AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 386

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 mar 2008, 21:51

Sorry za to ze kazalem zdejmowac Kake , 1:0 dla Milanu :twisted:

Ale Seedorf Zpizdził o ja :!:

O rozny sie czepiacie a Pato dostal zolta za to ze go Doni powalil w polu karnym ,Sedzia [']

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 mar 2008, 22:08

Ja akurat w tej sytuacji miałem wrażenie że sędzia miał racje, choć ciężko powiedzeć bo powtórka była ze złej kamery i niewiele było widać z za pleców Doniego

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 mar 2008, 22:13

Sedzia to dziwka zwykla , Roma gol ze Spalonego !!!

wp // fieldy

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 mar 2008, 22:23

Przegrywamy Wygrany mecz...
Nie wiem co oni zrobili...Przypomniał sie z deka Stambuł wtedy też jak frajerzy zagraliśmy...Mecz ewidentnie pod nasze dyktando mogliśmy wygrac to bardzo spokojnie...a Roma z taką grą to niech znowu szykuje duży worek na bramki na old trafold
napisze więcej jak ochłone...

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 mar 2008, 22:31

Sedzia kradziej zasrany az zal to komentowac , Roma zwykle farty , oby odpadli z ManU :evil:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 mar 2008, 22:33

Oł men, takiego frajerstwa dawno nie widziałem. :? Dlaczego Ancelotti zdjął najlepszego w Milanie Seedorfa?

myhalek_acm pisze:Sedzia to dziwka zwykla , Roma gol ze Spalonego !!!
który niby?
Diablo_ASR pisze:Przeciez Pizarro dotknął piłki. Co wy ślepi jesteście jak ten sędzia?
Tak jesteśmy ślepi. Według mnie sędzia dobrze zrobił. Przecież równie dobrze jakiś zawodnik może sobie ustawić piłkę nogą, a za minutę podbiegnie drugi i zacznie sobie grać bo "tamten dotknął".
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 22:36 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 mar 2008, 22:34

Czy mi się zdawało czy po tym jak zszedł Seedorf, który był chyba najlepszym naszym graczem, graliśmy 4 defensywnymi pomocnikami ?
Do tego jeszcze Ricky chyba doznał kontuzji :evil: mam nadzieje, że to nic poważnego... Ehh co za mecz... zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki...

zagi82
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 15 mar 2008, 22:35

gilardino11 pisze:Przegrywamy Wygrany mecz...
Nie wiem co oni zrobili...Przypomniał sie z deka Stambuł wtedy też jak frajerzy zagraliśmy...Mecz ewidentnie pod nasze dyktando mogliśmy wygrac to bardzo spokojnie...a Roma z taką grą to niech znowu szykuje duży worek na bramki na old trafold
napisze więcej jak ochłone...
Ochłoń, ochłoń...A najlepiej obejrzyj sobie mecz jeszcze raz.Bo błądzisz.Bardzo dobry mecz z obu stron, sporo emocji.Świetne zmiany Spalla.Podziękujcie Seedorfowi za zmaszczenie 200% okazji :P

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 15 mar 2008, 22:35

myhalek_acm pisze: O rozny sie czepiacie a Pato dostal zolta za to ze go Doni powalil w polu karnym ,Sedzia [']
Ty żartujesz czy tak na poważnie?

Pato w Milanie jest krótko, ale jak widać, uczył się od najlepszych nurków Europy: Pippo i Gili.

Zagraliście jak Roma z Interem w niedawnym meczu. Zamiast dobić, to daliście sobie odebrać punkty.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 mar 2008, 22:36

brawo Carlo udana zmiana z Emersonem...czekam na wypowiedzi pomeczowe.rozumiem ze Seedorf po kontuzji ale nie tak ciezkej zeby nie zagrac te 10 minut dluzej.byl najlepszy na boisku zszedl i wszytko sie zaczelo.jeszcze jak nam Kaka wypadnie z gry i Fiorentina jutro wygra to bedzie swietnie...

z drugiej strony mam nadzieje ze ta porazka nie pojdzie na marne.po pierwsze zarzad zrozumie ze w tym sezonie nie wygralismy meczu z zadna dobra druzyna z Seria A.noi mam nadzieje ze Roma wygra scudetto

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 mar 2008, 22:37

Meczu nie oglądałem gdyż wolę wieczór z Primera Division :) ale z komentarzy i relacji live widzę że kolejne frajersko stracone punkty przez Milan :) a Fiorentina ciągle na 4 miejscu ...

Mimo wszystko gratulacje dla Romy i życzę udanej walki o Scudetto ... Inter już tylko o 3 pkt dalej ;)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 mar 2008, 22:37

myhalek_acm pisze:Pato dostal zolta za to ze go Doni powalil w polu karnym ,Sedzia [']
Tja, nurek aż miło :P Ogólnie Pato musi się jeszcze nauczyć cwaniactwa, bo to byłą sytuacja na karny. Tylko nie potrzebnie podskoczył. Gdyby nie oderwał się od ziemi, to Doni nie miałby szans wyhamować i wtedy byłby karny. A tak sędzia miał racje, Pato nawet nie protestował.

Milan zagrał w tym meczu dobrze przez 20min. Poza tym średniutko bardzo, momentami jak dzieci we mgle. Nie wiem co Gila chciał zrobić w końcówce... Gdyby na jego miejscu był Pippo, to byłby remis. Milan miał sporo sytuacji w pierwszych 20min II połowy, zwłaszcza ta Seedorfa wysmienita. Niewykorzystana się jednak zemściła. Ogólnie świetna II połowa, Roma pokazała charakter, którego w tym sezonie brakuje Milanowi. Aż żal patrzeć momentami na bezradnego Kake, na podwórkowe błędy w obronie, dziś zwłaszcza królował w tym Kaladze. Roma wygrała zasłużenie, grali lepiej, dokładniej, szybciej, z większym zaangażowaniem. Jako kibic Juve wolałbym remis ale nie jest najgorzej. Na dogonienie Romy i tak były małe szanse, a tak... wróbel w garści ;)

Mam nadzieję, że z Kaką wszystko będzie ok.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 mar 2008, 22:37

Ochłoń, ochłoń...A najlepiej obejrzyj sobie mecz jeszcze raz.Bo błądzisz.Bardzo dobry mecz z obu stron, sporo emocji.Świetne zmiany Spalla.Podziękujcie Seedorfowi za zmaszczenie 200% okazji Razz
Ze co :?: w którym momencie Roma była lepsza chyba jak strzeliła na 2-1.Tak Milan miał Romke na patelni te sytuacje które mieli musieli wręcz wykorzystać...Takiego Frajerstwa w wykonaniu Milanu nie było od Stambułu

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 mar 2008, 22:38

który niby?
Giulyego , ktory sam osobiscie na spalonym nie byl ale Totti czy tam jakis inny koles co mu podal to byl !

A tak wogle to jest zwalenie do kwadratu .

Chyba musze isc spac bo nie wytrzymam tego rozgoryczenia ktore we mnie siedzi :evil:

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 15 mar 2008, 22:39

gilardino11 pisze:
Ochłoń, ochłoń...A najlepiej obejrzyj sobie mecz jeszcze raz.Bo błądzisz.Bardzo dobry mecz z obu stron, sporo emocji.Świetne zmiany Spalla.Podziękujcie Seedorfowi za zmaszczenie 200% okazji Razz
Ze co :?: w którym momencie Roma była lepsza chyba jak strzeliła na 2-1.Tak Milan miał Romke na patelni te sytuacje które mieli musieli wręcz wykorzystać...Takiego Frajerstwa w wykonaniu Milanu nie było od Stambułu
Moim zdaniem przesadzasz...Nigdzie nie napisałem, że była lepsza...Czytaj uważniej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”