jak to powiedzial Tomaszewski sa to tylko koszulki. Za bardzo sie wszyscy podniecaja tak naprawde jestesmy w slabej formie i nie ma co liczyc na wyjscie z grupy. Takie jest moje zdanie.Fler pisze:Jarzinho ma tutaj duzo racji bo mnie równierz sie wydaje ze wygladaja jakby sil nie mieli
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio