No właśnie, na jakiej pozycji będzie grał Pato? Jeśli wyjdzie od pierwszej minuty, to będzie grał z Ronaldo w ataku i wobec tego wyjdziemy 1-4-4-2 - a więc pewnie w pomocy zagra Seedorf, Kaka, Ambro i Gattuso - a więc pomoc jak z jesieni, tylko bez Pirlo. Ciekaw jestem, gdzie Pato zostanie ustawiony, i czy zagra od 1 minuty.Łukasz_ pisze: Pirlo został zawieszony i dziś nie zagra, to duża strata dla nas. Po cichu liczę że Carlo może wystawi Gourcuffa ale w pierwszym składzie pewnie wyjdzie Ambro.
Wiesz, brak Didy to wzmocnienie, wierzę mocno w Kalaca, Pirlo to faktycznie strata, ale w sumie jeśli wyjdziemy dwójką w ataku, to nawet się przyda dwóch DP rozbijających ataki. Cafu, Maldini czy Inzaghi to teraz rezerwowi, i to dość głębocy, natomiast Jankulovski to realna strata - na OL będzie musiał gra Favalli (gilardino11 pisze:Napewno te osłabienia są dość poważne bo można powiedzieć że 4 podstawowych zawodników nam wypadło ale zmiennicy muszą dzisiaj pokazać że dadzą rade.
Wierzę mocno w to, że strzeli Pato bramkę - mecz z Napoli to był debiut, nerwy, stres, wiadomo - teraz będzie mógł grać na większym luzie, i jeśli Ronaldo nie złapie kontuzji, to może być ciekawie.
Wreszcie obejrzę to trio w akcji, meczu z Napoli niestety nie miałem jak oglądać, to teraz mam okazję - wierzę w to, że Udinese jest spokojnie do pokonania.
Forza Milan! Udinese 1-3 Milan Pato, Ronaldo, Seedorf