4 sezonu - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Di Canio
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 16:47

Ja też jestem za. Popatrzcie na inne kraje większośćeuropy korzysta z tzw obcokrajowców u nas od razu duma narodowa sie odzywa. ludzie jezeli ten czlowiek moze pomoc to czemu nie

pzreciez kadra to nie klub jak sie nie sprawdzi to sie go nie powoła PROSTE

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 16:50

Ja tam jestem za :D zawsze nam sie przyda jakis rezerwowy w składzie :) trzeba sprtawdzic zawodnika i moze on bedzie przełomem w Polskiej piłce?

Awatar użytkownika
Kosiu-Juve
Trampkarz
Trampkarz

Więc:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kosiu-Juve » 03 gru 2004, 20:52

Ja tam myslę , że kolo po prostu jest naprawde dobry , ale w repr. Anglii miałby za duzą konkurencję , a w Polsce byłoby mu lepiej , cześciej by grał! Powiedzmy raz z Zurawiem , raz z Frankowskim i nie rozumiem dlaczego janas nie daje szansy Wichniarkowi . zapomnial o nim ? jakby mu dał troche wiary , Wichniar odblokowałby sie i by było spoko . Co o tym sądzicie ??

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 gru 2004, 8:14

www.sport.onet.pl 11 grudnia 2004 pisze:To miał być piłkarski hit jesieni - najlepszy angielski strzelec Premiership w koszulce reprezentacji Polski. Minął ponad miesiąc i Andy Johnson jest równie blisko kadry Janasa, jak Warszawa Londynu - pisze "Fakt".

Anthony McFarlane, agent piłkarza, cały czas powtarza formułkę: "Jesteśmy coraz bliżej, ale są jeszcze sprawy do wyjaśnienia". Jakie, tego nie chce, albo nie może powiedzieć. Do polskiej ambasady w Londynie nadal nie wpłynął wniosek o przyznanie Johnsonowi obywatelstwa Rzeczpospolitej Polskiej.

Ostatnio Johnson nie opowiada już tak ochoczo o swej polskości. - Jestem dumny ze swego polskiego pochodzenia, ale taką samą dumą napawają mnie moje angielskie korzenie - stwierdził ostatnio. - Jeśli dostałbym jutro powołanie do reprezentacji Polski, zastanowiłbym się nad tym poważnie. Nie mam bowiem gwarancji, że dostanę jeszcze szansę gry dla Anglii.

Kibice Crystal Palace, na początku mocno zbulwersowani i zaniepokojeni polskimi planami swego najlepszego strzelca, są teraz o wiele spokojniejsi. Na większości stron internetowych klubu "sprawa Johnsona" komentowana jest krótko: bujda na resorach. "To tylko sposób, żeby wywrzeć presję na Erikssonie" - napisał jeden z fanów.
Zobaczycie ta historia skonczy sie tak ze Johnson zostanie reprezentantem Anglii. On tylko prowokuje selekcjonera Anglii. Żenada

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 13 gru 2004, 13:44

a po co nam jakis Johnson, on z polska tyle wspolnego co Ailton mial Z Katarem. Mamy swoich wcale nie gorszych napastnikow i nich oni graja. A Johnson jak tak bardzo chce grac dla polski to nich najpierw zadeklaruje sie ze chce grac dla polski a dopiero potem mozna gadac

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 05 sty 2005, 1:18

Johnson strzelil dwie bramki w ostatnim meczu ligowym i ma juz ich 13 w tym sezonie.Jak tak bedzie gral dalej to Anglicy go powolaja do swojej kadry i bardzo dobrze tak powinno byc.Nie jestem zwolennikiem takich reprezentantow w naszej kadrze.Z kazda strzelona bramka Jonhson przybliza sie do reprezentacji Anglii.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Re: Więc:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 sty 2005, 9:59

Kosiu-Juve pisze:Ja tam myslę , że kolo po prostu jest naprawde dobry , ale w repr. Anglii miałby za duzą konkurencję , a w Polsce byłoby mu lepiej , cześciej by grał! Powiedzmy raz z Zurawiem , raz z Frankowskim i nie rozumiem dlaczego janas nie daje szansy Wichniarkowi . zapomnial o nim ? jakby mu dał troche wiary , Wichniar odblokowałby sie i by było spoko . Co o tym sądzicie ??
Wichniarek ma 28 lat czyli tyle samo co Zuraw. Ale patrzac na jego forme w Hertcie oraz w reprezentacji gdy troche gral i za Wojcika i Engela ,a takze bodajze 2 mecze za Bonka nic ni pokazal. Wiec staje sie zbednym punktem i do jego tematu nie ma co wracac.

Lampo
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 28 sty 2005, 0:10

TO TYLKO MARZENIA!!

Lampo
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 28 sty 2005, 0:16

<a href=http"www.chelsea.pl"> www.chelsea.pl</a>

Lampo
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 28 sty 2005, 0:17

Former Portsmouth hero Steve Claridge insists Saturday's south coast FA Cup clash will be a passionate encounter despite both sides' league worries.

Southampton host their close rivals in the Fourth Round of the country's oldest cup competition, and Claridge is relishing the encounter.

He spent three years at Fratton Park between 1998 and 2001 - and feels Harry Redknapp will be looking to gain personal pride against his old club.

Redknapp left Portsmouth in November, before controversially moving along the coast in March.

Southampton are currently in the relegation zone, while Pompey have suffered a recent slump in form, and Claridge believes a typical local battle is now in store.

He said: "This game is not the novelty it once was and it's quite ironic that now Portsmouth are in the Premiership Southampton are in a dogfight for the first time in a while.

"In all honesty this game will probably mean more to Pompey than Saints. Harry needs to concentrate on keeping Southampton up and that is their main priority - but make no mistake both teams will be wanting to win.

"Of course Harry will want to win it for personal pride as well and it means so much to both sets of supporters."

And Claridge, currently playing at Wycombe, is finding it hard to predict a winner ahead of the big match.

He added: "If you asked me two weeks ago who I thought would win I would have said Portsmouth - but now I'm not so sure.

"So it is really difficult to say who will win and it really could go either way.

"Home advantage may swing it a little in Southampton's favour, but it will be a great, passionate affair and it is a cup game to look forward to."

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 28 sty 2005, 0:18

juZ kolejny raz piszesz posta pod postem . DOstajesz za to WP.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 lut 2005, 18:54

Andy J. zostal powolany do kadry Anglii na mecz towarzyski z Holandia 9 lutego i dopial swego.Uffff dobrze ze to sie skonczylo.Tak jak pisalem kilka postow na ten temat wczesniej.Ta spraw od razu byla nie czysta,ale czesc z was sie ludzila niepotrzebnie bo sprawa i intencje Johnsona byly ewidentne.Pilkarz chcial wymusic na Anglikach powolanie do rep. tego kraju i wykorzystal Polske do tego celu.Bardzo brzydko panie Johnson!!!!.A nasz PZPN z Janasem,to ich glowna wina w tej sprawie,polknal haczyk i plaszczyl sie przed panem Johnsonem jak blazen.WSTYD gdzie oni maja honor???

Bardzo dobrze ze ten czlowiek nigdy nie bedzie mial szansy zagrac dla Polski,bo takich cwaniaczkow nam nie trzeba w kadrze,nigdy!
Tylko czy to cos nauczy tych nieudacznikow z PZPN na przyszlosc i znow beda sie plaszczyc przed kolejnym oszustem? Watpie,bo to sa ludzie bez honoru kierujacy polska pilka i co wazniejsze bez glow!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 lut 2005, 19:03

Osobiście uważam, że Johnson nie nadawałby się do reprezentacji Polski. Co z tego, że miał przodków-Polaków, jak nawet słowa po polsku nie umie powiedzieć i wciąż mówi o tym w angielskich mediach. Według mnie chciał tylko zaistnieć w mediach i zwrócić na siebie uwagę Svena-Gorana Erikssona.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 lut 2005, 19:17

Zgadzam sie z Twoim sesem wypowiedzi,ale nie ma znaczenia,ze nie umie on rozmawiac po polsku w calej tej sprawie oraz to czy nadawal by sie do polskiej kadry,czy nie tego nie mozna jednoznacznie okreslic.Ktos kto strzela bramki w EPL ma pewien potencjal na pewno.Jednak wedlug mnie nie powinnien on wogole byc rozpatrywany jako rep. Polski bo 'kant' z jego strony byl od poczatku a ludzie z pzpn drugi raz dali sie nabic w butelke i osmieszyli Polske na arenie miedzynarodowej,bo znow jakis cwaniak wykiwal nasz zwiazek.Wstyd Listek i cala ta banda!!!!!

Anka pisze:Osobiście uważam, że Johnson nie nadawałby się do reprezentacji Polski. Co z tego, że miał przodków-Polaków, jak nawet słowa po polsku nie umie powiedzieć i wciąż mówi o tym w angielskich mediach. Według mnie chciał tylko zaistnieć w mediach i zwrócić na siebie uwagę Svena-Gorana Erikssona.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 19:48

kazdy juz wie ze on tylko chcialc wyludzic od erikssona powolanie do rep.anglii

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”