Spokojnie solidny zmiennik o ile Cicinho nim jest też musi być bo sezon długi a Panucci już wiele wiosen ma na karku i jakaś kontuzja (tfu, tfu) zawsze może się przytrafić. Zresztą w tym sezonie liczę na minimum powtórkę z LM choć jak wiadomo wiele będzie zależało od losowania.ijeszcze jedno...po ktorej stronie gra w koncu Cicinho ? Stwierdzil, ze nie zostanie w Realu, jezeli Schuster nie ogarnie mu miejsca po stronie...prawej. W Romie tez na tej stronie by nie pogral, bo Panucciego nie wygryzie....;F.
No i odejście Cassettiego zależy od przyjścia innego grajka, jak to z tym Monaco
No właśnie już prędzej się spodziewałem odejścia Manciniego co w pewnym okresie wydawało się nieuniknionegoofii pisze:Ja powiem tak ... przed mercato czulem ze stracimy kogos z trojki Mexes, Chivu albo Mancini ... ale w zyciu nie przypuszczalem ze bedzie to Rumun Rolling Eyes
Z pewnością to nie koniec, już wolę jak jest cicho niż pełno plotek i później nic z tego nie wynika bo się okazuje że większość spekulacji to między pismakami. Niech pracują sobie po cichu ale skutecznieTotnik_ASR pisze:wogole juz cicho o mercato Romy ja mam nadzieje ze to nie koniec !
Krótki bo 2 minutowy skrót z meczu ale jakiś jest. Chyba że macie jakieś dłuższe
BAYER LEVERUSEN - AS ROMA
Edyta:
Yukasz pisze:solidny zmiennik o ile Cicinho nim jest