Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 27 wrz 2007, 11:08
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 27 wrz 2007, 11:25
nastepny...Pamiętaj, że Roma zagrała bez Tottiego, a to conajmniej 40% wartości zespołu
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 27 wrz 2007, 15:30
szkoda ze Roma bez Tottiego strzelila 2 bramki a okazji miala na duzo wiecej wiec ja osobscie nie zauwazylem braku Tottiego.. w obronie on nie gra a bramki Roma ostanio traci po bardzo glupich bledach obrony wiec Totti wieleby tu nie pomogl.. jesli chodzi o gre ofensywna to sa zawodnicy ktorzy sa wstanie brac ciezar gry na siebie jak Mancini itd. bramki w Romie moze strzelac praktycznie kazdy wiec Totti choc wielki napewno nie stanowi o byc albo nie byc Romy.. to wlasnie od czasow Spalettiego Roma juz nie jest tak zalezna od Tottiego.. zreszta jak Totti mial kontuzje to Roma sobie radzila calkiem dobrze bez niegoPamiętaj, że Roma zagrała bez Tottiego, a to conajmniej 40% wartości zespołu
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 wrz 2007, 15:43
A kto teraz tworzy srodek obrony w Romie? Maxes-Juan?Totnik_ASR pisze:w obronie on nie gra a bramki Roma ostanio traci po bardzo glupich bledach obrony
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 27 wrz 2007, 16:56
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 wrz 2007, 22:18
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 29 wrz 2007, 23:28
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: koń » 28 paź 2007, 16:51
koń
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 paź 2007, 20:28

Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 29 paź 2007, 13:32
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: koń » 01 lis 2007, 12:30
koń
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2007, 21:21
Najgorzej nie było i zwycięstwo cieszy bo jesteśmy dużo lepszą ekipą niż Lazio ale po golu na 2:3 byłem mocno zaniepokojony bo obawiałem się że mecz zakończy się remisem. Po tym Roma jakoś dziwnie nie mogła sie otrząsnąć i straciła kontrolę nad meczem jaką wcześniej posiadała. A sam gol z niczegokoń pisze:Myślę ze zasłużyliśmy na to zwycięstwo, mogliśmy wygrać wyżej gdyby skuteczność była lepsza
Ta Mirko trafia w trzecim kolejnym meczu w którym nie gra Tottikoń pisze:Mirko znów zagrał dobre zawody, kolejna bramka i dwie asysty, tylko niepotrzebnie znów załapał głupią żółtą kartkę... Czekam na powrót Tottiego i LM ;].
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lis 2007, 19:59
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 11 lis 2007, 20:22
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lis 2007, 20:59
Dla mnie to akcje niczym ... sam nie wiem jak to nazwaćStarcia kibiców i sił porządkowych rozszerzają się także na drugą stronę Tybru. W strefie alei Tiziano siły porządkowe stawiają czoła kilku dziesiątkom zamaskowanych kibiców uzbrojonych w pałki i pręty. Ultrasi zajęli także obszar stadio Flaminio w okolicach komisariatu Porta del Popolo (ulica Fuga). Kibice próbują dostać się do komisariatu.
Kibice Romy i Lazio połączyli swe siły w starciach przeciwko policji...
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio