Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 31 paź 2007, 11:47

Kampania skończona i temat ucichł :P Ale muszę wrzucić swoje trzy grosze :arrow: otóż rzygać mi się chce jak słyszę to co wygaduje PiS. A żąda przeprosin prezydenta ze strony Tuska :haha: Kazik w swojej piosence 'V rozbiór Polski' nie miał racji bo ten kraj jest bardzo chory. Teraz Tusk u Olejnik przeprosił prezydenta wyborców PiSu ale wg PiSu oczywiście ironizował i na kolanach powinien podążyć pod pałac :lol2: Niedoczekanie, ja bym kaczki nigdy nie przeprosił a to on mnie - obywatela RP powinien przepraszać za to że nie jest prezydentem całego kraju co potwierdził podczas kampanii a teraz PiSowcy w jego imieniu domagają sie przeprosin bo on zapadł się pod ziemię :roll:
No i teraz dochodzą jakieś haki na Sikorskiego ale jak to PiS w swoim stylu nie mówi o co chodzi a wszystko jest owiane tajemnicą :zgon:

A poza tym jesteśmy świadkami jakże innych rozmów koalicyjnych niż dwa lata temu kiedy to PiS nie zgodził się na warunki PO. A dziś w opinii wielu PO daje więcej niż powinna PSLowi. Dziwne co - wtedy wiele osób obwiniało PO a teraz to samo PO dużo daje małemu, znacznie mniejszemu od nich PSLkowi :think: Co prawda koalicja jeszcze nie powstała ale wydaje się to kwestią kilku najbliższych dni. No i zobaczymy czy potwierdzą się obawy jakoby Pawlak nie był w stanie do końca trwać w koalicji co mam nadzieję że się nie zdarzy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”