Miesiąc, najwyżej półtoraRVN10 pisze:Na jak długo robicie zawodnikom przerwe w lecie![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 17:12
Miesiąc, najwyżej półtoraRVN10 pisze:Na jak długo robicie zawodnikom przerwe w lecie![]()
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 sty 2005, 17:14
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 17:15
Nie łapią kontuzjibellus pisze:Ja natomiast wogle przerwy nie robie zawodnikom z moich obserwacji wynika ze jest to niepotrzebne i nic to nie zmienia.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 17:40
ja tak samo.. ustawiam im sparingi (na początku żadsze aby odpoczeli) a potem coraz częstsze..bellus pisze:Ja natomiast wogle przerwy nie robie zawodnikom z moich obserwacji wynika ze jest to niepotrzebne i nic to nie zmienia.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 17:44
Chyba nie - tak podobno autorzy gry pisali.Pasztet pisze:ja tak samo.. ustawiam im sparingi (na początku żadsze aby odpoczeli) a potem coraz częstsze..bellus pisze:Ja natomiast wogle przerwy nie robie zawodnikom z moich obserwacji wynika ze jest to niepotrzebne i nic to nie zmienia.
p.s. czy jak zorganizuje turnee to będe miał z tego jakieś korzyści finansowe?? bo chyba powinno tak bycza koszulki itp.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 12 sty 2005, 17:52
Niestety nie, chociaz mogliby to zrobic, ja przerwe robie miesiac czasem troche wiecej w zaleznosci ile meczow rozegrali w poprzednim sezoniePasztet pisze:ja tak samo.. ustawiam im sparingi (na początku żadsze aby odpoczeli) a potem coraz częstsze..bellus pisze:Ja natomiast wogle przerwy nie robie zawodnikom z moich obserwacji wynika ze jest to niepotrzebne i nic to nie zmienia.
p.s. czy jak zorganizuje turnee to będe miał z tego jakieś korzyści finansowe?? bo chyba powinno tak bycza koszulki itp.
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 17:57
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 18:25
Pablo Mastroeni 1,3Pasztet pisze:podajcie mi dobrych, tanich środkowych obrońców, lewego obrońce, i prawego pomocnika
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 sty 2005, 18:45
a jak wy robicie tą przerwe?Kotek pisze:Miesiąc, najwyżej półtoraRVN10 pisze:Na jak długo robicie zawodnikom przerwe w lecie![]()
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 19:14
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 sty 2005, 19:44
no w treningu ustaw odpoczynekbarti-bartek pisze:a jak wy robicie tą przerwe?
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 sty 2005, 19:56
dzieki! a podajcie mi dobrych lewych pomocnikówkama_reda pisze:no w treningu ustaw odpoczynekbarti-bartek pisze:a jak wy robicie tą przerwe?
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 13 sty 2005, 20:39
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 sty 2005, 20:45
ale chodzi ci w trakcie sezonu czy po sezonie??RVN10 pisze:poleccie jakis naprawde dobry trening
ja daje przerwe miesiac, miesiac i tydzien i kilka sparingów, pierwszy z rezerwami,
Też macie problem ze piłkarze są za czesto przemeczeni![]()
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 13 sty 2005, 21:06
Teraz przed sezonem zrobilem mordercza serie sparingow 5 co dwa dni i poskutkowalo, jest marzec i graja wciaz na wysokich obrotachRVN10 pisze:poleccie jakis naprawde dobry trening
ja daje przerwe miesiac, miesiac i tydzien i kilka sparingów, pierwszy z rezerwami,
Też macie problem ze piłkarze są za czesto przemeczeni![]()
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio