AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 lis 2007, 21:21

koń pisze:Myślę ze zasłużyliśmy na to zwycięstwo, mogliśmy wygrać wyżej gdyby skuteczność była lepsza
Najgorzej nie było i zwycięstwo cieszy bo jesteśmy dużo lepszą ekipą niż Lazio ale po golu na 2:3 byłem mocno zaniepokojony bo obawiałem się że mecz zakończy się remisem. Po tym Roma jakoś dziwnie nie mogła sie otrząsnąć i straciła kontrolę nad meczem jaką wcześniej posiadała. A sam gol z niczego :roll:
koń pisze:Mirko znów zagrał dobre zawody, kolejna bramka i dwie asysty, tylko niepotrzebnie znów załapał głupią żółtą kartkę... Czekam na powrót Tottiego i LM ;].
Ta Mirko trafia w trzecim kolejnym meczu w którym nie gra Totti :roll: I nareszcie gra tam gdzie jego miejsce czyli z przodu i już są efekty :P Pewnie jak wróci Totti to Mirko przerwie swoją passę i w najważniejszych meczach będzie odgrywał marginalną rolę w klubie i wchodził z ławki lub grał na nie swojej pozycji. A szkoda bo jak pokazuje nareszcie jest w gazie i powinien być w pełni wykorzystywany. Z drugiej strony lepiej mieć takie problemy niż zastanawiać się kogo wystawić bo zawodnicy nie są w formie :P No i szkoda straconych aż dwóch goli :maruda:

A Tottiemu powinni zabronić gry w derbach :P

:mike:

Wróć do „Włochy”