Jesień 2010Guru a ktory to rok Razz
Jimenez gra w Reading. Dąłem za niego Cane, Kahlenberga i Doyle. Odrzucili ofertę.myhalek_acm pisze: Mozesz tez sprobowac ich dac za kogos wzamian sprzedac polowe karty, wyporzyczyc albo Razz
ja na ataku mam Robina, Meneza, Eduardo, Adebayora, Vele, Doyle, Huntelaara, Aartialo, Walcotta i Bendtnera. Z tym, że kilku z nich może grać na skrzydłach, których i tak nie używam, albo jako ofensywni pomocnicy, gdzie też mam przepych.Tobik33 pisze:Pandev, Vela, Bojan, Rooney w razie potrzeby może tam grać Saivet choć jego ustawiam na lewym skrzydle
Może problem jest w tym, że ja chce sprzedać zawodnika zaraz po zakontraktowaniu go? Bo tego lata dołączyło do mnie 10 zawodników, a do pierwszego składu za pieniądze kupiłem tylko Bainesa i tam chyba 2 do rezerw. Reszta za free.
Tobik33 pisze:Zdarzyło mi się też tak że Bedtnera miałem w rezerwach i go wystawiłem na listę transferową nie chciał go nikt więc dałem go do 1 składu ponownie i co zobaczyłem za 2 dni zgłosił się po niego Everton, Manchester United czy Chelsea i sprzedałem za 13 mln Smile
Nie wiem jak Ty to robisz.