To jest takie proste. Bo jesli od liczby obywateli, którzy mogą głosować odejmiemy całą armie urzędasów(ich dzieci, żony, matki i kochanki) starszych ludzi, trendy młodież, i katolików, którzy boją się zgnilzny liberalnej i całą reszte osób czy tam grup społecznych, które wymieniałem to naprawde zostanie mam bardzo mało osób, które moga oddać głos na UPR (trzeba tez pamietać o tej blokadzie medialnej)Chlopaczek pisze:Bardzo ladnie wytlumaczyles przyczyny tak malego popracia UPR Franz.Ludzie ktorzy maja znajomych i tak dalej.Do tego masoni i cyklisci (ironicznie to bylo jak mniemam).
Doprawdy gdyby to bylo takie proste
To tak jabym powiedział "wsród narkomanów o więcej idiotów niz wsród normalnych ludzi" a ty powiedział byś: "Moge prosic o jakies statystyki?"Chlopaczek pisze:Moge prosic o jakies statystyki?
Po co tu statystki skoro to rzecz oczywista. Wystarczy porównać, programy tych partii ich pomysły i załozenia i statystyki są zbędne. Ogólnie to nie rozumiem motywacji ludzi głosujących na lewice(a juz na SLD w szczególności). Wiem jakie motywacje moga mieć menele i patologia głosujaca na LiD ale normalni ludzie czy oni naprawde chcą być niewolnikami systemu i nicoscią wobec urzedniczych decyzji, czy chca oddawać swoje pieniądze na urzędnicze zatracenie.
Nie chce ci urazic ale zdolności pedagogicznych to nie masz, troche nie dokładnie mi to wytłumaczyłeś. A więc tak żeby wiedzieć co to jest pseudolewica trzeba wiedzieć co to jest prawdziwa lewica, a ja tego chyba nie wiem(jedno wiem na pewno lewica w róznym stopniu zależnie od odłamu dązy do zniewolenia a ja cenie sobie swoja wolnośc i niezalezność). Bo co to jest prawdziwa lewica wytłumacz mi: czy są to "twardogłowi" komuniści a może zwolennicy marksizmu czy też ludzie ceniący trockizm, maoizm, eurokomunizm? Czy jest to coś na kształt I Ploretariatu a może II a moze jednak coś ala LiD albo KPP lub KPZR czy jednak NSDAP? To jak czym jest prawdziwa lewica?Chlopaczek pisze:Sprobuje odpowiedziec co to jest ta pseudolewica.Pseudolewica jest to lewica tylko z nazwy.Nie ideowa.Z tego co sie orientuje LiD jest dla wielu ludzi ktorzy maja serce po lewej stronie wlasnie taka pseudolewica.
A co do serca po lewej stronie to myslałem, że 99,99% procent ludzkosci tak ma, no chyba, że chodziła ci o metafore ale co ma serce w znaczeniu metaforycznym do niewolniczych ideologi odpowiedz jest prosta: NIC.