Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 sty 2008, 19:39
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 sty 2008, 21:28

Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 sty 2008, 21:57
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sty 2008, 21:59
ja zawsze darowałem niestawienie się na treningu, to później przepraszalipeepe pisze:do tego raz nie stawil sie na treningu, dalem mu wiec ostrzezenie to do tego uwaza ze zostal niesprawiedliwie potraktowany.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 sty 2008, 22:00
Myslicie ze jest juz dla mnie stracony?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 sty 2008, 0:57
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 sty 2008, 8:55
Zico_FCI pisze:Ja sobie gram Cisco Roma
Zico_FCI pisze:Na wyjazdach była gorzej, ale w ogólnym rozrachunku udało mi się dość pewnie zając 4 miejsce i awansować do baraży. Baraże te naprawdę cudem udało mi się wygrać. W decydującym meczu zdobyłem bramkę w 119 minucie meczu. Gdyby nie ta bramka to awans uzyskałby rywal, ponieważ wyżej zakończył sezon w tabeli.
Z zawodników, których mam na uwagę zasługuj Rumun, Calin Cristea. W połowie pierwszego sezonu kupiłem go za 100tyś. Przed obecnym było już kilkunastu chętnych na odkupieni go. Niektórzy dawali po około 5mln ojro.
Wilmore pisze:a tymczasem po odejściu po trzech sezonach z GieKSy poszedłem do Empoli Calcio i zmieniłem wymiary boiska na najmniejsze z możliwych
Wilmore pisze:Jeśli mój eksperyment z cofniętym napastnikiem i grą 1-2-2-2-4 w defensywie wypali, to podzielę się z Wami moim ustawieniem, o ile będą chętni ( Laughing ), bo jak nigdy Mourinho w FM nie byłem, to teraz jestem autentycznie z tego, co stworzyłem, zadowolony.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 09 sty 2008, 10:12
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 sty 2008, 10:16
Najlepsze jest to, że podczas kwalifikacji awansowały normalnie zespoły lepsze tj. Portugalia, Włochy, Anglia itp. Nie wiem czy ktoś z was miał taki sam przypadek Shocked
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 sty 2008, 10:33
Bobohawk pisze:A podczas mojej gry doszło do niespotykanych finałów ME. Takiego błędu w grze jeszcze chyba nikt nie miał. Zobaczcie sami...
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sty 2008, 11:17
Bobohawk pisze:A podczas mojej gry doszło do niespotykanych finałów ME. Takiego błędu w grze jeszcze chyba nikt nie miał.
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 sty 2008, 12:17
ME 2008peepe pisze:kazdy pirat ma ten blad:D
Gdybyś grał w mojej grze to co roku twój team byłby wzmocniony MontelląZico_FCI pisze:Ja sobie gram Cisco Roma
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sty 2008, 12:18
Jak każdy Question Okularki
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 09 sty 2008, 12:30
Fler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 sty 2008, 14:37
W FM nie ma z tym żadnego kłopotu - rozpoczynałem grę GKS i nie miałem złudzeń co do tego, że coś osiągnę, tymczasem wygrywałem wszystko. Jednak nawet ze słabszą grą reputacja w tej grze w tej i poprzedniej edycji rośnie zbyt szybko, nieproporcjonalnie w porównaniu do sukcesów, i po dwóch tygodniach bezrobocia zlitowało się nade mną Empoli (kandydat do spadku), bo nawet beniaminek Primera Division - Tenerife - mnie nie chciało.Loczek pisze: To musiałeś mieć nie lada wyniki. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że w realnym świecie jest to tak samo prawdopodobne jak to, że Polska zorganizuje Euro ?
Muszę Cię zmartwić, taki błąd mają prawie wszyscy.Bobohawk pisze:A podczas mojej gry doszło do niespotykanych finałów ME. Takiego błędu w grze jeszcze chyba nikt nie miał. Zobaczcie sami...
Bullshit, mam oryginał co roku, a tymczasem w FM 08 po raz pierwszy coś takiego mi wyskoczyło - nie spotkałem się z żadnym błędem spowodowanym nieoryginalną wersją gry, zawsze mnie bawi, gdy ktoś pisze, że to czy tamto jest winą skopiowanej wersji.peepe pisze: kazdy pirat ma ten blad:D
A ile masz lig włączonych? Ja, gdy miałem tylko jedną, miałem zawsze ten błąd. Gdy wczytywałem więcej krajów - kłopot znikał.Mnie równierz nie zdarzaja sie bledy z ME ze graja same slabsze reprezentacje
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio