Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 284

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 27 maja 2007, 10:50

podobno inter wyrazil zainteresowanie E2. nie wiem czy to ma sens bo 3 czy 4 gwiazdor w linii ataku to chyba za duzo. nawet jesli odejdzie ktorys z 3 crespo adi zlatan to w tej formacji i tak bedzie zbyt ciasno zeby zmiescili sie tam 3 gwiazdorzy. osobiscie nie lubie eto'o uwazam go za przereklamowanego pilkarza. potrzebuje kilku sytuacji zeby strzelic jedna bramke i dlatego uwazam ze jego ewentualny transfer do interu jest niepotrzebny. poza tym w barce dostaje podania od krolika, deco, iniesty i messiego a w interze nie mialby go kto raczej obsluzyc takimi pilkami bo tutaj gra sie dwoma DM-ami najczesciej. chyba ze massimo nas zaskoczy i kupi jakiegos swietnego rozgrywajacego.

mozna jeszcze spekulowac ze te pogloski swiadcza o tym ze czarno-niebiescy postanowili pozbyc sie adiego lub nie zamierzaja wyklocac sie z ibrahimovicem o pensje. jesli juz to moim zdaniem to 1 ale po raz kolejny powtorze ze to pewnie plota

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 maja 2007, 12:32

Prawdopodobnie nowa wyjazdowa koszulka na przyszły sezon:

Obrazek

Mi się nawet podoba.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 maja 2007, 12:48

Za bardzo przypomina mi to flagę Anglii , nie rozumiem dlaczego tam jest czerwony :lol: . Nie lepiej żółty/złoty?
Ale oprócz tego nieźle to wygląda.

Tu jeszcze inna fotka:
Obrazek

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 maja 2007, 12:57

To jest herb Mediolanu :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 maja 2007, 13:06

Koszulki niezle.Szczegolnie podoba mi sie ten czerwonym krzyz bo kojarzy mi sie z organizacja humanitarna i daje nadzieje ze bedziecie rozdawac punkty na wyjezdzie :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 maja 2007, 13:18

Będziemy się litować nad przeciwnikami i przy prowadzeniu 5-0 nie będziemy strzelać następnych bramek. :P

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, 13:47 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 maja 2007, 13:24

Stroje świetne, bardzo mi sie podobają. Mam nadzieje, że piłkarze dostosują się do tego co zaprezentowała firma Nike na stulecie i również pokaża coś oryginalnego i pieknego. (Poza strojami)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 maja 2007, 13:24

Czerwony Krzyz w ogole nie strzela :!:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 27 maja 2007, 16:23

Stroje rzeczywiście świetne. Od nowego sezonu ludzie, którzy zobaczą w TV takie koszulki, a nie są znawcami futbolu będą myśleć że to stroje Reprezentacji Anglii. Spodenki za to czarne i pasują do górnej części. Projektanci firmy Nike na stulecie klubu dali radę.

P.S. Powoli kończy się mecz Inter – Torino. Zespół z Mediolanu prowadzi 2:0 po golach Matrixa(chyba 10 w sezonie) oraz Maicona.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 maja 2007, 17:05

Bask pisze:P.S. Powoli kończy się mecz Inter – Torino. Zespół z Mediolanu prowadzi 2:0 po golach Matrixa(chyba 10 w sezonie) oraz Maicona.
skonczyło sie 3-0 gola z karnego dołozył Luigi Figo ... taka mała osłoda na porzegnanie :cry:

dzieki Inter dzieki Figo !!

Forza INTER !!!!!!

SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 27 maja 2007, 18:34

Szczerze powiedziawszy - nie jestem do konca przekonany, jesli o chodzi o pierwszy rzut karny. Oczywiscie nic to nie zmienia w tabeli, a wynik wniosloby rowniez bardzo niewiele, ale...jakos nie wydaje mi sie, by byl kontakt pomiedzy Taibim, a mijajacym go zawodnikiem ;/

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 maja 2007, 18:56

SiergiejBlanco nie wytykaj karnych Interowi bo w tym sezonie stanowczo za mało ich było. Czasem w ewidentnych sytuacjach sędzia nie gwizdał, a takich było dość sporo (przynajmniej w tych spotkaniach, które widziałem, a nie widziałem wszystkich). Więc daruj sobie taki komentarze.

Cieszy zwycięstwo bo niektóre drużyny przestały grać jakiś czas temu, Inter też to na chwilę chwyciło i przez to przegraliśmy Puchar, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Sezon zdominowany przez Nerazzurich. Pobite chyba wszystkie rekordy jakie były (jeśli chodzi o drużynę), nie było 100 punktów na koniec sezonu, ale w to chyba nikt nie wierzył. Oby teraz na spokojnie wzmocnić się na kilku pozycjach i w przyszłym sezonie powalczyć z powracającym Juventusem i obdarowującym nas "wspaniałymi" epitetami Milanem (klasę zespołu można poznać w chwilach euforii i porażki).

PS: Fajne koszulki. Mam do gdzieś, że ktoś pomyśli sobie, że to koszulki reprezentacji Anglii. Nie obchodzą mnie pokemony :P

SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 27 maja 2007, 19:23

SiergiejBlanco nie wytykaj karnych Interowi bo w tym sezonie stanowczo za mało ich było. Czasem w ewidentnych sytuacjach sędzia nie gwizdał, a takich było dość sporo (przynajmniej w tych spotkaniach, które widziałem, a nie widziałem wszystkich). Więc daruj sobie taki komentarze.
Oh! Wybacz, zapomnialem, ze druzynie nalezy gwizdac karne z dupy (tudziez, w wersji dla moderatorow - z kapelusza), jezeli wczesniej ktos owa druzyne skrzywdzil, nie wskazujac na jedenasty metr wtedy, kiedy powinien. Zabawne :lol:
(klasę zespołu można poznać w chwilach euforii i porażki).
A ja sadze, ze na boisku.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 maja 2007, 19:40

Co do koszulek to wogle nie pasuja do Interu bardziej do Reprezentacji Angli ale cos kumpel mi mowil ze sa one zwazane ze stuleciem klubu :roll:
(klasę zespołu można poznać w chwilach euforii i porażki).
Ehh Valencia-Inter klasa pierwszego stopnia :oops:

Awatar użytkownika
DarkSnake
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DarkSnake » 27 maja 2007, 19:43

Piekny seozn 8) Zal, ze juz sie skonczyl :P Wreszcie wszystko wraca na swoje miejsce! Przez okolo 20 lat w Italii dzialy sie dziwne rzeczy! Dziwne szczescie niektorych druzyn :wink: Wielkie sukcesy tych druzyn :wink: Wiele niesprawiedliwosci doswiadczylismy (najbardziej nie moge zapomniec o roku 1998 i ostatnim meczu sezonu :shock: )! Ale oliwa sprawiedliwa i po malu wszystko jest takie jak powinno :), a zawistnych i slepych wrogow zawsze bylo duzo i pewnie nadal bedzie ;) Wierze, ze po tych prawie 20 dziwnych latach, w ktorych bylismy ponizani, obrazani i niesprawiedliwie wysmiewani (szczegolnie przez tych, ktorzy teraz powinni chowac glowe w piasek zamiast sie nadal napinac), nadchodza znow piekne czasy. Tak jak to zwyklo bywac, z WIELKIM INTEREM na swiecie 8) Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni :twisted:

Grazie Presidente Moratti !!!

Grazie Ragazzi !!!

Grazie Grande INTER !!!!!!

PS. A te prawie wszystkie dziwne lata ~ 1990-2006 wsadzcie sobie w "..." :P

Chi non salta rossonero e e !! :lol:

Teraz wakacje, SuperPuchar i pozniej nowy sezon. Wszyscy chyba mamy nadzieje, ze "zlo" zostalo z Calcio wypedzone i witamy ponownie Juventus w A! :wink: :twisted:

Dzisiaj nasi swietuja w Mediolanie :D
---------

myhalek_acm: Zico_FCI juz wytlumaczyl, skad taki wyglad koszulek. To od herbu Mediolanu. Inter czesto umieszczal gdzies ten symbol, ale teraz to zaszaleli :P I bardzo dobrze. Podobny znak jest w logo Milanu, ale tam chyba chodzi o flage Anglii :P Dokladnie nie wiem, bo sie Milanem nie interesuje. Slyszalem tez, ze waz takze jest zwiazny z Mediolanem (Waz to rowniez znak Interu ;) )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”