Hej, spokojnie, "lekko" się zagalopowałeś.Hanni pisze:W tym roku nie możemy co prawda powtórzyc tego sukcesu ale jak najbardziej możemy wygrać CL i ligę. Szczególnie z taką formą.
IMHO ciekaw jestem, czy dzieciaki Wengera są w stanie awansować do ćwierćfinału w starciu z naprawdę mocną ekipą, bo na razie ich starcia w tym sezonie pokazują, że mocni rywale niezbyt im leżą.
Ogólnie to szkoda mi Arsenalu, dzieciaki miałyby dobre przetarcie przed kolejnym sezonem, zyskaliby doświadczenie, a tak... Będą musieli liczyć na to, że United odda łatwiej mistrzostwo, niż się zdaje.
O, tu się zgadzam. Dlatego żałuję, że nie trafiliśmy na jakąś naprawdę dobrą turniejową ekipę.Chlopaczek pisze: Po drugie paradokslanie moim zdaniem odpadniecie Milanu na tak wczesnym etapie moze wyjsc nawet klubowi na dobre.
Wybacz, ale US Milanese nieprędko awansuje do Serie A, nie mówiąc o awansie do LM. Innego klubu z Mediolanu poza nami, który byłby w stanie awansować kiedykolwiek do finału LM nie widzęChlopaczek pisze:Ale to zaden problem bo jestem pewny ze kiedys sie ich doczekamy.
Oficjalnie: Paloschi ma być w kadrze na Sienę, Ronaldo ma być już też wtedy zdrów, Gattuso na 100% będzie w stanie zagrać z Arsenalem.