Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 19:36

Betico pisze:
Tomusmc pisze:
Betico pisze:
Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.

Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.

Żałosne.
Czemu żałosne? to tak jakbyś dał kolesiowi dożywocie za niewinność. Axel nie zrobił nic poważnego dlatego nie dostanie bana. Na zakropkowane przekleństwa Kostek spojrzał z przymrużeniem oka i Axel nadal ma 9 ostrzeżeń. A może chcesz wyeliminować konkurencję bądź współzawodnika do którego Cie porównywali co?
Po pierwsze - nikogo nie chcę eliminować, bo nawet nie zacząłem z nikim współzawodniczyć. Chciałem mu pomóc - po waszych postach mogę się domyślić, że nie jest to mile widziane. Postaram się o tym pamiętać.

A ktoś przed tobą napisał, że Was (w domyśle: moderatorów) krytykuję. A jeśli na to zasługujecie, to co mam robić? Łasić się i klaskać?
Nie przejmuj sie. Kazdemu nalezą sie słowa krytyki za błędy. Trzeba przyznać, że krytyka dobrze działa na przyszłość ;) a zresztą przed nikim nie musisz się łasić bo to jest forum i tu wyrażasz swoje myśli, a my jestesmy tylko od pilnowania porządku kiedy przesadzisz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”