Nie przejmuj sie. Kazdemu nalezą sie słowa krytyki za błędy. Trzeba przyznać, że krytyka dobrze działa na przyszłośćBetico pisze:Po pierwsze - nikogo nie chcę eliminować, bo nawet nie zacząłem z nikim współzawodniczyć. Chciałem mu pomóc - po waszych postach mogę się domyślić, że nie jest to mile widziane. Postaram się o tym pamiętać.Tomusmc pisze:Czemu żałosne? to tak jakbyś dał kolesiowi dożywocie za niewinność. Axel nie zrobił nic poważnego dlatego nie dostanie bana. Na zakropkowane przekleństwa Kostek spojrzał z przymrużeniem oka i Axel nadal ma 9 ostrzeżeń. A może chcesz wyeliminować konkurencję bądź współzawodnika do którego Cie porównywali co?Betico pisze:
Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.
Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.
Żałosne.
A ktoś przed tobą napisał, że Was (w domyśle: moderatorów) krytykuję. A jeśli na to zasługujecie, to co mam robić? Łasić się i klaskać?