Tylko czy go będzie za co rozliczać. Mam, miejmy nadzieje złudne wrażenie, że Mirek jest w tym klubie tylko figurantem. Ma robić dobre wrażenia, udzielać ładnych wywiadów, być medialnym, jeździć do Hiszpanii i wydawać nikomu niepotrzebne oświadczenia a o wszystkim i tak decyduje mityczna "góra" (i wcale nie chodzi tu o Ayers Rock czy inne Araraty)Bienias pisze:Mysle ze wtedy sie druzyne rozliczy a przede wszystkim Trzeciaka
Obawiam się, że faktycznie będzie bo co z tego, że może Urban ma dobrą wizje skoro działacze zamiast pomagać mu tą wizje realizować to jeszcze ją niszczą.Bienias pisze: boj o 2 lokate bedzie emocjonujacy
Nie wierszy?! Oj człowieku małej wiary, bóg cie pokara. Obejrzyj najbliższy odcinek z bajek od wujcia Rocco Sifreddi (Rocco and franz invades Joanna Senseszyn) a się przekonasz.Zico_FCI pisze:jasne
No dobra może trochę przekoloryzowałem (o pół centymetra). Zresztą nie ważne przesłanie jest jasne jak albinos na śniegu jesteś po ICH stronie to masz prze.. no i tyle.
Ja też czekałem z drżeniem końcówki prącia na ten moment a tu nic. Oszukali mnie… banda decydentów, złodziei ITIowskich.piwus pisze: Bo jak czytałem zapowiedź, to najbardziej napaliłem się na to kto gra najlepiej w Playstation i na klinikę właśnie.
Ps1: Dobra wkręta staruszku (very nice hardcore action homie)
Ps500: Pewne drugie miejsce i może Puchar Polski na osłode daj nam Maryjo!