Mozesz tez sprobowac ich dac za kogos wzamian sprzedac polowe karty, wyporzyczyc albo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 sty 2008, 19:39
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 sty 2008, 19:39
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 sty 2008, 19:52
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 07 sty 2008, 20:41
Tobik33 pisze:Zdarzyło mi się też tak że Bedtnera miałem w rezerwach i go wystawiłem na listę transferową
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 sty 2008, 21:48
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 sty 2008, 23:15
Opowiedziałbyś nam jedną ze swoich karier na dobranocbellus pisze:ja raczej nie gram potęgami, zaczynam jako bezrobotny i potem pnę się po szczeblach kariery
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 sty 2008, 1:49
Jesień 2010Guru a ktory to rok Razz
Jimenez gra w Reading. Dąłem za niego Cane, Kahlenberga i Doyle. Odrzucili ofertę.myhalek_acm pisze: Mozesz tez sprobowac ich dac za kogos wzamian sprzedac polowe karty, wyporzyczyc albo Razz
ja na ataku mam Robina, Meneza, Eduardo, Adebayora, Vele, Doyle, Huntelaara, Aartialo, Walcotta i Bendtnera. Z tym, że kilku z nich może grać na skrzydłach, których i tak nie używam, albo jako ofensywni pomocnicy, gdzie też mam przepych.Tobik33 pisze:Pandev, Vela, Bojan, Rooney w razie potrzeby może tam grać Saivet choć jego ustawiam na lewym skrzydle
Tobik33 pisze:Zdarzyło mi się też tak że Bedtnera miałem w rezerwach i go wystawiłem na listę transferową nie chciał go nikt więc dałem go do 1 składu ponownie i co zobaczyłem za 2 dni zgłosił się po niego Everton, Manchester United czy Chelsea i sprzedałem za 13 mln Smile
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sty 2008, 10:44
bellus pisze:- jak już nikt, nikt nie chce kupić, a wiecie że nie będzie grał, zaproponujcie rozwiązanie kontraktu, czasam się zgadzają, zawsze trochę lżej z pensjami
bellus pisze:nie trzeba, zaniżać
Ja już zgłupiałem z tymi transferami. Pozyskałem kilku zawodników za free i teraz nie mogę ich sprzedać. Zresztą już po ptokach. Letnie okienko transferowe zamknięte. Będę teraz musiał ich upchnąć zimą. Rolling Eyes
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 sty 2008, 14:43
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 sty 2008, 15:18
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sty 2008, 15:38
ja sprzedałem po sezonie Almirona (zagrał może z 10 meczy z czego wszystkie kiepsko) do Violi za 14,5 mln euro Very Happy) ale byłem zszokowany jak dostałem taką oferte Very Happy
Półfinał Champions League - 89 mintaBerele Lewartow pisze:No tym screenem rozwiałeś wątpliwości niejednemu niedowiarkowi.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 sty 2008, 16:05

(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 08 sty 2008, 16:09
ja sprzedałem po sezonie Almirona (zagrał może z 10 meczy z czego wszystkie kiepsko) do Violi za 14,5 mln euro
Eee, pogubiłem się.a no i moje ostatnie tranfery Violą (po 2 sezonach)
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 sty 2008, 16:13
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 08 sty 2008, 18:01
kon2r
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio