Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2008, 17:18
Ah, chciałbym być takim optymistą.myhalek_acm pisze: To jest jedyny punkt do poprawy! Skutecznosc !
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 27 sty 2008, 17:29
Jeżeli Oddo nie zastępował skrzydeł to ja nie wiem jak on ma grać.Weź ty sie zastanów co wypisujesz.Popadasz od skrajności w skrajność.Maldini podobnie.Zagrał naprawde dobrze.Nie spodziewałem się tego po nim że przy każdej akcji wychodził do przodu i szukał miejsca na boku.Nie chodzi o to, że Oddo i Maldini źle grali - w tej taktyce mają zastępować skrzydła, a tego nie robili.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 sty 2008, 17:30
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2008, 17:55
Taa, super, jeszcze jakieś ciekawe teorie?gilardino11 pisze:Popadasz od skrajności w skrajność.
Do przodu, próbować dośrodkowywać i iść do przodu. Oddo zagrał super w obronie, ale w Milanie powinien grać trochę do przodu, a dziś zagrał przeciętnie - suma sumarum był lepszy, niż w poprzednich meczach, bo coś robił z tyłu, a wcześniej grał wyłącznie do przodu - tyle że bez skutku...gilardino11 pisze: Jeżeli Oddo nie zastępował skrzydeł to ja nie wiem jak on ma grać.
Absolutnie tak.gilardino11 pisze:Nie wiem czy macie podobne zdanie ale z 2 karne powinniśmy spokojnie dostać.
Ja również. Marzy mi się odejście Berlusconiego od wychwalanej ostatnimi laty polityki "Milan dla Milanistów", czyli wzmacniania sztabu szkoleniowego trenerami, którzy kiedyś grali w Milanie. Marzy mi się Mourinho, który by zmotywował tę ekipę i zmusił do gry, bo ma w składzie naprawdę mocnych piłkarzy. Wśród trenerów dostępnych lepszych od Jose - choć nie lubię go z charakteru - nie widzę.Nebula RN pisze:Zaprawdę czekam na koniec sezonu
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 sty 2008, 17:56
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 27 sty 2008, 21:58
Wilmore pisze:Do przodu, próbować dośrodkowywać i iść do przodu.
Ja tam jestem zwolennikiem Lippiego. Chociaż Jose także byłby ciekawym posunięciem. Z tym, że nie oszukujmy się. Zwolnienie Carlo jest bardzo mało prawdopodobne, żeby nie powiedzieć nierealne. Musielibyśmy chyba odpaść w 1/8 LM i nie zająć 4 miejsca w Serie A ( a i tak nie jestem przekonany czy Silvio wtedy podziękował by Carletto). A nie muszę pisać, że takiego scenariusza jaki napisałem wyżej nikt z nas sobie nie życzy.Wilmore pisze:Wśród trenerów dostępnych lepszych od Jose - choć nie lubię go z charakteru - nie widzę.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sty 2008, 22:05
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 sty 2008, 22:08
myhalek_acm
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 sty 2008, 22:15
Nie wiem, co widzicie w Ambrosinim w dniu dzisiejszym - już nawet prasa oceniła go jako jednego z wielu piłkarzy Milanu, wyższe noty ma Seedorf choćby. Średni mecz, choć w porównaniu do jego ostatnich - i tak dobry.Mates pisze:Dla mnie, i myślę, że nie tylko dla mnie jeden z trzech (obok Ambro i Pato) najlepszych w naszym zespole.
A ja bym tak chciał. Podziękowalibyśmy po sezonie masie wynalazków Carlo - Favalliemu, Brocchiemu i innym, drużyna przeszłaby rewolucję, jak w latach 90 - nie muszę chyba nikomu przypominać, co później osiągaliśmy. Wolę to, niż kolejny rok egzystencji w lidze i walkę na poważnie jedynie w fazie pucharowej LM.Mates pisze:A nie muszę pisać, że takiego scenariusza jaki napisałem wyżej nikt z nas sobie nie życzy.
Powinniśmy... Powinniśmy byli wygrać wszystkie mecze w tej rundzie - z Atalantą na czele. Rezerwowych naprawdę nie mamy słabych, problem tylko w tym, żeby chciało im się grać i cała drużyna zaskoczyła - kiedy rezerwowi zaczną wygrywać, to i pierwszej jedenastce zacznie się chcieć strzelać gole w meczach.Łukasz_ pisze: Reggina ? Nawet " trochę " rezerwowym składem powinniśmy wygrać. Rezerwowy Brochii, Gourcuff, Simic czy Gila powinni sobie spokojnie poradzić.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sty 2008, 22:15
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 sty 2008, 22:55
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 28 sty 2008, 8:27
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 sty 2008, 10:32
Widać, że słuchają kibiców i chcą dla nich wszystkiego, co sobie wymarząto mieli takie miny zeby nakopac do dupy Ancelottiemu ...
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio