Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 309

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 06 lis 2007, 17:17

Zico_FCI pisze:Przecież nie piszę, że Agnieszka sobie to wymyśliła, raczej włoscy dziennikarze.
Nawet włoscy dziennikarze nie robią takich numerów, że fałszywie cytują w cudzysłowie wypowiedź prezesa jednego z ważniejszych klubów Serie A - co innego gdyby było to podane w formie: "jak dowiedziałem się z dobrze poinformowanych źródeł" albo "anonimowy informator zdradził mi na uszko"...

"Bardzo mi przykro. Takie rzeczy w starciach wielkich zawodników się nie przytrafiają, więc chcę przez to powiedzieć, że jeden z nich wielkim piłkarzem nie jest."- powiedział rozwścieczony prezes Interu - Massimo Moratti.

Gdyby news w takiej formie był wyssany z palca na 100% zaraz po jego ukazaniu się pojawiłoby się dementi ze strony zainteresowanych w niekompromitowaniu się...

Awatar użytkownika
DarkSnake
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DarkSnake » 06 lis 2007, 17:36

O straszna kompromitacja. Bardzo dobrze powiedzial. Prezes i klub broni swojego zawodnika. Co go obchodzi co Figo robil wczesniej w innych klubach. Mowimy o Interze i o teraz. Nedved zachowal sie zle ale to nic nowego. Szkoda bardzo Figo. Ostatni sezon z nami i juz schylek kariery :( Jeszcze w urodziny cos takiego. Nedved widzi w "wide screen" z tymi swoimi oczami i moze zle wycelowal w pilke LOL. Brutalnosc w sporcie to norma. My u nas tez mamy brutala. I miejmy nadzieje ze Materazzi w rewanzu zajmie sie Nedvedem jak nalezy. Jestem tez ciekawy nastepnej rundy Zlatan - Chiellini :] Po meczu ten drugi byl spekany i nie chcial "pogadac" z Ibracadabra :d Dokoncza ta pewnie na San Siro.
Szkoda ponadto straconych 2 pkt.
Forza INTER. Luis wracaj do zdrowia.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 lis 2007, 18:34

ja tylko nawiazywalem do twoich poboznych zyczen co do rewanzu, zico.

mysle tez, ze sorin z przyjemnoscia opowiedzialby nam o matrixie

albo kolega z druzyny, ibra?

albo zespol milanu?

jesli materazzi wyjdzie na nastepne derby z mysla przeorania nedveda, to mysle, ze nawet z takiego rzeznika, jakim jest nedved, nie bedzie czego zbierac.

ale dosc o matrixie, bo on jest faktycznie bogu ducha winny, a tego pilkarza nawet lubie. nawiazywalem zwyczajnie do zico. nedved przeprosil, z pewnoscia nikomu nogi zlamac nie chcial, kartke otrzymal, sprawy koniec. moratti moze sobie gadac, co chce, choc czasami milczenie jest zlotem.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lis 2007, 18:52

Nie wiem, po co po raz 45534 wklejane są te same filmiki, chyba każdy je wiedział. A to i tak nie zmienia faktu, że to, co tu napisałem:
Zico_FCI pisze:Tak się składa, że Matrixa nidy nikomu nogi nie złamał, ani nie spowodował żądnej groźnej kontuzji, a czerwonych kartek prawie na pewno mniej od Nedveda w swojej karierze dostał.
jest prawdą. Poza tym, gdzie napisałem, że Nedeved chciał złamać nogę Figo?

Ochłoń trochę i pomyśl co byście pisali gdyby np. Materazzi złamał nogę np. Del Piero i w związku z tym Alex musiałby teraz zakończyć karierę.
bagg pisze:mysle tez, ze sorin z przyjemnoscia opowiedzialby nam o matrixie
Podobnie jak Sorin wyglądał bym pewnie Ibra, gdyby wasz obrońca lepiej wcelował.

piotrek.prz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrek.prz » 06 lis 2007, 19:33

Zico_FCI pisze: Tak się składa, że Matrixa nidy nikomu nogi nie złamał, ani nie spowodował żądnej groźnej kontuzji, a czerwonych kartek prawie na pewno mniej od Nedveda w swojej karierze dostał.
Zico_FCI, zgadzam się z Tobą, że im Nedved starszy tym częściej zdarzają mu się sytuacje, w których fauluje brzydko i można nawet powiedzieć, że brutalnie - ale nie przesadzaj! Nedved wcale nie dostał tak wielu czerwonych kartek w karierze! Poprzednią czerwoną kartkę dostał za wprawdzie zagranie łokciem, ale widziałeś co zrobił sędzia niewiele wcześniej? Dał Nedvedowi żółtą kartkę za faul, którego nie było - Nedved nawet nie dotknął wtedy rywala - nie dziwię się, że mu nerwy puściły!!! Natomiast już słusznie zauważyłeś, że w Serie B Nedved był zawieszony za naprawdę brutalne zagranie. Wracając do sprawy Figo - wydaję mi się, że Nedved nie chciał źle ale faktycznie bardzo głupio wyszło -> Nedved jednak przeprosił! I jestem pewien, że nie chciał złamać Luisowi nogi... (to tyle jeśli chodzi o tłumaczenie Nedveda). I jeszcze jedno - Materazzi gra dużo ostrzej niż Nedved - na pewno!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lis 2007, 10:10

Ta kontuzja cholernie komplikuje nam sytuację. Przecież drugiego takiego zawodnika jak Figo nie mamy. Nikt nie potrafi lepiej dograć z dośrodkowania, rożnego czy wolnego. Nie bardzo wierzę w to, że Jimenez jest w stanie zastąpić Luisa. Zresztą prawdopodobnie i tak częściej na pozycji ofensywnego pomocnika będzie grywał Stankovic.
Nedved poraz kolejny udowodnił, że nie obca mu ostra gra jednak nagonka na Czecha jest trochę przesadzona. Co prawda doprowadził do złamania nogi jednego z najlepszych piłkarzy XXI wieku, aczkolwiek podobnych fauli jest setki. Boli jednak, że za tamto zagranie nie dostał nawet kartki.

Teraz trzeba utrzymać 1 miejsce do stycznia, a potem raczej niezbędny będzie zakup klasowego pomocnika. Rossina ? kto wie ... świetny w lidze, niespalony w Champions League, lepszego kandydata na styczniowe mercato raczej nie znajdziemy.

Forza Inter

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 lis 2007, 15:13

Sero pisze:Ta kontuzja cholernie komplikuje nam sytuację. Przecież drugiego takiego zawodnika jak Figo nie mamy. Nikt nie potrafi lepiej dograć z dośrodkowania, rożnego czy wolnego. Nie bardzo wierzę w to, że Jimenez jest w stanie zastąpić Luisa. Zresztą prawdopodobnie i tak częściej na pozycji ofensywnego pomocnika będzie grywał Stankovic.
Nedved poraz kolejny udowodnił, że nie obca mu ostra gra jednak nagonka na Czecha jest trochę przesadzona. Co prawda doprowadził do złamania nogi jednego z najlepszych piłkarzy XXI wieku, aczkolwiek podobnych fauli jest setki. Boli jednak, że za tamto zagranie nie dostał nawet kartki.

Teraz trzeba utrzymać 1 miejsce do stycznia, a potem raczej niezbędny będzie zakup klasowego pomocnika. Rossina ? kto wie ... świetny w lidze, niespalony w Champions League, lepszego kandydata na styczniowe mercato raczej nie znajdziemy.

Forza Inter
i jest jeszcze Włochem , przyda się kolejny reprezentant niebieskich w składzie :P
Rossina może grać i na skrzydle i w środku , idealny do naszej pomocy.
A co do Luisa Jimeneza to dobrze , że jest tylko wypożyczony , bo na razie mu nie idzie , chociaż kto wie , może coś pokaże pod nieobecność Figo.

A tak btw to Rossina w środku stworzy możliwość wystawienia super-hiper łysej pomocy. Dacourt-Vieira-Cambiasso-Rossina :o

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lis 2007, 16:05

Tę samą możliwośc da Wam Almiron :lol: a skoro nie widac różnicy to po co przepłacac :P

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 lis 2007, 17:37

Sero pisze: Boli jednak, że za tamto zagranie nie dostał nawet kartki.
i co jeszcze? :lol:

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 08 lis 2007, 18:21

BRAWO INTER!!!!!!!!! piekny powrót. ze stanu 0:2 doprowadzic do 4:2 to naprawde sztuka. jezeli Jo gra tak na codzien to mysle ze dobrym rozwiązaniem Interu byloby sciągniecie go w miejsce Adriano. tak jechac obrone mistrza Włoch to naprawde jest sztuka. jeszcze ten gol byl musze przyznac piekny.
kolejny fantastyczny mecz rozegrał Cambiasso. mowie wam to bedzie legenda. wg. mnie najlepszy defensywny pomocnik świata. mowie tak nie tylko ze wzgledu na 2 strzelone gole ale poprostu jego gra odkąd przyszedl do Interu z Realu gra na najwyzszym poziomie. w poprzednim sezonie doznal kontuzji i gra Interu troche kulała. bardzo podobała mi sie gra Chivu. a Ibra jak zwykle świetnie. a ten gol na 4:2 rewelacja!!!!!! Suazo jak wszedl jak zwykle poruszal sie rewelacyjnie po boisku a jak przyszla 100% sytuacja to strzelil prosto w obronce.
a tu prosze bardzo skrót

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lis 2007, 18:49

maciek_88 pisze:Tę samą możliwośc da Wam Almiron a skoro nie widac różnicy to po co przepłacac

Almiron niech robi karierę w Juventusie :] Tak między nami mówiąc mała różnica umiejętności jest między nim, a Rossiną ;]

Jimeneza nie można jeszcze skreślać, ale też nie ma co oczekiwać, że będzie nowym Figo. Pozatym nie bardzo chce mi się wierzyć, że będzie podstawowym zawodnikiem. Do składu wraca Stankovic, a kto wie czy na pozycje ofensywnego pomocnika Mancini nie będzie bardziej od Jimeneza wolał wystawić Suazo.

Tymczasem coraz głośniej o odejściu Adriano. I nie ma co się dziwić. Ostatni raz zagrał bodaj 4 spotkania temu, a od tamtej pory nie było go nawet na ławce. West Ham daje 20 milionów euro i lepszej ofery już nie będzie. Nawet nie chce się pisać o drugiej opcji czyli rozwiązaniu kontraktu na dniach, gdyż jest jedynie wytworem wyobraźni jakiegoś makarońskiego krzykacza. Z drugiej strony ciekawi mnie perspektywa przyszłości planów Morattiego i Manciniego. Odejście po sezonie zapowiedział Crespo, niech odejdzie także Adriano. Ciekawe czy w grę wchodzi powrót utalentowanego Acquafresci obecnie przebywającego na wypożyczeniu w Cagliari.

Paulo_FCI
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paulo_FCI » 08 lis 2007, 21:17

Sero pisze:Odejście po sezonie zapowiedział Crespo
Cholera umknęła mi ta wiadomość gdzieś, możesz coś wiecej powiedzieć ? lub przytoczyć jakąkolwiek wypowiedz ?

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 08 lis 2007, 21:28

Paulo_FCI pisze:
Sero pisze:Odejście po sezonie zapowiedział Crespo
Cholera umknęła mi ta wiadomość gdzieś, możesz coś wiecej powiedzieć ? lub przytoczyć jakąkolwiek wypowiedz ?
no wlasnie ja tez nie pamietam takiego wywiadu. moglbys podac linka?? mi sie wydawalo ze podpisal kontrakt na 3 lata.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 lis 2007, 18:24

http://www.fcinter.pl/index.php?m=show&nid=607#kom

Co Hernan Crespo będzie robił za 10 lat?
Chcę zostać w Interze jeszcze przez jeden sezon. Później nie wiem

Kiedyś była też inna wypowiedź, ale ciężko mi powiedzieć na jakiej stronie.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 11 lis 2007, 13:27

Wie ktoś co się stało dziś ?? ponoć kibole Lazio i Juve mieli starcie ktoś zginal i mecz Inter Lazio ma byc odwolany a wszystkie inne z opoznieniem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”