Jarzinho pisze:Nie dostrzegam nie liczac Manciniego, De Rossiego i tottiego pilkarzy o klasie światowej. Nie bede sie bawil w wyliczanki i jaki kto ma potencjal, czy Aquilani bedzie taki czy owaki.
Doni - jeden z lepszych bramkarzy Serie A.
Mexes-Juan - jedna z najlepszych par stoperów w Europie.
Perrotta - mistrz świata.
Poza tym Cicinho, Pizarro, Taddei - nic ci te nazwiska nie mówia?
Jarzinho pisze:Nie potrafie wymienic 11 pilkarzy Romy.
Przykro mi
Najpierw pooglądaj troche meczów, a potem pogadamy.Jarzinho pisze:Jesli piszesz ilu pilkarzy o jakiej klasie maja inne zespoly sprawdz jaki potencjal posiada Roma. Dla mnie nie wiekszy niz Porto czy pozostale ekipy.
Nie wiem, może dwa wicemistrzostwa w, bądź co bądź, silnej lidze włoskiej? Może dwa razy ćwierćfinał Ligi Mistrzów? Na przykład w tym jest lepsza.Jarzinho pisze:W czym jest taka roznica, ze zadanie o rownosci tych klubow z Roma mnie osmiesza, czy Roma az tyle wiecej osiagnela w ostatnich latach od w/w klubow.
Porównaj najpierw jedenastki (przydałoby sie też pare meczów obejrzeć - głownie Romy, bo chyba Celtic oglądałeś przy okazji meczów z Barcą), a potem zabierz głos. Chyba jest jakaś różnica miedzy, dajmy na to, Mexesem i Caldwellem albo Venegoorem of Hesselinkiem i Tottim?Jarzinho pisze:Dla mnie to jeden i ten sam worek.
Powiadasz, że Manchester sprowadził Romę na ziemie. Zobaczymy, co Diabły zdobędą w tym sezonie.Jarzinho pisze:Powiadasz, ze Barcelona została ustawiona w jakis sposob przez Liverpool. Sprawdz najpierw co osiagnal Liverpool w ostatnich sezonach
Yukasz, do frajerskiej gry Porto, to nam jeszcze sporo brakuje... W lidze grają świetnie, w LM ulegli Schalke... Zastanów się, kto jest lepszy - Real (który wyeliminowała Roma) czy Schalke (któremu nie sprostało Porto). Zreszta porównując personalnie jedenastki też wyjdzie to zdecydowanie na naszą korzyść. Piłkarze tacy jak Quaresma czy Lisandro Lopez sa w tej drużynie w mniejszości.Yukasz pisze:Jedynie mógłbym się zgodzić że Porto jest porównywalne
Ja powtórze ze swojej strony, że spośród drużyn wymienionych przez Jarzinho z Romą można porównywać jedynie Fenerbahce.
Yukasz pisze:A gdzie zaliczysz Real który w ostatnich latach podbija Europę a w ostatnich dwóch Roma jest od niego wyżej?
Podbijam pytanie.