Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sty 2005, 20:00
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 20:19
Oczywiście, że nie. Sam znam osobiście jednego Lewego. Przypuszczam, że właśnie o bycie nim mnie posądzacie. W końcu to samo miasto... Niestety mylicie się i prędzej czy później się o tym przekonacie. Nie będę udowadniał że nie jestem wielbłądem.Chlopaczek pisze:Tja bo tylko jeden "Lewy" w Polsce jestNie sadze zeby ta ksywka byla zastrzezona.
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 18 sty 2005, 20:21
Pozwole sobie na mały offtopic.Axel Hammond pisze:Oczywiście, że nie. Sam znam osobiście jednego Lewego. Przypuszczam, że właśnie o bycie nim mnie posądzacie. W końcu to samo miasto... Niestety mylicie się i prędzej czy później się o tym przekonacie. Nie będę udowadniał że nie jestem wielbłądem.Chlopaczek pisze:Tja bo tylko jeden "Lewy" w Polsce jestNie sadze zeby ta ksywka byla zastrzezona.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 18 sty 2005, 21:06
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 22:30
Nazywam ciebie Lewy bo takiego samego głupiego zgrywasz na forum PN jak i tutaj tylko, że tu masz inny nick i myślisz, że nikt się nie dowie kim jesteś, aaaaaaa wtopiłeś się avatarem1. Czemu nazywasz mnie lewym? Nie popełniłem w życiu żadnego przestępstwa, nawet wykroczenia. Jestem uczciwy i prawdomówny, a więc mnie obrażasz.
Nie mam co dawać, bo przebywasz tam cały czas i wiesz co się dziej i co kto pisze. Ale dam ci linka do pewnego użytkownika za którego ciebie uważam Leffmeister2. Daj mi linka do forum PN (cokolwiek to jest), chętnie poczytam.
3. Masz prawo uważać, że moje posty są denne i bezużyteczne. Żyejmy w wolnym kraju.
Każdy impretuje twoje posty na inny sposób...ale ja mam akurat takie zdanie czytają twoje posty co do szancunku do innych...4. Wcale nie myślałem, że tutaj są głupi ludzie (zdarzają się, ale są w mniejszości).
5. Nikim nie chcę manipulować, to nie w moim stylu.
ad.46. Z tą mądrością to bym tak nie przesadzał. Nie możesz mnie osądzać na podstawie kilku postów.
Dziękuje7. Proszę.
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 23:05
Nie rozumiem, czemu mówisz że wtopiłem się avatarem? Przecież on ma kartkę niebieską a ja pomarańczową, jego kartka jest na jego prywatnym serwerze z tego co widzę, zaś moją znalazłem całkiem legalnie w internecie... Niby duża zbiezność faktów, ale jednak się mylisz.wtajemniczeni_wiedzą pisze:Nazywam ciebie Lewy bo takiego samego głupiego zgrywasz na forum PN jak i tutaj tylko, że tu masz inny nick i myślisz, że nikt się nie dowie kim jesteś, aaaaaaa wtopiłeś się avatarem
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 19 sty 2005, 2:45
alfabeth

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 8:02
Dobry moderator to martwy moderator.
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 sty 2005, 12:29
Następnie potwierdasz, że chodzi o Lewego, który posiada swój blog pod adresem http://lewyziom.blog.plAxel Hammond pisze:znam osobiście jednego Lewego
Niby wszystko wydaje się posiadać sens, ale:Axel Hammond pisze:No, powoli wszystko mi się zaczyna przejaśniać. Najpierw odpowiem na pytanie kostka: tak, właśnie tego Lewego znam.
Na co Lewy (którego ponoć znasz osobiście) odpowiada:Axel Hammond | 2005-01-12 21:25:58 | 83.28.213.217 Blog Lewego/komenatrz: pisze: Kolejny znakomity tekst mojego ulubionego felietonisty. Oby tak dalej, mysle ze masz spore szanse dostac literacka nagrode Nobla, he, he.
To taka mała sprzeczność...Lewy | 2005-01-12 21:30:42 | 83.28.197.11 Blog Lewego/komenatrz: pisze: Axel Hammond => kolejny obcy, i to jeszcze wazeliniarz
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sty 2005, 15:27
Mamy sie bac?alfabeth pisze:Dobry moderator to martwy moderator.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 sty 2005, 16:24
Jeszcze nas pozabija...Tomusmc pisze:Mamy sie bac?alfabeth pisze:Dobry moderator to martwy moderator.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 16:30
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 19 sty 2005, 17:43
Źle to ująłem. Nie chodziło mi o to, ze znam go osobiście. Nigdy go nie widziałem na oczy i w świecie realnym się nie spotkaliśmy. Chodziło mi o to, ze znam go osobiście w necie (macie rację, popełniłem błąd merytoryczny). Od dawna wchodzę na jego bloga i raz czy dwa coś skomentowałem, lubię czytać jego teksty. Tak więc moge powiedzieć, że wiem kim on jest i wiem coś nie coś o nim. Czyli go znam, a słowo 'osobiście' użyte zostało przeze mnie w złym kontekście, co mogło was wporowadzić w zakłopotanie. Inna sprawa, że Lewy znać mnie nie musi...kostek pisze:Jestem ciekawy jak na to odpowiesz, stawiam na to, że stwierdzisz, iż poznałeś Lewego w ostatnich dniach, ponieważ różnica pomiędzy słowami "znam osobiście jednego Lewego" a komentarzami wynosi kilka dni.
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:08
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond is back » 22 lut 2005, 22:43
Axel Hammond is back
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio