Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 11 sie 2007, 20:12

W końcu. Djurdević został zapisany do ligi i nawet właśnie gra. Z tego co wiem, a raczej widzę, to poczyna sobie przyzwoicie. Szałek zagrał w 2 meczach na MŚ, nie wiem jak, bo oglądałem tylko mecz z Argentyną 8) A tak poza tym to Jovanović najprawdopodobniej opuści Lecha, bo nie przekonał Smudy. Tak trener powiedział Gazecie Wyborczej. Luiz Henriquez grał już w lidze Kulumbijskiej i jest reprezentantem Panamy, która niedawno odpadła z Concacafu z USA, w ćwierćfinale. Póki co występuje tylko 2 Panamczyków w Europie, jeden w CSKA Sofia, a drugi nie pamiętam. Więc jeżeli Henriquez (fajna naziwsko) podpisze kontrakt, to będzie dopiero 3 zawodnikiem z tego kraju. Ale jeszcze jakimś teraz interesuje się Newcastle ;) A poza tym znowu obrońca, chociaż od przybytku głowa nie boli.

W zimie ma przybyć do Lecha jeszcze jakaś (a raczej jakiś( super perełka z Peru. Podobno gra świetnie, a ma tylko 17 lat. Smuda powiedział, że wziąłby go już teraz, ale w Młodej Ekstraklasie mogą grać tylko zawodnicy z Polskii, a od razu na Ekstraklase, to by było za szybko. Stwierdził, że wszystko w swoim czasie, a on mu się jeszcze przyjrzy. Jeżeli przejdzie w zimie, to już mówił Smuda, że powoli będzie go włączał do pierwszej drużyny.

Jarzinho ty nie na meczu? Będziesz na Widzewie?

P.S Gooal. Reiss wrócił i już strzela ;)

Wróć do „Polska”