Ja bardzo jestem zadowolony z transferu Zambrotty,szkoda tylko że nie 2 lata wcześniej przyszedł.Ale po kolei:
Bramka:Dida,Kalac,Abbiati
Mam nadzieje że odejdzie Dida(co będzie trudne bo nikt go nie chce a jemu pasuje ławka za 4 bańki) a w jego miejsce ktoś do 1 składu bo ani Zejko ani Abbiati nie nadają sie na dłuższą metę.
Obrona:
Potrzeba jeszcze 1 na środek jak Simic odejdzie-typu solidnego rezerwowego jak Bonera bo Paolo nie w każdym meczu ma siłę grać.Może być Morzarotti-w Empoli grał prawie w każdym meczu a do tego wychowanek co może być ważne przy tych nowych przepisach.No i 1 na lewą albo prawą w zależności gdzie ma grać Zambrotta za Favalliego-mamy Grimiego,Antonelliego,Antoniniego.Nie trzeba dawać za nich kasy co jest plusem albo mała za 2 połowę karty.
Pomoc:Idiotyzmem byłoby oddanie Sammarco na własność Sampdorii.Jest wychowankiem,miał świetny sezon,strzelił 6 bramek a my ciągle nie mamy zmiany za Pirlo,który jak nie gra to gra siada-mogłby go odciążyć ze słabymi.I w tym momencie pozbywamy sie Brocchiego i Emersona.Kaka i Seedorf też bez zmiany są.Dinho mógłby załatwić sprawę.Gurki na wypożyczenie.
Atak:
Dobrze że odszedł Gila,ale Boriello to jakiś żart.Nie wierze że może być zbawieniem ale zawsze lepiej się miło rozczarować.Pippo jako joker,Pato pewniak.Gdyby przyszedł Dinho cofniętego napastnika mamy też załatwionego i potrzebny byłby sęp do 1 składu-chciałbym Gomeza-dobry technicznie i umi grać w polu karnym.
Stanowcze nie dla Shevy-odszedł,jego decyzja,jest bez formy-nie dziękuję.
to tyle