Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 02 lip 2007, 12:28
Bruno Banani

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 08 lip 2007, 0:23
Np. to że nie trzeba ściagać kolejnego cracka gdy wyjdzie nowy patch.Czasami cracki są złe i wiele osob mialo problemy.Za zawodnika dawali 35 mln a tu sie okazuje ze placa 70. Ot taki bug.Po za tym częściej wyskakują błędy i można grać swobodniej przez neta.Oprocz tego za piractwo automatycznie jest Ban na CmRevLoczek pisze:Zawsze gram w FM'a ściągniętego z neta. Mam pytanie - co daje oryginalny Manager ? Są zdjęcia wszystkich piłkarzy itd ? czy też trzeba ściągać facepacki itd ?
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 10 lip 2007, 0:42
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamg » 10 lip 2007, 1:18
adamg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 12 lip 2007, 13:27
tak.TYlko ten Live bedzie drogi i ja sobie raczej nie pozwole na gre w niego.Mam nadzieje ze w Fm 2008 nie bedzie tylu bugow co w 07.Jak tak bedzie to wina tego Fm Liveadamg pisze:słyszeliscie że teraz mają wychodzić 2 fmy? Jeden zwykły i jeden LIVE dla grających przez sieć
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 29 lip 2007, 15:33
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grzybooo » 29 lip 2007, 23:22
Grzybooo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 lip 2007, 0:43
Może najnowszy patch pomoże. Zainstaluj 7.0.2 i powinno być okolson pisze:Mam wielki problem z FM 2007. Gram 3. sezon, ligi, które wybrałem to: Anglia, Francja, Hiszpania i Włochy. Obecnie moim zespołem jest Cesena, 2. liga włoska. I zawsze [próbowałem kilka razy już] w nocy 25/26 stycznia 2009 r. wyskakuje mi błąd, coś tam crash dumps, gra wychodzi do pulpitu i dupa. O co kaman?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 lip 2007, 19:02
Gram na 7.0.2Bask pisze:Zainstaluj 7.0.2 i powinno być ok
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 sie 2007, 14:21
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 sie 2007, 14:23
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 05 sie 2007, 16:37
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 sie 2007, 13:33
to masz naprawdę którkie życieSir Keano pisze:przy fmie 2005 spedzilem pol zycia i sadze ze chyba był najlepszy.
Freshmaker, wołają CieYo Niggaz....
i jeszcze do tego zabawki przybite do podłogi. Kradzione ofcoz. Kolega widocznie nie wie, że Polska leży w Europie i raz na jakiś czas (chociaż) można kupić grę orginalną. Po co, bo w necie jest pirat ofcozSir Keano pisze:(Pirat ofcoz)
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 06 sie 2007, 18:53
A co na więcej Mamusia nie pozwala... Czy może winne są ceny prądu bo cała kasę wywaliłeś na oryginał.to powiem, że sam gram trochę i idzie mi nawet nieźle.
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 sie 2007, 0:14
akurat IMO Fm 2007 jest najlepszy z dotychczasowych.Sir Keano pisze:.Po tym jaki "ekscytujący" był FM06 nie miałem zamiaru wydawać pieniędzy na pogarszaną z roku na rok grę.
mów mi tak jeszcze, ofcozSir Keano pisze:Napiszę jeszcze coś w twoim stylu bo jak uczyć się to tylko od mistrza.
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio