Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 sty 2005, 21:36
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 21:39
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 sty 2005, 21:55
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 22:08
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 22:21
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:16
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 21 sty 2005, 13:51
Niestety kto mógłby oceniać te posty. Pewnie powiecie, że moderatorzy, ale ja osobiście nie chcę się bawić w takie rzeczy, zresztą wiadomo, przydzielałbym te punkty wg własnego widzimisie. Toteż zapewne moderatorzy odpadają, w ogóle jedna osoba nie byłaby w stanie ocenić kilkuset? postów dziennie, a grupa osób też pewnie zniechęciłaby się szybko. Zresztą wątpię, by ten pomysł spodobał się administratorom...smitu pisze:pomysl rzewiscie trudny do wprowadzenia, no ale gdyby tak ustalic jakies kryteria oceny, postow branych pod uwage czy innych to moze by sie udalo ?!?!?!?!
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:57
Kotek pisze:Niestety kto mógłby oceniać te posty. Pewnie powiecie, że moderatorzy, ale ja osobiście nie chcę się bawić w takie rzeczy, zresztą wiadomo, przydzielałbym te punkty wg własnego widzimisie. Toteż zapewne moderatorzy odpadają, w ogóle jedna osoba nie byłaby w stanie ocenić kilkuset? postów dziennie, a grupa osób też pewnie zniechęciłaby się szybko. Zresztą wątpię, by ten pomysł spodobał się administratorom...smitu pisze:pomysl rzewiscie trudny do wprowadzenia, no ale gdyby tak ustalic jakies kryteria oceny, postow branych pod uwage czy innych to moze by sie udalo ?!?!?!?!
ale nie poddawajcie się, może coś wywalczycie
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 21 sty 2005, 14:03
Niestety tym bardziej odpada... Powstanie masa bezsensownych wypowiedzi typu: Daje 10, Cienki 3smitu pisze:Kotek pisze:Niestety kto mógłby oceniać te posty. Pewnie powiecie, że moderatorzy, ale ja osobiście nie chcę się bawić w takie rzeczy, zresztą wiadomo, przydzielałbym te punkty wg własnego widzimisie. Toteż zapewne moderatorzy odpadają, w ogóle jedna osoba nie byłaby w stanie ocenić kilkuset? postów dziennie, a grupa osób też pewnie zniechęciłaby się szybko. Zresztą wątpię, by ten pomysł spodobał się administratorom...smitu pisze:pomysl rzewiscie trudny do wprowadzenia, no ale gdyby tak ustalic jakies kryteria oceny, postow branych pod uwage czy innych to moze by sie udalo ?!?!?!?!
ale nie poddawajcie się, może coś wywalczycie
no to ja mam taki pomysl
nie kazdy kto chce sie w to bawic umieszcza, w tym temacie, post ktory mu sie najbardziej danego dnia spodobal oczywiscie nie jeden jesli bedzie takich kilka, nastepnie, wszyscy wypowiemy sie na ten temat, ocenimy go wedle z gory nakreslonej skali, w ten sposob beda zdobywane pkt, pod koniec kazdego miesiace te pkt bedzie mozna sumowac, pkt mozna by rownierz dostawac za np jakis news na stronei glownej, czy inneg rzeczy, a oceniajacymi byli by wszyscy a nie jakas grupa, wtedy te wyniki bylyby jakies takie bardziej obiektywne, co wy na to ??
pozdro
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 sty 2005, 11:36
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sty 2005, 13:06
Kamilo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio