Normalnie śmiać mi się chce. Dopiero co wpadłem do domu, odpalam neta i co widzę? Trafiliśmy na Schalke
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 mar 2008, 13:54
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 mar 2008, 14:05
średnia wieku piłkarzy zgłoszonych do LM:fieldy pisze:Zamiast rzucać stereotypami sprawdź średnią wieku tej "11".masacra pisze:Grać przez cały sezon tak młodą 11 musi się prędzej czy później odbić czkawką
Bo młodzi w "11" są Cesc i Clichy. Krótka ławka - tu moze być problem.
średnie losowanie jak dla mnie, mogło być gorzej, ale mogło być zdecydowanie lepiej.
Trudno - trzeba pokonać Liverpool i tyle. Pierwszy mecz u siebie, będzie trzeba jakąs zaliczkę przed rewanżem zrobić.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 14 mar 2008, 14:05
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 14 mar 2008, 14:11
Adas07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 mar 2008, 14:14
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 14 mar 2008, 14:19
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 mar 2008, 14:27
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 mar 2008, 14:37
Na pewno ta para jest ciekawsza od Schalke-Barca.Michał M pisze:Co do ankiety - ciekawe czy ktoś zagłosuje na Fener-Chelsea
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 mar 2008, 14:43
Jak pojawią się kibice Chelsea (o ile tacy są) to zagłosują. W końcu pojedynki Barcy z Celticiem też przez niektórych były uważane za najciekawsze. Kibiców Schalke sobie nie przypominam.Michał M pisze:Ciężki los dla Schalke, wydaje się że gorzej nie mogli trafić. Ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu
I już na odpowiedniej stronie można poczytać że będzie 7:1, 7:0, łatwy przeciwnik, będą baty, losowanie jak marzenie itd itp Im naprawdę przyda się jakby ktos ich sprowadził na ziemię dzieki czemu może poznaliby takie trudne słowo jak 'pokora'. Jak nie my to liczę że pomści nas Barcelona bo nie mam też nic przeciwko aby oni wygrali LM.Yukasz pisze:Mam nadzieję że to piłkarze MU będą pamiętali ubiegłoroczne mecze i nas zlekceważą (o kibiców jestem jakoś spokojny że tak podejdą do tej pary Laughing ).
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 14 mar 2008, 14:47
Bez przesadyEbi pisze:Nawet po pierwszym dobrym meczu już wszyscy mówili, że w ćwerćfinale jest ekipa z Portugali.
Niektórym nie wiem czy by pomogłoYukasz pisze:Im naprawdę przyda się jakby ktos ich sprowadził na ziemię dzieki czemu może poznaliby takie trudne słowo jak 'pokora'.
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 mar 2008, 15:25
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 mar 2008, 15:58
Nie trzęsę, nie trzęsę a tym bardziej jak ochłonąłem. Bo w sumie jak sie tak zastanowić to niezależnie od rozstrzygnięć lepiej że Roma trafiła na MU niż np taki Arsenal który poziom prezentuje podobny a zupełnie nie wiemy czego się po nich spodziewać. MU mamy rozpracowane (a oni nas), mamy się za co rewanżować a oni mogą nas zlekceważyć choć nie muszą bo chcą wygrać LM. Do tego po niemałym sukcesie w poprzedniej rundzie i wyeliminowaniu Realu po którym było dużo radości poznaliśmy swoją siłę lecz teraz nikt nie będzie myślał że skoro pokonaliśmy Real to co to nie my. Wszyscy pamiętają jak prowadząc u siebie 2:0 zamiast dobić MU straciliśmy bramkę bo wkradło się rozprężenie. Do tego ten nieszczęsny rewanż więc mam nadzieję że ekipa będzie rządna rewanżu (w grupie też była ale się nie udało lecz paradoksalnie to może być kolejnym plusem Romy) i skupiona przez 200 min grając w nich na 200%. Myślę że nawet przy dużej zaliczce z I meczu (tak sobie głośno myślę) nikt nie będzie spodziewał się łatwego rewanżu. Jakby zaś w pierwszym meczu nie poszło to z drugiej strony istnieje obawa że nikt nie będzie wierzył w końcowy sukces mając na uwadze dobrze znanego nam rywala. Jak pisałem - Roma może tylko miło zaskoczyć, blamażu sie nie spodziewam.czeher pisze:Yukasz juz trzesie portkami ......... Laughing
Wtedy Sevilla miała ich 'z błotem zmieszać' więc pewnie odpadną.czeher pisze:Tez cos czuje ze to Fenerbahce moze namieszac
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 mar 2008, 16:18
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 14 mar 2008, 16:19
Yukasz pisze:Wszyscy pamiętają jak prowadząc u siebie 2:0 zamiast dobić MU straciliśmy bramkę bo wkradło się rozprężenie.
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 mar 2008, 16:34
No fakt, było jak piszesz ale nie zmienia to faktu że miałem wrażenie (i pewnie nie tylko ja) że nie poszliśmy za ciosem tzn nie skopaliśmy leżącego. Teraz wydaje mi się że taka postawa z naszej strony by się już nie powtórzyła - gralibyśmy z takim samym nastawieniem jak na początku meczu.Einar pisze:Ja to inaczej pamietam ;]. W 60' Rooney strzelił na 1-1, a pare minut pozniej zwycieskiego gola pyknął Vucinić Razz
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio