Każdy to powie ! Wisełka rządzi w Krakowie !
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 19 paź 2007, 13:25
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 paź 2007, 12:54
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 paź 2007, 14:21
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rook » 31 paź 2007, 20:31
rook
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 paź 2007, 20:35
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 paź 2007, 23:38
Ciężko żeby się łapał, zresztą nie jestem w stanie wyobrazić sobie kogo miałby posadzić na ławce. Występuje w Pucharze Ekstraklasy, Pucharze Polski i średnio mu idzie błysnął tylko dziś. Myślę, że piłkarz jakich wielu było w Wiśle...kaczy pisze:Zapodajcie cos o nim, kontuzje miał jakąś, czy poprostu się nie łapie na gre w OE ?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kosik107 » 01 lis 2007, 8:11
kosik107
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lis 2007, 14:19
kosik107 pisze:Forza Wisła
Fajnie masz.kosik107 pisze:Skąd: Kielce
Walczy o kase, bo malo zarabi. Ale tak jak juz wspomniales nie powinien byl upominac sie o wyzsze zarobki w mediach. Ciekawi mnie jak potocza sie dalsze losy Wislaka.piwus pisze:Co do Kosowskiego, to nie znam szczegółów, ale również wydaje mi się, ze walczy o jak najwięcej pieniążków.
... juz czuwa.piwus pisze:Lech Poznań .
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2007, 18:14
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 lis 2007, 19:53
Gratuluję dobrego samopoczucia. Czytając tego posta można odnieść wrażenie, że Lech zdobył co najmniej mistrzostwo Polski, a Wisła szykuje się do spadku z ligi.Jarzinho pisze:Dobry piłkarz, wiec pewnei by sie przydał w Poznaniu, zreszta moze przyjsc razem z Głowackim. Laughing W zamian Wisła moze zabrac sobie nawet za free Dolhe.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 01 lis 2007, 20:26
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 01 lis 2007, 20:46
"najmniej grozny jest ten, co najglosniej szczeka"
OSTR
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 lis 2007, 14:24
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lis 2007, 20:59
piwus pisze:Gratuluję dobrego samopoczucia. Czytając tego posta można odnieść wrażenie, że Lech zdobył co najmniej mistrzostwo Polski, a Wisła szykuje się do spadku z ligi.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 lis 2007, 22:39
Różnica jest mniej więcej taka jak między Tobą a realistą. Twoje wyobrażenie o futbolu jest trochę naiwne, jeśli wyobrażasz sobie, że ktoś z Lecha przyjedzie do Krakowa i powie "poproszę jedną Głowę i Kosę na wynos" a w zamian usłyszy " już pakuję, panie Rutkowski. Proszę jeszcze upominek od firmy, Paulista gratis". Lech sprowadził Dolhę, wyjeździł za nim kontakt do Rumunii, wyślinił mu wiadomo co i niektórym zaczęło się wydawać, że ich klub znalazł supermarket z przecenionymi piłkarzami. Pozwól, że to skomentuję odpowiednio:Jarzinho pisze:piwus pisze:Gratuluję dobrego samopoczucia. Czytając tego posta można odnieść wrażenie, że Lech zdobył co najmniej mistrzostwo Polski, a Wisła szykuje się do spadku z ligi.
Jakies 13 lat temu, czy istnieje jakis naprawde porażajacy argument, ktory spycha Lecha na dzien dobry w negocjacjach z takimi gwiazdamijak Kosowski czy Głowacki
Nie wiem poziom, naprawde taka ogromna roznica, pieniadze, atmosfera. Co jest takiego.
Klasa sama w sobie, mistrzuJarzinho pisze: Kosa juz pokazał, że zlezy mu na kasie, a pralki, i pozostały sprzet AGD dobrze sie sprzedaje,
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio