Pewniak dnia

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 24 maja 2007, 18:45

Serie B: Treviso - Bologna 1 (2.40) 26.05

Teoretycznie 3pkty powinni wywieźć goście, którzy wciąż mają realne szanse na baraże, jednak w praktyce może być odwrotnie. Bologna od kilku już kolejek robi wszystko, by nie awansować do Serie A. W dwóch ostatnich spotkaniach gracze Bologni otrzymali aż 4 czerwone kartki :o Najpierw w dziewiątkę kończyli mecz z Juventusem, a boisko musieli opuścić Marazzina (napastnik- do tej pory 10 goli) oraz Terzi (obrońca). Obaj zostali zawieszeni na dwie kolejki. Następnie przyszedł czas na mecz z Brescią, gdzie Bellucci (kapitan, napastnik- najlepszy strzelec Bologni, walczy o koronę z Del Piero) i Filipini (pomocnik) nie byli gorsi. Obaj po czerwieni i wszyscy oni będą pauzować w meczu z Treviso. Do tego Torrisi otrzymał żółtka kartkę i również nie zagra. Wszyscy, oprócz Torrisiego, są podstawowymi i bardzo ważnymi zawodnikami. Duet Bellucci-Marazzina strzelił w tym sezonie 27 goli, co stanowi ponad połowę wszystkich bramek zdobytych przez Bologne :shock: Praktycznie tylko oni strzelają bramki dla tego klubu. Ale nee..... oni nie zagrają :naughty: :P Żeby tego wszystkiego było mało, to prezydent Bologni- Alfredo Cazzola- został niedawno zawieszony do 30 listopada, za obrażanie sędziego i nakłanianie zawodników do zejścia z boiska w czasie meczu :P Więc atmosfera nie za ciekawa. Jeśli chodzi o Treviso, to żaden z zawodników nie został zawieszony. Nic mi też nie wiadomo o poważniejszych osłabieniach kontuzjami. Gospodarz jednak mają już jasną sytuację w tabeli, o nic nie walczą więc... tu Wasza decyzja :P Wg mnie w obliczu tak ogromnych osłabień Bologni kurs 2.40 jest zdecydowanie warty grzechu. Nie przekonuje mnie argument, że goście będą 'gryźli trawe'. Od kilku meczy grają padakę, a w ostatnich dziesięciu odnieśli tylko 2 zwycięstwa- z Pescarą, która spadła z ligi zanim rozpoczął się sezon, oraz z Veroną, która broni się przed spadkiem. Treviso też nie należy do najmocniejszych drużyn, ale obecnie prezentują się o wiele lepiej. W dziesięciu ostatnich meczach przegrali tylko 2 razy- z Genoą i Napoli. Fakt, że remisowali aż 6 razy ale... nie ma ryzyka- nie ma zabawy :P 2.40... 2.40... 2.40... :)

Wróć do „Bukmacherka”