Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 168

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 mar 2008, 19:53

Oczywiście nikogo nie należy lekceważyć zwłaszcza, że Barcelona daleka jest od chociażby dobrej formy.

Z tego co widzę to Schalke lekceważą bardziej kibice innych drużyn niż fani Barcelony.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 mar 2008, 19:57

Mentor pisze:Oczywiście nikogo nie należy lekceważyć zwłaszcza, że Barcelona daleka jest od chociażby dobrej formy.

Z tego co widzę to Schalke lekceważą bardziej kibice innych drużyn niż fani Barcelony.
Tak sobie czytam komentarze na blaugrana.pl i jest gorzej jak na realmadryt.com. 90 % tamtejszych fanów to się zastanawia kto będzie w półfinale a o Schalke to tyle tylko, że to najlepszy wybór i już są w 1/2.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 mar 2008, 20:02

Ebi pisze:
Tak sobie czytam komentarze na blaugrana.pl i jest gorzej jak na realmadryt.com. 90 % tamtejszych fanów to się zastanawia kto będzie w półfinale a o Schalke to tyle tylko, że to najlepszy wybór i już są w 1/2.
Wybor najlepszy, przynajmniej dla nas. I wedlug mnie nawet lepszy niz Celtic, bo nie zamuruja sie na wlasnym polu karnym, tylko beda probowali atakowac.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 mar 2008, 20:19

Jarzinho pisze:Ryj nie jest zajebistym trenerem, taktykiem itp pierdoly. Tylk on wymyslil taktyke, ktora dala Bercelonie kilka tytułow.
Może i on, ty lepiej znasz swój zespół ode mnie. Ale ja (możliwe że kieruję się stereotypami bo zbytnio nie zagłębiam się w sprawy Barcelony) mam wrażenie że ten Cete odwalał tam niemałą robotę. Teraz jego nie ma to Ryjek ma problemy. Jak się mylę to z pewnością mnie poprawisz i udowodnisz że Barcelona z ten Cate i bez to ta sama Barca a Ryjek tam jest woźnicą choć teraz pewnie jego konie są w okresie godowym bo są jakieś nie swoje (woźnica raczej nic na to nie może zaradzić) :P
A co do Chelsea to nie wiem co robi na ławce duet Grant - ten Cate ale faktem jest że strata w lidze do Arsenalu wynosi... 5 pkt (mają jeden mecz zaległy) a do MU aż 3. Na taki stan rzeczy imo same zwycięstwa z Derby nie wystarczają. Więc przynajmniej ja tu widzę postęp i drużyna w wydawało by się straconym sezonie może jeszcze coś ugrać :]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2413
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2008, 20:49

fieldy pisze:Mamy ekipę z Anglii, wiec rozpracowani są, przynajmniej nie trzeba będzie tracić czasu nad specjalnym obserwowaniem rywala, jak np Chelsea musi zrobić.
To dziala w obie strony :p I to Benitez zwykl wszystkich rozpracowywac w CL, a potem meczyc zelazna taktyka. Liverpool to moim zdaniem najmniej wygodny przeciwnik, jakiego mozna bylo wylosowac. Arsenal jak zawsze bedzie sie staral grac swoja ofensywna pilke. Ciekawe na ile to wyjdzie, bo mimo wszystko gier obu druzyn w rozgrywkach krajowych nie bralbym tutaj jako jakis wyznacznik. The Reds jak zwykle w tych rozgrywkach strasznie duzo uwagi poswieca na destrukcje i wybijanie rywalowi pilki z glowy taktyka i pressingiem. Wolalbym, aby awansowal Arsenal, lecz to ekipe Beniteza mimo wszystko uwazam za nieznacznego faworyta. No, ale jak Kanonierzy nie dadza sie za bardzo ograniczyc to dadza rade. Pytanie tylko czy beda w stanie tak do konca pokazywac to co lubia.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2008, 20:54

Zapewne będą nam przeszkadzać, zwłaszcza w pierwszym meczu, na Emirates. Pewnie będą dążyć do bezbramkowego remisu. Jednak, Arsenal także potrafi grac pressingiem i to potrafi bardzo dobrze.
Pewnie będzie podobny mecz do tego z Milanem na Emirates, tylko ze my bedziemy mieli mniej okazji [bo Liverpool będzie lepszy w destrukcji, niż był Milan] no i trzeba będzie jednak wykazać się skutecznością. Na szczęscie w tym sezonie, w przeciwieństwie do lat ubiegłych skuteczność to nasz najmniejszy problem [gorzej z kontuzjami, choć już pomału racaja wszyscy].

Do gry wrócił Robin - do meczu z Liverpoolem [o ile się znów nie złamie] powinien "wejść w grę", do tego Tomas też powinien do kwietnia wrócić.
Będzie dobrze :]

Opłacało się awansować do 1/4 :P

Mam nadzieje, że TVP stanie na wysokości zadania i nie zgłupieje do reszty.
W środę 2 kwietnia :

Fener - Chelsea
Arsenal - Liverpool

Jak pokażą Chelsea to chyba się wybiorę na Woronicza :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 mar 2008, 21:30

A Barcelony ani razu nie pokaza teraz :(

Roma - Manchester i Barcelona - Chelsea to juz sie normalnie tradycja robi powoli.

Gruby_ASR
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gruby_ASR » 14 mar 2008, 21:40

SWIETNIE !!

Teraz wyjdzie to 7:1 bedzie gaz jak nigdy !! Forma tez jest, checi beda kibice beda !!

Fani MU juz LM wygrali.. Jezu ich poziom to karaluchy..

ASR !!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 mar 2008, 21:57

Arsenal- Liverpool

Akurat my musieliśmy trafić na siebie. Liczyłem na kogoś z kontynentu. Z angielskich drużyn to najbardziej nie chciałem trafić na Manchester. Liverpool znowu będzie głównie walczył w LM, bo to im tylko pozostało, więc łatwo nie będzie. W ostatnim czasie źle nam z nimi nie idzie i liczę na awans.

Chelsea- Fenerbahce

To przewidziałem. :] W sumie nie chciałem trafić na Turków, więc nie będę pisał, że drużynie Granta się udało, bo Fenerbahce to niewygodny rywal.

Barcelona- Schalke

Katalończycy trafili na najłatwiejszego rywala. Niedawno Celtic, teraz Schalke. Trzeba przyznać, że w tym roku ładnie im się układa. Tym bardziej, że do gry nie będzie zdolny Messi, a to spore osłabienie.

Manchester- Roma

Bardzo ciekawy pojedynek. W sumie grali ze sobą ok temu, ale chcę zobaczyć jak teraz poradzi sobie Roma. Wyeliminowali Real, wygrywając obydwa spotkania... Manchester na pewno jest faworytem, ale Romy bym nie skreślał.

półfinały:

Barcelona- Manchester

Arsenal (mam nadzieje)- Chelsea

Finał:

Arsenal- Barca :twisted:

Zwycięzca: Arsenal

dziękuję za uwagę. :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 mar 2008, 7:54

fieldy pisze:Mam nadzieje, że TVP stanie na wysokości zadania i nie zgłupieje do reszty.
W środę 2 kwietnia :

Fener - Chelsea
Arsenal - Liverpool

Jak pokażą Chelsea to chyba się wybiorę na Woronicza
A ja mam nadzieje, ze wlasnie pokaza Chelsea. Prawie kazdy mecz w turcji w tym sezonie byl widowiskiem dla oka. Byl polot, a kibice swoj koloryt dodaja, istna dzikosc. Poza tym mam az nadto meczy druzyn z Premieship meidzy soba :D
mistyk pisze:A Barcelony ani razu nie pokaza teraz
W sumie to zabrzmialo tak, jakby inne ekipy pokazywali od tej pory kilka razy :lol: A tak na powaznie - cale szczescie - ten mecz jest najmniej atrakcyjny

Awatar użytkownika
DRAWEK
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 15 mar 2008, 23:42

Zgodze się z niektórymi o tym że Barca ma w tym sezonie LM łatwych przeciwników...los im sprzyja :lol: co do Arsenalu i Liverpoolu ten mecz jest najciekawszy moim zdaniem... wygra oczywiście Arsenal>już pokazali na co ich stać w meczu z Milanem

Roma ma okazje sie zrewanżować Manu za osmieszającą porażke....zobaczymy

A chciałbym żeby przeszło Fenebahce.. niewiem czemu ale jakoś mi ta drużyna sie podoba...

Finał
ARSENAL-BARCA

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 mar 2008, 23:50

DRAWEK pisze:Zgodze się z niektórymi o tym że Barca ma w tym sezonie LM łatwych przeciwników...los im sprzyja
Wyglada na to, ze nawet Bernardo osmielil sie to stwierdzic :o

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=622272

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 15 mar 2008, 23:54

W sumie to on nie powinien sie ogladac na Barcelone, ale fakt faktem, ze maja jak narazie duzo szczescia w Lidze Mistrzow.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2008, 0:01

RealFan pisze:
DRAWEK pisze:Zgodze się z niektórymi o tym że Barca ma w tym sezonie LM łatwych przeciwników...los im sprzyja
Wyglada na to, ze nawet Bernardo osmielil sie to stwierdzic :o

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=622272
Nie wiem skąd ta emota na końcu. Zdziwiłbym się gdyby Schuster nie zabrał głosu w tej jakże drażliwej sprawie :roll:

A szczęście w tym roku rzeczywiście mamy. W poprzednich sezonach było inaczej. W przyrodzie nic nie ginie :wink:

Zresztą Liga Mistrzów jako turniej ma to do siebie, że ciężko ją wygrać samymi umiejętnościami. Szczęście jest bardzo potrzebne. Niektórzy mówią nawet, że konieczne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 mar 2008, 0:06

Mentor pisze:Nie wiem skąd ta emota na końcu. Zdziwiłbym się gdyby Schuster nie zabrał głosu w tej jakże drażliwej sprawie
Myslalem, ze chociaz w CL da sobie spokoj. To troche wyglada jak szukanie usprawiedliwienia, dlaczego odpadlismy, a Barcelona gra dalej...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”