Dzisaj urodziny obchodzi Marcin Kikut. Co mu tam życzyć, zadmowił sie na prawej obronie gra tam naprawde dobrze... Czyli można mu życyzć jeszcze lepszej gry i awansu do pierwszej reprezentacji.
Lech ponownie jest zainteresowany Branko Šešlija, sam nie wiem gdzie ma siedzibe jego zespół, jednak w jednym z sparingów strzelił 3 brameczki i podobno dobrze grał. Wszystko to spowodowane jest odejsciem Zakiego, gdzie on poszedł...
Na testach przebywa Krzysztof Kaźmierczak, który ostatnio był widywany w Boaviscie na treningach. Kiedyś naprawde dobrze grał w Płocku, więc napewno potencjał posiada. Cena także nie jest duża. Patrząc na fakt, że Wojtkowiak sobie raczej w tym roku już nie pogra, to warto go ściągnąc, a nawet wypozyczyć.
Cicho ostatnio o Hidalgo, a szkoda, bo miałem ogromną nadzieję go ogladać w Poznaniu, ma chlopak talent. Zobaczymy co z nim będzie.
Lech podobno jest zainteresowany Damianem Gorawskim. Ciekawe jak u neigo ze zdrowiem. Po zakotwiczeniu na prawej obronie przez Kikuta, w pomocy pozostał jedynie Zając, wiec warto ściagnąc mu konkurenta, a nawet na miejsce Marcina do podstawowego składu.
Pojawiły sie plotki o Polczaku i Wasiluku. Pierwszy z Katowic drugi z Białegostoku. obaj sa mi malo znani.
Ucichło o sprawie Dolhy, ktory chyba nawet trenuje z Lechem, ostatnio go nawet widziałem w Pzonaniu. Kawał chlopa z daleka. Jednak nie moge sie do końca cieszyś z tego spokoju, bo napeno prawnik Bednarz, były prezes Heler poszli do prawników i jednak beda sie starali o ukaranie Rumuna, bo ma ważny kontrakt z Wisła.