Jeśli zaś chodzi o wymienianych przez Was napastników to ja raczej skłaniałbym się do tego, że wróci Oli i jeśli zajdzie konieczność (np. jeśli pożegnamy Ronaldo) to wróci też Boriello. Carlo raczej nie będzie chciał względnie młodego Pozziego. I ten scenariusz mnie trochę martwi bo, w sytuacji kiedy karierę kończy Pippo (chociaż ja szczerze wątpię, że on ją skończy już po tym sezonie) to powinien przyjść jakiś napastnik z wyższej półki światowej, ale jak czytam, że marcato ma być przeprowadzane jak najmniejszym kosztem to raczej tak nie będzie. A to nie byłby korzystny scenariusz.
Odniosę sie też do osoby Di Genaro. Imo jeśli miałby wrócić i mieć taką pozycję jak Gourcuff to wolę żeby grał na wypożyczeniu, bo Carlo pewnie by postępował z Nim jak teraz postępuje z Francuzem. A to raczej doprowadziło by do zmarnowania jego talentu. Niech pogra, nabierze doświadczenia, umiejętności to może wtedy Carlo będzie go bardziej cenił.
A i w kwestii bramkarza. nie łudźcie się, że zrezygnujemy z Didy. On ma z nami długi kontrakt i na pewno go wypełni (kto zrezygnował by z 4 mln za sezon