Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 lis 2007, 15:31
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 lis 2007, 15:41
Mascherano jest za darmo. Problem w tym,ze do Manchesteru nie chce przejść. A przydałby się.Zico_FCI pisze:(L)oczkerson pisze:uot;]Mascherano
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2007, 15:46
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lis 2007, 17:47
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 10 lis 2007, 18:19
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 lis 2007, 12:08
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 11 lis 2007, 14:21
lisek_chz pisze:baziu, taktyka 4-4-2 z wysuniętymi pomocnikami i obrońcami jest podobno najlepszą taktyką w tej części Managera
lisek_chz pisze:P.S Jak ustawiłeś intrukcje drużynowe ?
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 13 lis 2007, 15:35
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 lis 2007, 16:11
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lis 2007, 16:20
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 lis 2007, 16:23
U mnie awansowali w 1 sezonie, jednocześnie dostając się do UEFA przez Coppa Italia. Ciekawe czemuYukasz pisze:Jak graliście w FM 2007 w lidze włoskiej to u was Juve w ogóle awansowało do Serie ABo ja mam wątpliwości u siebie choć zacznę grać dopiero trzeci sezon
Że nie awansowali po pierwszym to mogłem zrozumieć bo mieli ujemne punkty ale żeby po drugi znowu ich nie było?
I co mnie wkurza to że za byle grajka muszę wywalić kupę kasy a moich rywale chcą za grosze lub w ogóle nikt ich nie chce
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 lis 2007, 16:24
No to mnie też deneruje, ja w przeciągu 2 sezonów sprzedałem tylko jednego zawodnika, reszte musiałem dac do rezerwowego składu bo mi nie potrzebniYukasz pisze:I co mnie wkurza to że za byle grajka muszę wywalić kupę kasy a moich rywale chcą za grosze lub w ogóle nikt ich nie chce
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lis 2007, 16:42
Mi nie jest do śmiechu bo Serie A bez Juve to jak pilka.pl bez clonera - tak się nie damaciek_88 pisze:U mnie awansowali w 1 sezonie, jednocześnie dostając się do UEFA przez Coppa Italia. Ciekawe czemu Laughing Wink.
Wole mojego kotleta bo jak pisałem udało mi się zagrać ledwie 2 sezony (choć należy zaznaczyć że jednocześnie gram Romą, Atletico i Argentynąmaciek_88 pisze:Ty tu nie graj w starego kotleta 2007 tylko walczyc o 2 miejsce w lidze włoskiej na 2008 Very Happy
To ja mam lepsze osiągnięcia tylko że oddaję ich po zaniżonej ceniebaziu pisze:No to mnie też deneruje, ja w przeciągu 2 sezonów sprzedałem tylko jednego zawodnika, reszte musiałem dac do rezerwowego składu bo mi nie potrzebni Rolling Eyes
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 lis 2007, 16:52
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 13 lis 2007, 17:36
carekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio