Reprezentacja Polski (zbiorczy)

PhenoM
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: PhenoM » 01 cze 2008, 20:41

Jeśli o mnie chodzi, całkowicie i bezgranicznie ufam Beenhakkerowi, a to, że mecze towarzyskie w wykonaniu naszych nie napawają większości optymizmem to nic.. Grecy cztery lata temu przegrali z nami 1:0 przed samym Euro 2004, a potem pamiętacie co było? Tak samo np.: z Ekwadorem 2 lata temu... Beenhakker wie co robi, od samego początku ma pomysł na grę tej drużyny i wiem, że jest jedyną w tej chwili osobą, która dzięki swoim doświadczeniu może cokolwiek osiągnąć z tą drużyną. Fakt, nie do końca pasuje mi to kogo wybrał, ale to on wie jakich zawodników potrzebuje. Co do meczów towarzyskich to są tylko sparingi, które mają rozwiać jeszcze wątpliwości co do składu i taktyki na Euro. Gdybyśmy dzisiaj np.: wygrali z Brazylią 3-0, to oznaczałoby, że za miesiąc będziemy Mistrzami Europy? :P Będzie dobrze, od kilku tygodni to powtarzam: Z Austią musimy, z Chorwacją możemy, z Niemcami dobrze by było WYGRAĆ!! Do boju Polacy :) A to, że dziś zremisowaliśmy z Danią i do Euro pozostał tydzień nic nie znaczy, bo interesuje nas Mistrzostwo Europy, a nie nic nie znaczące mecze towarzyskie :))

Wróć do „Polska”