Ja nie miałemlisek_chz pisze:szyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 17 sty 2008, 19:54
Ja nie miałemlisek_chz pisze:szyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza?
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 17 sty 2008, 20:32
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 sty 2008, 20:51
Niby się nie dziwię że każdy chce mieć w klubie najlepszych grajków no ale później to wygląda tak że kim byś nie grał (mówię o tych lepszych klubach) zawsze sprowadzasz Mezenza, Aguero i resztę tych samych zawodników co po kilku sezonach prowadzi do tego że Twoje kluby różnią się przede wszystkim nazwąlisek_chz pisze:Ale czy to nie dziwne, że praktycznie wszyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza? To wszystko przez to forum
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sty 2008, 21:10
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2008, 21:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 sty 2008, 21:24
lisek_chz pisze:Ale czy to nie dziwne, że praktycznie wszyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza? To wszystko przez to forum Rolling Eyes
U mnie też zdołał zaliczyć 4 miesiące. Ale wtedy chociaż Denilson się wylansował.fieldy pisze:podobnie Fabregas - obaj mieli 4 miesięczne kontuzje Confused
U mnie Rosicky w pierwszym sezonie miał najwięcej asyst, ale go sprzedałem za 24 bańki do Realu.THEMANIEK pisze:Rosicky i Hleb tez u Ciebie cieniują ? Bo u mnie to lepiej gra Denilson z Walcottem od nich Confused
U mnie Hleb też cieniował. Właśnie go sprzedałem do City.fieldy pisze:Hleb słabiej, ale i tak gra, bo nie mam nikogo na jego miejsce
Ja gram już 4 sezon i Theo jak do tej pory grał w rezerwach i na wypożyczeniu. Teraz siedzi na ławce w pierwszym timie i jakoś nadal nie jestem do neigo przekonany.fieldy pisze:Czasem Theo, ale on pomału wchodzi do drużyny Krzywy
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 17 sty 2008, 22:14
ja pierdziele,ja tylko pytałem jak u was się ten piłkarz spisywałMoofasa pisze:Kubańczyk, no bardzo fajnie ale musisz o swoim każdym korku pisać na forumPomyśl czasami sam a nie o każdą pierdołę pytasz się na forum. Nie wiem co to za przyjemność jeśli podczas gry jest zero samodzilności
Jak chcesz obszernie opisywać swoją karierę to zaloguj się na forum o FM'ach ...
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sty 2008, 22:37
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 sty 2008, 22:43
THEMANIEK pisze:Ktoś tu kiedy chwalił Diarre- dla mnie najsłabszy chyba zawodnikw kadrze, raz ze niegram defensywnymi pomocnikami, a dwa że strasznie słabo gra już nie będę mówił o jego profilu... przerobiłem go na środkowego obrońce ale niestety i tam sie niesprawdza, w lipcu odleci.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 17 sty 2008, 22:49
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2008, 22:57
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 17 sty 2008, 23:03
fieldy pisze:No, jak sie gra Realem, to trza wydawać takie sumy na obrońców Lol
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sty 2008, 23:15
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 sty 2008, 0:29
fieldy pisze:U mnie Eboue rządzi, asystuje, strzela i nawet nie łapie dużo kartek.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 18 sty 2008, 12:10
Fler
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio