Post Wyświetl pojedynczy post autor: DarkSnake » 20 sie 2007, 1:29
DarkSnake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 sie 2007, 9:43
Zico_FCI pisze:Wręcz tragicznie zaprezentował się Stankovic
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 sie 2007, 11:50
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 sie 2007, 7:55
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 sie 2007, 8:14
Tylko że Motta to gracz Barcelony a nie Realu - ale moim zdaniem jesli by do nas dołączył to o ile odzyskał by zdrowie to byłby to dobry zakup ....Diamen23 pisze:Tylko , że mówi się o Thiego Mottcie , który na pewno nas nie zwabi. Chociaż kto wie , wielu piłkarzy z Realu u nas się odradzało , może z Thiagusiem byłoby podobnie.
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 sie 2007, 8:28
Wiem , że jest graczem Barcy. Chodziło mi o transfery Hiszpania-->Włochy. Bo oprócz Farinosa i Kilyego w ostatnich latach były to udane transakcje.Juras_InterFan pisze:Tylko że Motta to gracz Barcelony a nie Realu - ale moim zdaniem jesli by do nas dołączył to o ile odzyskał by zdrowie to byłby to dobry zakup ....Diamen23 pisze:Tylko , że mówi się o Thiego Mottcie , który na pewno nas nie zwabi. Chociaż kto wie , wielu piłkarzy z Realu u nas się odradzało , może z Thiagusiem byłoby podobnie.
Nie jest przeciez stary - a swego czasu grał na niezłym poziomie ...
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sie 2007, 10:46
Diamen23 pisze: No , chyba , że Inter byłby zainteresowany Dani Alvesem .
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 sie 2007, 11:16
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 sie 2007, 11:29
Dowiedziałem się o tym po napisaniu posta [*].Sero pisze:Diamen23 pisze: No , chyba , że Inter byłby zainteresowany Dani Alvesem .
Aż taki dubler dla Maicona niepotrzebny ;]
Motta![]()
Materazzi [*] Mówi się o 4 miesiącach. Nie wiem jak sobie bez niego poradzimyCo prawda mamy wartościowych zmienników, ale Matrix jest jeden na tę chwilę wybijający się ponad reszte środkowych obrońców.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sie 2007, 11:36
Diamen23 pisze:W takim przypadku Chivu na środek i faktycznie na lewej obronie krucho.
Zico_FCI pisze:Po meczu z Romą naszła mnie myśl, że jednak przydałby się jakiś kreatywny pomocnik, bo Jimenez na razie słabiutko się spisuje i raczej nie będzie odgrywał większej roli niż Mariano w zeszłym sezonie.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 sie 2007, 11:57
eee Burdisso przecież ma najdłuższe zawieszenie. Chyba miałeś na myśli Samuela.Sero pisze:Zanetti-Burdisso-Chivu-Maxwell
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 23 sie 2007, 12:04
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 sie 2007, 12:42
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 sie 2007, 13:22
To, że Alves w reprezentacji Brazylii jest zmiennikiem Maicona też o czymś świadczy. Generalnie nie zamieniałbym jednego na drugiego, jeśli byłaby taka możliwość.Babel pisze:Sprzedaż Maicona do Chelsea była by niewybaczalny błedem. Tutaj naraże sie wyznawcą Primera Division, ale w mojej opinii Maicon nie ustępuje w niczym Alvesowi. Nawet mniej kartek łapię.
Możliwe, że jednak zostanie Cesar. Wprawdzie dwa lata temu grał u nas tragicznie, ale w obliczu zawieszeń w LM, kontuzji Matrixa itd. Mancini prawdopodobnie dołączy go do kadry na następny sezon. Trzeba mu oddać, że w springach prezentował się co najmniej przyzwoicie.Babel pisze:W sumie po odejściu Grosso nie mamy za wiele typowych ofensywnych skrajnych obrońców.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 sie 2007, 22:57
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio