AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 05 lut 2008, 18:00

Hanni pisze:W tym roku nie możemy co prawda powtórzyc tego sukcesu ale jak najbardziej możemy wygrać CL i ligę. Szczególnie z taką formą.
Hej, spokojnie, "lekko" się zagalopowałeś.
IMHO ciekaw jestem, czy dzieciaki Wengera są w stanie awansować do ćwierćfinału w starciu z naprawdę mocną ekipą, bo na razie ich starcia w tym sezonie pokazują, że mocni rywale niezbyt im leżą.
Ogólnie to szkoda mi Arsenalu, dzieciaki miałyby dobre przetarcie przed kolejnym sezonem, zyskaliby doświadczenie, a tak... Będą musieli liczyć na to, że United odda łatwiej mistrzostwo, niż się zdaje.
Chlopaczek pisze: Po drugie paradokslanie moim zdaniem odpadniecie Milanu na tak wczesnym etapie moze wyjsc nawet klubowi na dobre.
O, tu się zgadzam. Dlatego żałuję, że nie trafiliśmy na jakąś naprawdę dobrą turniejową ekipę.
Chlopaczek pisze:Ale to zaden problem bo jestem pewny ze kiedys sie ich doczekamy.
Wybacz, ale US Milanese nieprędko awansuje do Serie A, nie mówiąc o awansie do LM. Innego klubu z Mediolanu poza nami, który byłby w stanie awansować kiedykolwiek do finału LM nie widzę ;)

Oficjalnie: Paloschi ma być w kadrze na Sienę, Ronaldo ma być już też wtedy zdrów, Gattuso na 100% będzie w stanie zagrać z Arsenalem.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2008, 18:03 przez Wilmore, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”