Moderatorzy - ocena pracy - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sty 2005, 20:00

Tja bo tylko jeden "Lewy" w Polsce jest :lol: Nie sadze zeby ta ksywka byla zastrzezona.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 20:19

Chlopaczek pisze:Tja bo tylko jeden "Lewy" w Polsce jest :lol: Nie sadze zeby ta ksywka byla zastrzezona.
Oczywiście, że nie. Sam znam osobiście jednego Lewego. Przypuszczam, że właśnie o bycie nim mnie posądzacie. W końcu to samo miasto... Niestety mylicie się i prędzej czy później się o tym przekonacie. Nie będę udowadniał że nie jestem wielbłądem.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 18 sty 2005, 20:21

Axel Hammond pisze:
Chlopaczek pisze:Tja bo tylko jeden "Lewy" w Polsce jest :lol: Nie sadze zeby ta ksywka byla zastrzezona.
Oczywiście, że nie. Sam znam osobiście jednego Lewego. Przypuszczam, że właśnie o bycie nim mnie posądzacie. W końcu to samo miasto... Niestety mylicie się i prędzej czy później się o tym przekonacie. Nie będę udowadniał że nie jestem wielbłądem.
Pozwole sobie na mały offtopic.

Znasz tego Lewego z Lublina co posiada swojego bloga?

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 18 sty 2005, 21:06

Musze ich wszystkich poznac :wink: Jakby ktos nie zauwazyl (choc w to watpie) to odbieglismy troche od tematu. Zaraz sie jakis mod uczepi... :wink:

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 22:30

:shock: :shock: :shock: jacy wy wszyscy mądrzy jesteście!! teraz wszyscy pokazują jacy to oni są inteligentni :lol: :lol: !!

A teraz sobie poodpowiadam na pytania Axelka :)
1. Czemu nazywasz mnie lewym? Nie popełniłem w życiu żadnego przestępstwa, nawet wykroczenia. Jestem uczciwy i prawdomówny, a więc mnie obrażasz.
Nazywam ciebie Lewy bo takiego samego głupiego zgrywasz na forum PN jak i tutaj tylko, że tu masz inny nick i myślisz, że nikt się nie dowie kim jesteś, aaaaaaa wtopiłeś się avatarem
2. Daj mi linka do forum PN (cokolwiek to jest), chętnie poczytam.
Nie mam co dawać, bo przebywasz tam cały czas i wiesz co się dziej i co kto pisze. Ale dam ci linka do pewnego użytkownika za którego ciebie uważam Leffmeister
3. Masz prawo uważać, że moje posty są denne i bezużyteczne. Żyejmy w wolnym kraju.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Złote usta dosłownie.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4. Wcale nie myślałem, że tutaj są głupi ludzie (zdarzają się, ale są w mniejszości).
Każdy impretuje twoje posty na inny sposób...ale ja mam akurat takie zdanie czytają twoje posty co do szancunku do innych...
5. Nikim nie chcę manipulować, to nie w moim stylu.

AD. 4
6. Z tą mądrością to bym tak nie przesadzał. Nie możesz mnie osądzać na podstawie kilku postów.
ad.4
7. Proszę.
Dziękuje

AAAAAAAAAAAAAAAAAA...zapomniałem napisać, że nikogo nie prowokuje tylko piszę od serca :lol: :lol: to co myślę :)

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 23:05

No, powoli wszystko mi się zaczyna przejaśniać. Najpierw odpowiem na pytanie kostka: tak, właśnie tego Lewego znam. Z powyższego postu użytkownika wtajemniczeni_wiedzą wnioskuję, że Lewy to Leffmeister z Forum PN, gdyż w jego profilu widnieje nazwa miasta i adres do bloga (którego odwiedzam często i chętnie, skomentowałem nawet coś nie coś ostatnio).
wtajemniczeni_wiedzą pisze:Nazywam ciebie Lewy bo takiego samego głupiego zgrywasz na forum PN jak i tutaj tylko, że tu masz inny nick i myślisz, że nikt się nie dowie kim jesteś, aaaaaaa wtopiłeś się avatarem
Nie rozumiem, czemu mówisz że wtopiłem się avatarem? Przecież on ma kartkę niebieską a ja pomarańczową, jego kartka jest na jego prywatnym serwerze z tego co widzę, zaś moją znalazłem całkiem legalnie w internecie... Niby duża zbiezność faktów, ale jednak się mylisz.

Na pozostałe twoje odpowiedzi nie mam żadnych kontr-odpowiedzi. Widzę, że dalej muszę udowadniać że ja to nie on. Ale ok, jak wam wygodnie to mi to wszystko jedno. Moge być Lewym, Leffmeisterem i kim sobie chcecie. Dalej będę robił swoje.

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 19 sty 2005, 2:45

Dobry moderator to martwy moderator.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 8:02

Ale walnąłeś morała, długo nad tym myślałeś?
Dobry moderator to martwy moderator.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 sty 2005, 12:29

Znowu mały offtopic.

Panie Axel coś mi w Pana słowach nie pasuje. Najpierw twierdzisz, że
Axel Hammond pisze:znam osobiście jednego Lewego
Następnie potwierdasz, że chodzi o Lewego, który posiada swój blog pod adresem http://lewyziom.blog.pl
Axel Hammond pisze:No, powoli wszystko mi się zaczyna przejaśniać. Najpierw odpowiem na pytanie kostka: tak, właśnie tego Lewego znam.
Niby wszystko wydaje się posiadać sens, ale:
Axel Hammond | 2005-01-12 21:25:58 | 83.28.213.217 Blog Lewego/komenatrz: pisze: Kolejny znakomity tekst mojego ulubionego felietonisty. Oby tak dalej, mysle ze masz spore szanse dostac literacka nagrode Nobla, he, he.
Na co Lewy (którego ponoć znasz osobiście) odpowiada:
Lewy | 2005-01-12 21:30:42 | 83.28.197.11 Blog Lewego/komenatrz: pisze: Axel Hammond => kolejny obcy, i to jeszcze wazeliniarz :P
To taka mała sprzeczność...

Jestem ciekawy jak na to odpowiesz, stawiam na to, że stwierdzisz, iż poznałeś Lewego w ostatnich dniach, ponieważ różnica pomiędzy słowami "znam osobiście jednego Lewego" a komentarzami wynosi kilka dni.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sty 2005, 15:27

alfabeth pisze:Dobry moderator to martwy moderator.
Mamy sie bac? :lol:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 sty 2005, 16:24

Tomusmc pisze:
alfabeth pisze:Dobry moderator to martwy moderator.
Mamy sie bac? :lol:
Jeszcze nas pozabija... :twisted: Pewnie nasłuchał się Radia Maryja i teraz jest jakiś niewyżyty :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 16:30

ta i pewno trwam ogladala a tam widzialem w ramowce bylo ostatnio o modach roznych forow, beware !! 8) :P :twisted:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 19 sty 2005, 17:43

kostek pisze:Jestem ciekawy jak na to odpowiesz, stawiam na to, że stwierdzisz, iż poznałeś Lewego w ostatnich dniach, ponieważ różnica pomiędzy słowami "znam osobiście jednego Lewego" a komentarzami wynosi kilka dni.
Źle to ująłem. Nie chodziło mi o to, ze znam go osobiście. Nigdy go nie widziałem na oczy i w świecie realnym się nie spotkaliśmy. Chodziło mi o to, ze znam go osobiście w necie (macie rację, popełniłem błąd merytoryczny). Od dawna wchodzę na jego bloga i raz czy dwa coś skomentowałem, lubię czytać jego teksty. Tak więc moge powiedzieć, że wiem kim on jest i wiem coś nie coś o nim. Czyli go znam, a słowo 'osobiście' użyte zostało przeze mnie w złym kontekście, co mogło was wporowadzić w zakłopotanie. Inna sprawa, że Lewy znać mnie nie musi...

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:08

Alfabeta to się noramlnie trzeba bedzie bać...
I jeszcze grozi moderatorom...
Chłopie masz przegwizdane...

Axel Hammond is back
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond is back » 22 lut 2005, 22:43

Witam, to ja Axel Hammond. Pozwoliłem sobie złamać regulamin zakładając drugie konto, ale uznałem że nie ma w tym nic zdrożnego, wszak został on złamany również przez was. Bany jak wiadomo zdejmowane są po 21 dniach, ja czekacm równo 31 i dalej dowiaduję się, że jestem zbanowany.

Tak więc, nalezy odbanować tamto konto, a gdy to stanie się faktem, skasować to, z którego obecnie piszę.

Dziękuję i pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”