FMy - Strona 376

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 lis 2007, 15:31

Po pierwszym sezonie Pandev strzelił mi w 38 meczach, 32 bramki, więc byłem zadowolony, a jeżeli chodzi o RVP, to nigdy nie miałem do niego przekonania, chocby dlatego, że strzelał niewiele goli w moich karierach. Sprzedałem go do Tottenhamu, za 18 mln, w którym w całym sezonie strzelił 7 bramek ;) A w planach teraz mam zakup De Rossiego albo Fernandeza z Villarreal.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 lis 2007, 15:41

Zico_FCI pisze:
(L)oczkerson pisze:uot;]Mascherano
Mascherano jest za darmo. Problem w tym,ze do Manchesteru nie chce przejść. A przydałby się.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2007, 15:46

Ja rozpocząłem drugi sezon Realem Madryt i na samym początku zdobyłem Superpuchar Europy (vs Ajax 3-1) i Superpuchar Hiszpani (vs Barcelona 2-3 na wyjeździe i 4-1 u siebie) :lol:

W pierwszym sezonie też zdobyłem wszystko ogrywając w LM Chelsea, w lidze wyprzedzając o 15pkt Barcelone.
Gram ustawienie 4-4-2 w tym boczni obrońcy i boczni pomocnicy wysunięci troche do przodu.

Mój przykładowy skład:
-----------Casillas-----------
Ramos-Pepe-Cannavaro-Marcelo
Quaresma-Sneijder-Robinho-Robben
--------Raul------RvN---------

Mam bardzo bogatą ławke rezerwową:
Codina, Derenthe, Balboa, Guti, Ribery, Metzelder, Torres, Diarra, Gago, Higuain, Cassano, Cejas, Franck

:lol:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lis 2007, 17:47

El Intero grałem 2 lata to się uzbierało, zresztą wystarczy poprzesuwać budzety (1. Powiedziałem że walcze o tytuł, 2. zamiast 20 mln i 1,5 mln tygodniowo na pensje zrobiłem 33 mln i 1,1 na pensje. 3. po 1 sezonie jak wywalczyłem tytuł dostałem 54 mln na transfery) , sprzedałem też Almirona za 15 mln (Viola tyle dała), Marchionniego za 8 mln.
więc sporo mi zostało
Quaresme kupiłem na raty bo w pierwszym oknie mi trochę brakowało do 16 mln

A co do Aguero to ja go kupowałem już po 1,5 roku kiedy był wart 36 mln euro, więc te 45 to mało jak na jego umiejętności

A co do Mascherano to z początku też nie chciał do mnie przyjść, ale w czerwcu był skłonny :P

A co do transferów za free to jest też Lloris po 2 sezonie (dobry młody GK, i po pierwszym Dessena (ale mnie olał poszedł do Man Utd)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 10 lis 2007, 18:19

A ja zaczalem Fc Barcelona
Juz w polowie drugiego sezonu jestem :D :D :D I duzaaaa przewaga nad reszta zespolow :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A w pierwszym sezonie zdobylem wszystko co sie dalo :twisted: :twisted: :twisted:
A oto moj skladzik:

Amelia
D.Alves Zapata Puyol Zambrotta

Zapater

Xavi Iniesta

Messi Ronaldinho

Henry

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 lis 2007, 12:08

baziu, taktyka 4-4-2 z wysuniętymi pomocnikami i obrońcami jest podobno najlepszą taktyką w tej części Managera ;) Czytałem to na forum sortitoutsi.

P.S Jak ustawiłeś intrukcje drużynowe ?

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 11 lis 2007, 14:21

lisek_chz pisze:baziu, taktyka 4-4-2 z wysuniętymi pomocnikami i obrońcami jest podobno najlepszą taktyką w tej części Managera

hehe nawet niewiedzialem :lol:

lisek_chz pisze:P.S Jak ustawiłeś intrukcje drużynowe ?

Dałem tylko, że boczni pomocnicy są bardziej ofensywni i przedewszystkim gra skrzydłami :lol:

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 13 lis 2007, 15:35

Jak ustawiacie treningi bo normalnie już nie moge co mecz najlepszym zawodnikiem meczuzostaje bramkarz przeciwnika :roll: skutecznosc jest tragiczna po ponad 20 strzałów w meczu ponad połowa celna a tu 1-0

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 lis 2007, 16:11

tak jak wcześniej :)
ja zasadniczo dziele traning na bramkę, obrone, pomoc, ofensywną pomoc i atak i każdej grupie tworzę trochę inny
napastnikom ustawiam mocny trening Ataku, Strzałów, panowania nad piłką i taktyki a siłe i aerobik daje tak pomiędzy średnio a mocno (byle nie przesadzić bo jak trening ogólnie jest zbyt wysoki to będzie plaga kontuzji) a trening bramkarski i defensywny odpuszczam napastnikom

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lis 2007, 16:20

Jak graliście w FM 2007 w lidze włoskiej to u was Juve w ogóle awansowało do Serie A :?: Bo ja mam wątpliwości u siebie choć zacznę grać dopiero trzeci sezon :P Że nie awansowali po pierwszym to mogłem zrozumieć bo mieli ujemne punkty ale żeby po drugi znowu ich nie było? :cry:

I co mnie wkurza to że za byle grajka muszę wywalić kupę kasy a moich rywale chcą za grosze lub w ogóle nikt ich nie chce :foch:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 lis 2007, 16:23

Yukasz pisze:Jak graliście w FM 2007 w lidze włoskiej to u was Juve w ogóle awansowało do Serie A :?: Bo ja mam wątpliwości u siebie choć zacznę grać dopiero trzeci sezon :P Że nie awansowali po pierwszym to mogłem zrozumieć bo mieli ujemne punkty ale żeby po drugi znowu ich nie było? :cry:

I co mnie wkurza to że za byle grajka muszę wywalić kupę kasy a moich rywale chcą za grosze lub w ogóle nikt ich nie chce :foch:
U mnie awansowali w 1 sezonie, jednocześnie dostając się do UEFA przez Coppa Italia. Ciekawe czemu :lol: :wink:. Ty tu nie graj w starego kotleta 2007 tylko walczyc o 2 miejsce w lidze włoskiej na 2008 :D

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 lis 2007, 16:24

Yukasz pisze:I co mnie wkurza to że za byle grajka muszę wywalić kupę kasy a moich rywale chcą za grosze lub w ogóle nikt ich nie chce
No to mnie też deneruje, ja w przeciągu 2 sezonów sprzedałem tylko jednego zawodnika, reszte musiałem dac do rezerwowego składu bo mi nie potrzebni :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lis 2007, 16:42

maciek_88 pisze:U mnie awansowali w 1 sezonie, jednocześnie dostając się do UEFA przez Coppa Italia. Ciekawe czemu Laughing Wink.
Mi nie jest do śmiechu bo Serie A bez Juve to jak pilka.pl bez clonera - tak się nie da :lol: A ty nie grałeś Juve? :rozga:
maciek_88 pisze:Ty tu nie graj w starego kotleta 2007 tylko walczyc o 2 miejsce w lidze włoskiej na 2008 Very Happy
Wole mojego kotleta bo jak pisałem udało mi się zagrać ledwie 2 sezony (choć należy zaznaczyć że jednocześnie gram Romą, Atletico i Argentyną :P ) i nie chcę od nowa budować podobnego kotleta bo znowu pewnie nagram się góra dwa sezony :roll:
baziu pisze:No to mnie też deneruje, ja w przeciągu 2 sezonów sprzedałem tylko jednego zawodnika, reszte musiałem dac do rezerwowego składu bo mi nie potrzebni Rolling Eyes
To ja mam lepsze osiągnięcia tylko że oddaję ich po zaniżonej cenie :(

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 lis 2007, 16:52

a ja właśnie zacząłęm grać Udine i sprzedałem Milanowi połowę kartę 17-letniego Laurito (będzie przez najbliższe 2 lata grał w moim zespole) za 11,5 mln euro :shock: 8) :D . Dodam że zawodnik wart jest 4,5 mln euro :lol:

A wszystko przez samego piłkarza :!: , jak wytargowałem 4,5 mln za te 50% juniora to byłem zachwycony bo na transfery miałem 1,7 mln (starczyło na Pablo Piatti'ego), ale Laurto wyśmiał ich oferte. Na co oni ponawiali i ponawiali propozycje raz za razem proponując mi 2 mln euro więcej :D i tak 27 sierpnia negocjacje zostały zamknięte, szkoda bo mam 4 dni na kupienie kogoś.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 13 lis 2007, 17:36

na razie przegrywam walke na rynku transferowym Sevilla nie chce mi sprzedać Daniego Alvesa za 40 mln :cry: Milan pokonal mnie w walce o Diogo , a Juve w walce o Behramiego.
a co do treningów to zawsze robiłem sobie podział na bramkarzy i graczy z pola i mieli bardzo wysokie obciazenie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”