Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 16:47
Di Canio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 16:50
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kosiu-Juve » 03 gru 2004, 20:52
Kosiu-Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 gru 2004, 8:14
Zobaczycie ta historia skonczy sie tak ze Johnson zostanie reprezentantem Anglii. On tylko prowokuje selekcjonera Anglii. Żenadawww.sport.onet.pl 11 grudnia 2004 pisze:To miał być piłkarski hit jesieni - najlepszy angielski strzelec Premiership w koszulce reprezentacji Polski. Minął ponad miesiąc i Andy Johnson jest równie blisko kadry Janasa, jak Warszawa Londynu - pisze "Fakt".
Anthony McFarlane, agent piłkarza, cały czas powtarza formułkę: "Jesteśmy coraz bliżej, ale są jeszcze sprawy do wyjaśnienia". Jakie, tego nie chce, albo nie może powiedzieć. Do polskiej ambasady w Londynie nadal nie wpłynął wniosek o przyznanie Johnsonowi obywatelstwa Rzeczpospolitej Polskiej.
Ostatnio Johnson nie opowiada już tak ochoczo o swej polskości. - Jestem dumny ze swego polskiego pochodzenia, ale taką samą dumą napawają mnie moje angielskie korzenie - stwierdził ostatnio. - Jeśli dostałbym jutro powołanie do reprezentacji Polski, zastanowiłbym się nad tym poważnie. Nie mam bowiem gwarancji, że dostanę jeszcze szansę gry dla Anglii.
Kibice Crystal Palace, na początku mocno zbulwersowani i zaniepokojeni polskimi planami swego najlepszego strzelca, są teraz o wiele spokojniejsi. Na większości stron internetowych klubu "sprawa Johnsona" komentowana jest krótko: bujda na resorach. "To tylko sposób, żeby wywrzeć presję na Erikssonie" - napisał jeden z fanów.
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 13 gru 2004, 13:44
radeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 05 sty 2005, 1:18
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 sty 2005, 9:59
Wichniarek ma 28 lat czyli tyle samo co Zuraw. Ale patrzac na jego forme w Hertcie oraz w reprezentacji gdy troche gral i za Wojcika i Engela ,a takze bodajze 2 mecze za Bonka nic ni pokazal. Wiec staje sie zbednym punktem i do jego tematu nie ma co wracac.Kosiu-Juve pisze:Ja tam myslę , że kolo po prostu jest naprawde dobry , ale w repr. Anglii miałby za duzą konkurencję , a w Polsce byłoby mu lepiej , cześciej by grał! Powiedzmy raz z Zurawiem , raz z Frankowskim i nie rozumiem dlaczego janas nie daje szansy Wichniarkowi . zapomnial o nim ? jakby mu dał troche wiary , Wichniar odblokowałby sie i by było spoko . Co o tym sądzicie ??
Sero
Lampo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 28 sty 2005, 0:16
Lampo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 28 sty 2005, 0:17
Lampo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 28 sty 2005, 0:18
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 lut 2005, 18:54
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 lut 2005, 19:03
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 lut 2005, 19:17
Anka pisze:Osobiście uważam, że Johnson nie nadawałby się do reprezentacji Polski. Co z tego, że miał przodków-Polaków, jak nawet słowa po polsku nie umie powiedzieć i wciąż mówi o tym w angielskich mediach. Według mnie chciał tylko zaistnieć w mediach i zwrócić na siebie uwagę Svena-Gorana Erikssona.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 19:48
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio