Ostrzeżenia - komentarze - Strona 30

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 21 sty 2005, 19:24

zawdi pisze:
Kotek pisze:
Tomusmc pisze:
Już chyba ze sto razy odpowiadałem na to pytanie. 21 dni Cie nie bedzie śród nas ;)
Chyba że będziesz stosował triki takie jak Mikusinski to wtedy pewnie już nigdy nie będziesz mógł korzystać z portalu :twisted:
a co jezeli ma IP dynamiczne???
To Houston mamy problem. Nie martw się jest jeden sposób. Dajesz wiecznego bana na ksywke ;)

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 19:34

Tomusmc pisze:
Betico pisze:
Axel Hammond pisze:Ciągle mam 9. Widzę, że nie chcecie mi pójść na rękę. Nie to nie.
k****, Manchester United to ch**. Teraz pasuje?`
Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.

Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.

Żałosne.
Czemu żałosne? to tak jakbyś dał kolesiowi dożywocie za niewinność. Axel nie zrobił nic poważnego dlatego nie dostanie bana. Na zakropkowane przekleństwa Kostek spojrzał z przymrużeniem oka i Axel nadal ma 9 ostrzeżeń. A może chcesz wyeliminować konkurencję bądź współzawodnika do którego Cie porównywali co?
Po pierwsze - nikogo nie chcę eliminować, bo nawet nie zacząłem z nikim współzawodniczyć. Chciałem mu pomóc - po waszych postach mogę się domyślić, że nie jest to mile widziane. Postaram się o tym pamiętać.

A ktoś przed tobą napisał, że Was (w domyśle: moderatorów) krytykuję. A jeśli na to zasługujecie, to co mam robić? Łasić się i klaskać?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 19:36

Betico pisze:
Tomusmc pisze:
Betico pisze:
Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.

Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.

Żałosne.
Czemu żałosne? to tak jakbyś dał kolesiowi dożywocie za niewinność. Axel nie zrobił nic poważnego dlatego nie dostanie bana. Na zakropkowane przekleństwa Kostek spojrzał z przymrużeniem oka i Axel nadal ma 9 ostrzeżeń. A może chcesz wyeliminować konkurencję bądź współzawodnika do którego Cie porównywali co?
Po pierwsze - nikogo nie chcę eliminować, bo nawet nie zacząłem z nikim współzawodniczyć. Chciałem mu pomóc - po waszych postach mogę się domyślić, że nie jest to mile widziane. Postaram się o tym pamiętać.

A ktoś przed tobą napisał, że Was (w domyśle: moderatorów) krytykuję. A jeśli na to zasługujecie, to co mam robić? Łasić się i klaskać?
Nie przejmuj sie. Kazdemu nalezą sie słowa krytyki za błędy. Trzeba przyznać, że krytyka dobrze działa na przyszłość ;) a zresztą przed nikim nie musisz się łasić bo to jest forum i tu wyrażasz swoje myśli, a my jestesmy tylko od pilnowania porządku kiedy przesadzisz.

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 22 sty 2005, 2:13

Dlaczego nie mam skasowanych ostrzeżen?? Miałem miec skasowane 21 stycznia ! A już jest 22 ! Co sie dzieje?

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 22 sty 2005, 4:14

Nie no, jesteście nieugięci. Wpisałem przekleństwa bez gwiazdek to mi je forum ocenzurowało :/
sirtomaszo pisze:Tak, BETICO to jest ten Axel do którego cię porównywałem. I jednak miałem 100% rację. No, to super mamy dwóch AXELÓW.
Axel jest tylko jeden. I nie porównujcie tu do mnie jakiegoś żałosnego bubka z nędznym nickiem.

Po raz trzeci apeluję o bana!!! Jak tak, to pół forum chciało żebym wyleciał, a teraz nie mogę się was o to doprosić? Czyżby ktoś uznał że będzie mu tęskno do Axela Hammonda? Czy ktoś się boi o przyszłość forum? Zaprawdę dziwne to. Za jakieś bzdury dostałem 9 ostrzeżeń, ale nikt nie odważy się dać 10-tego, mimo że zacząłem nagminnie łamać regulamin. Nawet się sprowokować nie dacie. Naprawdę nie chcę być przykry i wam grozić, ale jeżeli jutro o 12:00 nie zobaczę bana na moim koncie, będziemy inaczej rozmawiać. I naprawdę nie wiem, który klub wylosuję do totalnego obrażenia... Pod rozwagę moi mili.
Tomusmc, pisałeś mi kiedyś w pmie, że podoba ci się moja działalność. Miej serce i wciśnij mi bana, chociaż ty zachowaj godność.
PS. Czy ja stałem się nietykalny? Nie spotyka mnie żadna kara za łamanie regulaminu, jeszcze mi wmawiacie, że jest ok. Ładny przykład dajecie userom.

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 22 sty 2005, 8:33

Axel Hammond pisze: Axel jest tylko jeden. I nie porównujcie tu do mnie jakiegoś żałosnego bubka z nędznym nickiem.
Mistrzu, puknij się w głowę, bardzo Cię proszę. Z jakiego racjonalnego powodu nazwałeś mnie "żałosnym bubkiem z nędznym nickiem"? Jeszcze tego nie rozgryzłem. Na razie powiem Ci, żebyś lepiej zastanowił się nad swoim, a nie krytykował innych, Akselu.

Aha, jeśli chcesz sprowokować mnie do jakiejś burzliwej i pełnej w epitety kłótni, to będę musiał Cię zawieść - nie będę na to tracić czasu. Taka incjatywa jest więc bezsensu.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 10:59

Jedno ostrzeżenie dla Homonda za nabijanie postów i obrażanie Betico, no i oczywiście za chęci :)

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 12:18

Kotek pisze:Jedno ostrzeżenie dla Homonda za nabijanie postów i obrażanie Betico, no i oczywiście za chęci :)
No i nie ma Axela... Jaka szkoda a nawet zaczynałem go lubić...
Ale jak sam powiedział dobrze mu to zrobi...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 12:56

Kotek pisze:Jedno ostrzeżenie dla Homonda za nabijanie postów i obrażanie Betico, no i oczywiście za chęci :)
mimo wszystko bedzie mi brakowac jego komentarzy ciekawie ujetych postow, jakby nie bylo na temat, ale wroci za 21 dni wiec znow bedzie gites :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:10

ja chcialem sie zapytac o sprawe uzytkownika miqusia (mikusinskiego), prosze o bana na ip!!!

druga sprawa: dawajcie wp za spamowanie, bo sirtomaszo przegina, pisze nedznie, bezsensownie i jego wypowiedzi nic nie wnosza!! to samo sie tyczy paru innych, ale sir najbardziej sie w oczy rzuca.

pozdro

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sty 2005, 13:34

zawdi pisze:ja chcialem sie zapytac o sprawe uzytkownika miqusia (mikusinskiego), prosze o bana na ip!!!

druga sprawa: dawajcie wp za spamowanie, bo sirtomaszo przegina, pisze nedznie, bezsensownie i jego wypowiedzi nic nie wnosza!! to samo sie tyczy paru innych, ale sir najbardziej sie w oczy rzuca.

pozdro
przyłaczam sie do prosby szczególne w sprawie miqusia

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 22 sty 2005, 13:38

zawdi pisze:druga sprawa: dawajcie wp za spamowanie, bo sirtomaszo przegina, pisze nedznie, bezsensownie i jego wypowiedzi nic nie wnosza!! to samo sie tyczy paru innych, ale sir najbardziej sie w oczy rzuca.

pozdro
spokojnie, czuwamy..

jeżeli to nabijanie potrwa jeszcze pare dni to skończy się bezpośrednio banem.

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 23 sty 2005, 2:13

Przepraszam, ale dlaczego mam nadal 4 ostrzeżenia ???
Jest już 23 stycznia ! miałem mieć skasowane 21 stycznia.
Nie chciałbym już widzieć tych ostrzezen nad moim avatarem i prosze mi je skasować !! Już dawno mineło te "słynne" 21 dni !

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 sty 2005, 2:25

Qrczak pisze:Przepraszam, ale dlaczego mam nadal 4 ostrzeżenia ???
Nie chciałbym już widzieć tych ostrzezen nad moim avatarem i prosze mi je skasować !! Już dawno mineło te "słynne" 21 dni !
Z tego co widze skasowane ostrzeżenia masz mieć 23 stycznia :) jak mi nie wierzysz to sprawdz:
http://www.pilka.pl/forum/list.php

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 23 sty 2005, 2:28

Tomusmc pisze:
Qrczak pisze:Przepraszam, ale dlaczego mam nadal 4 ostrzeżenia ???
Z tego co widze skasowane ostrzeżenia masz mieć 23 stycznia :) jak mi nie wierzysz to sprawdz:
http://www.pilka.pl/forum/list.php
To nawet. Dlaczego mam nadal 4 ????? Przecież jest już 23 stycznia

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”