Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 16 sty 2005, 22:25
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sty 2005, 22:33
No tak przecież jestPoko pisze:Ja proponuje zrobić także:
Wulgaryzm jest wulgaryzmem czyli słowem powrzechnie przyjętym za wulgaryzm i słowem obraźliwym i wtedy nie bedzie problemu czy mod dobrze zrobil czy źle i czy kierowal sie wlasnym rozumiewaniem czy tez nie. Jeżeli dane słowo jest wulgaryzmem to jest i za to jest ostrzeżenie.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 16 sty 2005, 22:37
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 17 sty 2005, 0:19
Sęk w tym, że obrażając kogoś lub ulbiżajac mu można to zrobić w taki sposób aby nie było tam wulgaryzmów. Jednakże myślę, że i to zasługuje na odpowiednie potraktowanie.Poko pisze:Wulgaryzm jest wulgaryzmem czyli słowem powrzechnie przyjętym za wulgaryzm i słowem obraźliwym i wtedy nie bedzie problemu czy mod dobrze zrobil czy źle i czy kierowal sie wlasnym rozumiewaniem czy tez nie. Jeżeli dane słowo jest wulgaryzmem to jest i za to jest ostrzeżenie.
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 sty 2005, 0:39
zostalem poinformowany przez pawla ze nic z tych rzeczy. mam nadzieje ze prawo nie dziala wsteczdzidzius pisze:A co jeśli ktoś komuś naubliża? Zawsze można poinformować o tym fakcie mdoeratora czy adminisratora, który powinien wyciągnąć z tego konsekwencje.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 sty 2005, 9:04
Ja myśle że priv jest privem, a wieć nie powinno się go nikomu pokazywać. Dodatkowo nie może być za to jakichkolwiek kar. Chyba nikt nie chciałby, aby jego rozmowy telefoniczne były podsłuchiwane, a smsy czytane- to tak dla przykładu.dzidzius pisze:Publikacje Prywatnych Wiadomości
Generalnie jestem temu przeciwny. Prywatne wiadomości jak nazwa sugeruje są prywatne i do wymiany pomiędzy dwoma użytkownikami. Jedynie kiedy obie strony akcetpują ich publikacji widzę sens umieszczania ich treści na forum. Prosiłbym innych o zdanie w tej sprawie bo myślę, że jest to rzecz o któej możnaby wspomniec w regulaminie.
A co jeśli ktoś komuś naubliża? Zawsze można poinformować o tym fakcie mdoeratora czy adminisratora, który powinien wyciągnąć z tego konsekwencje..
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 17 sty 2005, 9:46
przynajmiej ja tak myśle ale widze że "góra" zarzadziła inaczej to tak będziezawdi pisze:zostalem poinformowany przez pawla ze nic z tych rzeczy. mam nadzieje ze prawo nie dziala wsteczdzidzius pisze:A co jeśli ktoś komuś naubliża? Zawsze można poinformować o tym fakcie mdoeratora czy adminisratora, który powinien wyciągnąć z tego konsekwencje.
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 sty 2005, 11:20
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 sty 2005, 11:36
rownie dobrze moge komus nawrzucac na gg, nie ma zadnej roznicy, gg tez bys sie pochwalil??rebuzz pisze:na temat Priv sie wypowiedzialem w "Ostrzezenia" i zdania innego niemam, jezeli ktos mi naprzyklad naubliża i skieruje sie z tym do moderatora a nie uzyskam odpowiedzi lub poparcia to skieruje sprawe na ogolny temat poswiecajac chocby te jedno WP. Cel uswieca srodki , a Celem w tym przypadku byloby pokazanie prawdziwej osobowosci usera ktory na ogolnym jest super hiper .. a na priv ci nawrzuca i mysli jest panem swiata. A co ci co tak wrzucaja innym na priv boja sie kompromitacji w oczach userow ? nie nie , ja sie tak nie bawie ktos mi przysle cos na priv co mnie obraza albo jest bardzo waznym czynnikiem w jakiejs sprawie to od razu taka wiadomosc leci na glowne forum.
To tyle z mojej strony.
pozdrawiam
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 sty 2005, 14:05
nie widzisz roznicy pomiedzy gg a prywatnymi wiadomosciami na forum ? heh ....zawdi pisze: rownie dobrze moge komus nawrzucac na gg, nie ma zadnej roznicy, gg tez bys sie pochwalil??
jaka jest roznica pomiedzy wiadomoscia prywatna na forum, ana pisaniem czegos na gg?? nawrzucalem mikusinskieu na priv bo mi sie nie chcialo pisac do niego na gg, i jaka to roznica, nikt nie zainteresowany tego nie widzial i ok.
pozdro
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 17 sty 2005, 14:58
Ja uważam podobnie jak inni, czyli wiadomości prywatne nie powinny znaleść się na forum ogólnym chyba że obydwie strony się na to zgodzą a za niedostosowanie się do tego bedzie kara.dzidzius pisze:Publikacje Prywatnych Wiadomości
Generalnie jestem temu przeciwny. Prywatne wiadomości jak nazwa sugeruje są prywatne i do wymiany pomiędzy dwoma użytkownikami. Jedynie kiedy obie strony akcetpują ich publikacji widzę sens umieszczania ich treści na forum. Prosiłbym innych o zdanie w tej sprawie bo myślę, że jest to rzecz o któej możnaby wspomniec w regulaminie.
A co jeśli ktoś komuś naubliża? Zawsze można poinformować o tym fakcie mdoeratora czy adminisratora, który powinien wyciągnąć z tego konsekwencje.
Sęk w tym, że obrażając kogoś lub ulbiżajac mu można to zrobić w taki sposób aby nie było tam wulgaryzmów. Jednakże myślę, że i to zasługuje na odpowiednie potraktowanie.Poko pisze:Wulgaryzm jest wulgaryzmem czyli słowem powrzechnie przyjętym za wulgaryzm i słowem obraźliwym i wtedy nie bedzie problemu czy mod dobrze zrobil czy źle i czy kierowal sie wlasnym rozumiewaniem czy tez nie. Jeżeli dane słowo jest wulgaryzmem to jest i za to jest ostrzeżenie.
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 11:49
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 18 sty 2005, 14:50
Całowicie się z tobą zgadzam. Priv jest to PRYWATNA wiadomośc.Priv jest dla każdego rzeczą prywatną i nie powinno się jej nigdzie zamieszczać. Jeżeli ktoś dostał odbrazliwy to trudno, ale nie może pokazywac tego kazdemu ze go ktos obrazil. Ja moge nawrzuca na Privie np. dla dzidziusia i on nie moze mi nic zrobić bo to jest nasz prywatna rozmowa nie zwiazana z forum, gdyz nie jest pisana w jakim kolwiek temacie, więc nie wiem po co publikacji privów!!
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 18 sty 2005, 20:15
Zupełnie nie masz racji Rebuzz. No bo po co byłyby wiadomości prywatne, jeśli mozna by je było ujawniać i każdy by to robił. To traci sens. To tak jakby ktoś czytał każde Twoje listy tłumacząc się, że są częścią tego świata :- ) To Absurd.rebuzz pisze: nie widzisz roznicy pomiedzy gg a prywatnymi wiadomosciami na forum ? heh ........ GG to program ktory nie jest w jakis sposob polaczony z forum , a prywatne wiadomosci sa czescia forum i wchodza w jego sklad.
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 sty 2005, 20:27
no to niech ujawniaja , kto im zabrania ? niech "kazdy to robi" ..ehhh ...pippen pisze:
Zupełnie nie masz racji Rebuzz. No bo po co byłyby wiadomości prywatne, jeśli mozna by je było ujawniać i każdy by to robił.)
a te wasze wypowiedzi maja sens ? ze odbiegam w tym momencie od ogolu to znaczy ze pisze bez sensu ? ciekawa ideologia...pippen pisze: To traci sens.)
oj, nie nie ,... podales zbyt ogolnikowy przyklad. .... pozatym do swiata nalazysz chcac czy nie ... a z forum mozesz zrezygnowac w kazdej chwili , jak w prawdziwym swiecie cie ktos obrazi to jak mozesz to sie obronisz ..jak nie to akceptujesz taki "cios" , a na forum akurat moge to zakceptowac, ale moga sie takze obronic a akurat jak bede chcial to bede to robil na ogolnym forum , ehh ile jeszcze osob bedzie mi tlumaczyc ze zle mysle ? po prostu jak bedzie taka sytuacja to i tak postapie tak jak opisalem wyzej chocby kosztem ostrzezenia ... to nieistotnepippen pisze: To tak jakby ktoś czytał każde Twoje listy tłumacząc się, że są częścią tego świata :- ) .)
Gdyby ludzie nie tworzyli "Absurdalnych" rzeczy , nie bylo by "Absurdalnych" pomysłow , czynów itd itd ... to swiat nie pedzil by do przodu .. a raczej do swojego upadku.pippen pisze:
To Absurd.
rebuzz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio