Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2008, 14:13

Fishbone pisze:Dzisiaj leciał magazyn z Borkiem na Polsat Sport (zapomniałem jak się zwie)

Cafe futbol
Fishbone pisze:ale Lech pewnie nie jednego jeszcze ściągnie.
No i co do tej sprawy to nie byłbym taki pewien jeśli wszystko jest ustalone z Arboleda to myślę że Lech nikogo nie kupi i poczeka do lata. a latem może być za późno , bo jeśli chcemy walczyć z Legia i Korona o puchary to musimy kupić jakiegoś solidnego środkowego defensora teraz.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 lut 2008, 15:55

Nie wiedzialem gdzie o tym napisac,wiec pisze tu.

Ostatnio pseudokibice Ruchu Chorzow jezdza po WLkp i wszedzie gdzie znajda fana Lecha,to wala mu po mordzie, co skutkuje pobytem w szpitalu. Tak sie sklada, ze mam znajomych z FanClubu Lecha w moim miescie i to jest zrodlo tychze informacji. Chlopaki z Chorzowa sa zawsze w poblizu pociagow ,gdy fani Lecha wychodza,zeby sie rozejsc do domow po powrocie z meczu. Nawet u mnie w miescie Chorzow ponoc byl ,ale na szceszcie kepinska ekipa obrala inna droge i Chorzowianie wyladowali we Wrzesni, gdzie zrobili ustawke i poslali paru chlopa do szpitala. Wie ktos co jest grane i ile w tym prawdy? i co Ruch ma do Lecha? nie orientuje sie za bardzo w tematyce ligi polskiej, ale chyba nikt sobie tego z palca nie wyssal :think:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 lut 2008, 17:06

Cała "zabawa" zaczęła się w zaszłym roku, kiedy Ruch jechał na PP do Grodziska Wielkopolskiego i został obity przez Lech. Aktualnie na linii Lech-Ruch zapanowała mocna kosa (nienawiść). Było później kilka spotkań gdzie kibice zaczęli sobie "słodzić".

(ostatnia minuta)

Tutaj masz filmiki co Lech sądzi o kibicach Ruchu :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 mar 2008, 19:25

http://www.sport.pl/sport/1,65025,49974 ... &startsz=x

Albo prezes Lecha jest bardzo glupi albo gada tak tylko zeby sie przypodobac mniej inteligentnym kibicom Lecha.
Polecam przeczytac ten wywiad

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 mar 2008, 19:40

Bienias pisze: Albo prezes Lecha jest bardzo glupi albo gada tak tylko zeby sie przypodobac mniej inteligentnym kibicom Lecha.
Polecam przeczytac ten wywiad
On już dawno za to przeprosił w mediach, więc nie wiem, skąd to oburzenie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 mar 2008, 19:55

nie wiem czy przeprosil. caly wywiad dopiero dzis przeczytalem i z mila checia dowiem sie kogo i za co przeprosil

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 mar 2008, 21:06

Bienias pisze:nie wiem czy przeprosil. caly wywiad dopiero dzis przeczytalem i z mila checia dowiem sie kogo i za co przeprosil
Proszę:
http://www.wislakrakow.com/www/showarti ... leid=17304

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2008, 17:19

No to ładnie piwus strasznie sie napinal na ten wywiad i pewne kwestie, a okazalo sie oczywiscie, że ktos sobie cos dodal, aby było ciekaiwej.

Osobiscie zawsze ufam tym wiadomoscia co pojaiwaja sie na oficjalnej stronie, tak jak to mialo miejsce z Dolha, pozniej czytam reszte.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 07 mar 2008, 18:34

http://www.sport.pl/pilka/1,70993,49974 ... &startsz=x

Ten osobnik sam się gubi w tym co mówi...
"Moglibyśmy np. kupić Matusiaka tak jak Wisła Kraków. Ale ja go nie chcę."

Może ja nie mam informacji, ale Matusiak jest wypożyczony... ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 mar 2008, 18:59

Moze rozdmuchane, przeinaczone a moze nie, tzn moze ktos usiluje wyjsc z twarza po "fo pa"

Wg mnie moze wplyw miec na to bezradnosc zespolu w walce o najwyzsze cele o ktorych bylo glosno i szumnie po fuzji - mijaja prawie 2lata i ...
Wiec niektorzxy chca sie lekko rozgrzeszyc, usprawiedliwic mowiac ze wsyztsko powoli zmudna praca, a kibice sie niecierpliwia i neiraz daja upust temu na transparentach ... 3ligowe transfery itp

Dla mnie Lecho-Amika nie baczac na aspekt kibicow3ski to istna porazka

Zaraz wielki hit Widzew - Lech - dla mnie wygrana gospodarzy bo Lech jak narazie niczym nie zachwycil

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 mar 2008, 22:22

Widzew 1:1 Lech

Pierwsza połowa to totalne nudy , może w końcówce się coś zaczęło dziać ale to nie ten sam Lech który grał bardo atrakcyjną i ofensywną piłkę. Co do wyniku szkoda straconej bramki w końcówce meczu bo moglibyśmy odrobić trzy punkty to Legii która dzisiaj nie spodziewanie przegrała z Zagłębiem Sosnowiec. Miejmy nadzieje że nasza gra się zmieni bo z taką grą to nie mamy szans nawet na pierwszą piątkę ,a gdzie tu dopiero mówić o majstrze albo chociaż o pucharach.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 mar 2008, 22:25

O majstrze, lol, to już powinieneś zapomnieć po pierwszych 8 meczach w rundzie jesiennej. Mecz z Widzewem okazał się kolejnym słabiutkim widowiskiem w wykonaniu Lecha. Smuda stawia na 'niewypała' Bandrowskiego, zamiast na Zająca, który jesienią grał świetnie, ale Smuda jest obrażony na niego, za to, że nie chciał przedłużyć kontraktu. Przy bramce Widzewa nie ma mowy o jakimkolwiek spalonym, słabiutko znowu Reiss, jedynie Murawski walczył. Szkoda, bo z taką grą daleko dojść się nie da. Teraz czeka nas konfrontacja z Wisłą, u siebie. Będę wspierał Lecha z trybuny III, więc pewnie będzie skromne 1:0 dla Lecha.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 mar 2008, 22:31

lisek_chz pisze:O majstrze, lol, to już powinieneś zapomnieć po pierwszych 8 meczach w rundzie jesiennej.

Chodziło mi tutaj o przyszłość a nie o obecny sezon. Co do mecz z Wisła to obie drużyny nie pokazują tego co miały pokazywać w rundzie wiosennej, ale Krakowiacy chociaż wygrywają swoje mecze. Mam nadzieje że na tak ważny mecz Lechici się zmobilizują i w końcu wykorzystają swój potencjał.
lisek_chz pisze:Smuda stawia na 'niewypała' Bandrowskiego, zamiast na Zająca
Też mnie to trochę wkurza żeby nie powiedzieć bardzo, Banderowski gra totalny piach , a Smuda sadza na ławce Zająca który był jednym najlepszych zawodników Lecha jesienią.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 mar 2008, 22:42

Mam nadzieję, że niedługo Smuda wyleci, bo kompletnie nie podoba mi się jego tok myślenia, zresztą większość kibiców jest niezadowolonych, chociaż nie mówi jeszcze tego głośno. Szkoda Zająca, szkoda Wilka, szkoda Kononowicz, który ma potencjał, ale nie jest brany pod uwagę. Mam nadzieję, że wkrótce Rutkowski zmieni Smudę, na innego trenera, ale nie mam tutaj swoich typów. W następnym sezonie z Peszkiem damy radę :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 mar 2008, 7:34

czeher pisze:Wg mnie moze wplyw miec na to bezradnosc zespolu w walce o najwyzsze cele o ktorych bylo glosno i szumnie po fuzji - mijaja prawie 2lata i ...
Wiec niektorzxy chca sie lekko rozgrzeszyc, usprawiedliwic mowiac ze wsyztsko powoli zmudna praca, a kibice sie niecierpliwia i neiraz daja upust temu na transparentach ... 3ligowe transfery itp

Plan 3-letni. Lech mial dobic i pozostacw czołowce w ciagu 3 lat. Nie zrobił tego? Z roku na rok wyższe miejsce w tabeli, w tym ma szanse i to nie mniejsze niż Legia czy Korona i Groclin na 2 pozycje. Nie widać postepu.
Jesli nie to naprawde zal słow.

To, ze ktos jest debilem i na słowa walczymy o mistrzostwo jara sie jak male dziecko to inna sprawa. Lepiej powiedzieć walczymy o mistrzostwo jak 4-5 innych prezesow niż mamy za słaby zespoł. Nie widze w tych slowach czegos bardziej bunczucznego od słow Pietryszyna czy Ożoga i pozostałych prezeswo, dyrektorow, włascicieli.

czeher pisze:araz wielki hit Widzew - Lech - dla mnie wygrana gospodarzy bo Lech jak narazie niczym nie zachwycil
Podobnie rzecz maq sie do 14 inntch klubow. Zaledwie Groclin sie wybija, a reszta nie gra lepiej od Lecha, co wazne dla ukladu tabeli zawodzi Korona i Legia.

Nie wiem co ma Bandrowski do Zająca, defensywny pomocnik do skrzydłowego, to tyle. Jesli Zajac nie bedzie grał w przyszlym sezonie to jaki sens stawiac na niego, Smuda chce sprawdzić Wojtkowiaka na prawej obronie i przywrocic Kikuta na prawa pomoc. Zreszta Zajac nic ciekawego nie pokazał wiosna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”