Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 131

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sty 2008, 19:44

Dawno nie widzialem juz United w akcji, musze przyznac ze swietnie wyglada druga polowka w wykonaniu Diablow. brawo

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 sty 2008, 19:51

Cris7 pisze:Dawno nie widzialem juz United w akcji, musze przyznac ze swietnie wyglada druga polowka w wykonaniu Diablow.
Duża zasługa Newcastle. Już po Świętach, a Sroki nadal rozdają prezenty. :roll:

Gol na początku pierwszej połowy dał więcej luzu Manchesterowi i potem było już z górki. Teraz robią z Newcastle co chcą.

Ronaldo strzelił swoją 14 i 15 bramkę w Premiership w tym sezonie. Chłopak jest w świetnej formie. [jest u mnie kapitanem w fantasy :P ]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sty 2008, 19:57

Gratulacje :] znów macie lidera, co prawda teraz bez przewagi punktowej, a jedynie z bramkową, ale zawsze. Zapowiada się ciekawie.

Po statystykach widac, ze troche podobny mecz do Arsenalu z Birmingham.
ManU mnóstwo okazji/strzałów a Newcastle jak na lekarstwo.
Szkoda, ze Birmingham było bardziej skutecznie od Srok.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 sty 2008, 20:02

Pierwszy hat-trick Ronaldo! :jupi: Ciesze się, bo jak już pisałem jest u mnie kapitanem w fantasy. :P

Manchester zasłużenie wygrał. Newcastle jak IV ligowcy. ['] Gratuluje lidera. Długo tam nie posiedzicie. :P

edit

6:0 :lol2: jadą jak z Romą.

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 12 sty 2008, 20:05

guru pisze:Ronaldo strzelił swoją 14 i 15 bramkę w Premiership w tym sezonie. Chłopak jest w świetnej formie. [jest u mnie kapitanem w fantasy Razz ]

Dołożył i 16. Pogrom na OT, kto by się spodziewał takiego wyniku. Newcastle ciągle znajduje się w dużym dołku i nie wygląda na to aby szybko z niego wyszli.

EDIT:
6:0 :shock:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 12 sty 2008, 20:06

6-0 :)

W drugiej połowie zdecydowanie uporządkowaliśmy grę...Szczególnie należy pochwalić Evrę- świetne zawody w jego wykonaniu- jak zwykle pełen poświęcenia i ten ciąg na bramkę!! Cris przy rzucie wolnym nieźle oszukał mur...strzał po ziemii- zaskoczyło to wszystkich chyba :P. Miałem nadzieje na szczęscie Teveza i nie zawiodłem się- on zawsze ma takie sytuacje- szuka go piłka w polu karnym jak mało kogo...

Rajd Simpsona- po prostu świetny- zabrakło odrobinę- a szkoda :)

Ze strony Newcastle to Jose Enrique i Viduka 2 razy wybijali piłkę z linii bramkowej- a po wcześniejszym faulu na Ferdinandzie powinniśmy mieć rzut karny!

Ferdinand przy 4 golu zachował się nie gorzej niż swego czasu Van Nistelrooy- może trzeba go zacząc w ataku ustawiać :P??

Rooney nabił Carra na rękę- kolejny karny- ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło- Cris i tak strzelił swoje 3 :).
Uporządkowana gra na pewno wywołana suszarką Fergusona przyniosła nam oczekiwane zwycięstwo...

Na miejscu naszych następnych rywali bałbym się Rooneya- on po prostu ma full energii i w końcu zacznie strzelać a wtedy będzie innym ciężko :P

Glory glory Man United
Glory glory Man United

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sty 2008, 20:08

6 goli w 45 minut, nieustanny atak az do 90 minuty- robi wrazenie. Newcastle faktycznie tylko statystowalo, ale trzeba wiedziec co z pilka zrobic, a zawodnicy United dzisiaj bawili sie na calego, swietnie oglada sie taka gre.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 sty 2008, 20:14

Powiedzmy, że pierwszej połowy nie było :wink:

O drugiej nie ma co się też rozpisywać. Newcastle nie istniało, może za wyjątkiem szalenie ambitnego N'Zogbii. Chłopak w tym sezonie robi na mnie duże wrażenie. A już kiedyś chciałem go spisać na straty.

Rozkręcili się wszyscy. Tak ofensywnie grającego Rio jeszcze nie widziałem. Doczekał się bramki, choć może był na minimalnym spalonym, ale z drugiej strony wcześniej był faulowany, a Styles nie gwizdnął. Koncertowe 45 minut. Nie ma kogo szczególnie chwalić, bo wszyscy spisali się fantastycznie. Może trochę pretensji mam do Andersona, ale chyba ze względu na końcowy rezultat mu wybaczę.

P. S Dzięki Kanonierzy za gratulacje.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 12 sty 2008, 20:40

LALALALALLALALALALALLALA MAM OCHOTĘ TAŃCZYĆ, :jupi: :mike: ,normalnie ide jutro do kościoła bogu podziękować
Co do meczu:
Pierwsza połowa nienapawała optymizmem,szczególnie gra nieskutecznego Rooneya,noi obrona też była bardzo niepewna,w szczególności O'shea(ten pan to wogóle kaplica,już wolę simpsona,który coś pokazuje w ofensywie,np.te dwie sytuacje w ktory prawie strzelił,ale zabrakło trochę szczęścia)
A druga połowa panowie to cud,miód ,malina.Kapitalny mecz Teveza,Ronaldo oczywiście,i jeszcze świetnie moim zdaniem zagrał Carrick,ktory pokazał że umie znakomicie pokac,czasem tak podał,że ręce same składały się do oklasków :brawo: i za jeszcze bardzo waznego gracza Man Utd wyróżniłbym.....kibiców,którzy świetnie dopingowali,aż sam byłem pod wrażeniem.Rooney starał się jak mógł,ale mu niezbyt wychodziły,ale zrechabilitował się kapitalnym podaniem do Ferdinanda.Naprawde nie ma zawodnika(oprócz O'Shea)ktorego by można zganić za jego grę,ponieważ Man Utd wreszcie zagrało coś dla ludzi,dla widowiska,pamiętajmy jeszcze o tym że mogłbybyć równie dobrze wynik dwucyfrowy,ciesze się i oby to się utrzymało jak najdłużej,nareszcie jestesmy kliderem przynajmniej na tydzień,ale najlepiejbyło gdybyśmy nim zostali to końca
1.MANCHESTER UNITED punktów 51 :mike:
bohater tego meczu i dedykowanie piosenki dla niego:

P.S-i kto mi teraz powie że Premiership nie jest najbardziej efektowną ligą na świecie

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 12 sty 2008, 20:42

Naprawde fantastyczny mecz! :shock: Pierwsza polowa to kompletna nieskutecznosc Rooneya... Mial moze z 4-5 sytuacji a nie wykorzystal zadnej.Kiedy trzeba bylo podawac on strzelal,kiedy strzelac mocno on lobowal.No ale nie bede go krytykowal bo jest naprawde swietnym pilkarzem i jestem przekonany ze niedlugo sie rozkreci i bedzie ladowal bramke za bramka :) Co do innych do Ronaldo Show ;D Tego pilkarza nie mozna nigdzie sprzedac on jest bezcenny...Ogolnie wszyscy zagrali swietnie moze troche O'Shea nie bardzo ale nie gral na swojej nominalnej pozycji.Swietna zmiana na Simpsona (widac ze ma potencjal) i oczywiscie Naniego ktory mogl nawet strzelic bramke ale i tak zagral swietnie.Simpson to mogl nawet dwie strzelic ale wyreczyl go Rio :wink:

W swietnym stylu powracam na fotel lidera i mam nadzieje ze pozostaniemy tam az do konca :) Glory Glory Man United! :twisted:

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 12 sty 2008, 20:43

Kanonierzy dziękujemy za gratulacje :ok: :brawo:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sty 2008, 22:11

Szkoda, ze Birmingham było bardziej skutecznie od Srok
pisałem po meczu z Whu, że jakby Młoty strzeliły gola w sytuacji które mieli to by różnie było....i teraz to sie sprawdziło. Więc już tak nie płacz.
Szkoda, że United nie było tak skuteczne jak Birmingham skończyłoby się na 12:0.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 697
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 sty 2008, 11:57

No to wracamy na fotel lidera. Mecz cudowny. Manchester zagrał piękną piłkę i w drugiej połowie pokazał, że nie ma nich mocnych. Jestem pewny że SAF dobrze im nagadał bo tych wyskokach itepe. Motywacja była niesamowita a mecz przecież nie miał być tak prosty jak wskazywał na to wynik. Szacunek panowie. Teraz już musi być tylko lepiej/

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 sty 2008, 17:30

Kamil232 pisze: pisałem po meczu z Whu, że jakby Młoty strzeliły gola w sytuacji które mieli to by różnie było....i teraz to sie sprawdziło. Więc już tak nie płacz.

Gdybyśmy my strzelili West Ham z tych wszystkich sytuacji które mieliśmy, to ich bramki na nic by się nie zdały.
Kamil232 pisze:Szkoda, że United nie było tak skuteczne jak Birmingham skończyłoby się na 12:0.
Lepiej nie. Ludzie za takie coś odbierają sobie życie, a Newcastle trochę fanów ma.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 13 sty 2008, 18:03

Chce takie mecze MU ogladac co tydzien ! : D

Naprawde z tych wszystkich sytuacji moglo byc o wiele , wiele wiecej. I to jest element do poprawienia. Nasza skutecznosc musi byc lepsza.

Cris - 16 bramek , top scorer , jak tak dalej pojdzie to moze uda sie przekroczyc granice 30 bramek :D

Trzeba teraz myslec o Reading i zmazac ta plame z poczatku sezonu :]

No i musimy korzystac poki inni maja pilkarzy na PNA :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”