FMy

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 08 sty 2008, 1:49

Ja już zgłupiałem z tymi transferami. Pozyskałem kilku zawodników za free i teraz nie mogę ich sprzedać. Zresztą już po ptokach. Letnie okienko transferowe zamknięte. Będę teraz musiał ich upchnąć zimą. :roll:
Guru a ktory to rok Razz
Jesień 2010
myhalek_acm pisze: Mozesz tez sprobowac ich dac za kogos wzamian sprzedac polowe karty, wyporzyczyc albo Razz
Jimenez gra w Reading. Dąłem za niego Cane, Kahlenberga i Doyle. Odrzucili ofertę. :?
Tobik33 pisze:Pandev, Vela, Bojan, Rooney w razie potrzeby może tam grać Saivet choć jego ustawiam na lewym skrzydle
ja na ataku mam Robina, Meneza, Eduardo, Adebayora, Vele, Doyle, Huntelaara, Aartialo, Walcotta i Bendtnera. Z tym, że kilku z nich może grać na skrzydłach, których i tak nie używam, albo jako ofensywni pomocnicy, gdzie też mam przepych.

Może problem jest w tym, że ja chce sprzedać zawodnika zaraz po zakontraktowaniu go? Bo tego lata dołączyło do mnie 10 zawodników, a do pierwszego składu za pieniądze kupiłem tylko Bainesa i tam chyba 2 do rezerw. Reszta za free. :P

Tobik33 pisze:Zdarzyło mi się też tak że Bedtnera miałem w rezerwach i go wystawiłem na listę transferową nie chciał go nikt więc dałem go do 1 składu ponownie i co zobaczyłem za 2 dni zgłosił się po niego Everton, Manchester United czy Chelsea i sprzedałem za 13 mln Smile

Nie wiem jak Ty to robisz. :shock: Ja nawet spuszczam cenę i nikt się nie zgłasza.

Wróć do „Hyde Park”