Chlopaczek pisze:Uogolniajmy dalej.
Ja nie uogolniam to fakty. Po prostu zle sie wyraziłem a ty się czepiasz: Nie 100% patologi lecz większość głosuje na LiD teraz pasi? I nie wiem po co wyskakiwłeś z tym Karolkiem z Wadowic co on ma wspólnego z tematem dyskusji? A co do tej wolności to oczywistoscią jest, że wyborcy lewicy nie są za wolnością, jesli masz jakieś argumenty(takowe nie istnieją ale nic to) to proszę cie bardzo przedstaw mi je, czekam.
Ps: Emaptii jest w mnie duzo może nawet za duzo ale na pewno nie dla patologii.
O i to jest podtawowy problem w dyskusji z toba gdy wkraczamy na grunt grozny dla ciebie od razu jak maszyna zaczynasz mówić o "wojnach ideologicznych" albo o tym, że masz "swój własny niezalezny swiatopogląd" i koniec dyskusji mimo tego, że ja nie przedstwiam politructwa i i ideologicznych argumentów. Ja spytałem ci czym jest normalna lewica ty podałes linka z, którym się zgadzasz aby mi ta kwestie wyjaśnić ja w tym linku znalazłem ewidentne bzdury i całkiem zgrabnie je obaliłem ty zaś nie chcesz się do tego odnieść, czyli jak sądzisz lewica to wolnść czy może nie? Bo ta kwestia jest głównym ogniwem sporu miedzy nami obecnie. Pozatym dobrze wiesz, że z mojej akurat strony przytki ci nie grożą a wiec po co te teksty o świeczkach i przytykach?Chlopaczek pisze:Wybacz ze nie dam wciagnac sie w dysputy na tle ideologicznym.
Pozdrawiam