Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 471

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 20 maja 2007, 20:58

no to się ucieszyłam. jak głuchy z gwizdka.

z jednej strony ciężko liczyć, że zgubicie mistrzostwo w meczu z Recreativo, ale wszystkiego się można spodziewać :} liczę, że Barcelona dziś też pokaże, że dąży do zdobycia trofeum w tym sezonie. a na Was może jeszcze znajdzie się drużyna, która nie tylko będzie potrafiła rozpracować średnio działającą obronę, ale i utrzymać własną na przyzwoitym poziomie.

generalnie nie oglądałam całego meczu, raczej jednym okiem... z tego co widziałam Real przeważał, what a suprise! ale zdenerwowałam się mocno. idę oglądać.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 20 maja 2007, 20:59

To było niesamowite :) Jeszcze kilka takich spotkań i przejdę do krainy wiecznych łowów. Najpierw pewnie 2:0 prowadzimy i frajersko tracimy 3 pkt. Fabio na dodatek poźno robi zmiany .... No ale jak już Higuain wchodzi to przynosi szczęscie. Zabrał sie z piłka ze swojej połowy doprowadził w okolice pola karnego... w zamieszaniu piłka trafia do Ramosa ... ten do Carlosa i 3:2 !!! Roberto zrobił piękny prezent i zmazał plamę z meczu z Bayernem. Po takich meczach jak nie wierzyć w zdobycie mistrzostwa !!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 maja 2007, 21:00

No i kolejny krok ku Campeones. Robinho asysta po karnym i bramka. RvN, którego nie trawię raczej zdobędzie Pichichi, należą się brawa bo ostatnio zdobywa gole systematycznie co bardzo cieszy bo tego mu brakowało, na początku strzelał rzadko ale z kolei seryjnie... po 2 lub 3 sztuki ... teraz jest systematyczny. Cepello dziś pokazał, że Raul jest jego pupilem...nic nie grał zmarnował świetną sytuacje a mimo to grał, a głodny Gonzalo wszedł w 88 min...

Rozluźnienie dało się we znaki i z pewnego meczu zrobiła się nerwówka...Jednak krytykowany Roberto na zakończenie przygody daje nam 3 ptk...które już dziś wrecz mogą przesądzić o losach La Liga.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 maja 2007, 21:06

assurbanipal pisze: No ale jak już Higuain wchodzi to przynosi szczęscie. Zabrał sie z piłka ze swojej połowy doprowadził w okolice pola karnego... w zamieszaniu piłka trafia do Ramosa

Chyba Gago podawał do Carlosa...

Real poczatkowo miał przewage, pozniej mozna powieziec, ze po równo, końcowka nalezała do Recre, ale chyba za bardzo chcieli wygrać i pozostawili mało zawodników w obronie.

Wygląda na to, ze Ci, kórym nie będzie dane przywdziewać koszulki Realu zdobęda tytuł Realowi.
Rodzi sie kat Cannavaro- Uche :P Prawdziwy demon.

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 20 maja 2007, 21:19

I znowu zwycięstwo :) choć znowu wykrzesane z wielkim trudem. Brawa znowu za wolę walki i ambicje do samego końca meczu. Pewnie Capello znowu powiedział swoim graczom "dopóki piłka w grze, można wygrać"

I pewnie znowu (nie wiem które to będzie) REAL zdobędzie mistrzostwo.

Ale jest taki polskie przysłowie :) "szczęście sprzyja lepszym" i znowu szczęście uśmiechnęło się do NAS.

HALA MADRID czekamy na wynik Barcy

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 maja 2007, 21:22

Ja się przyznam że po strzeleniu bramki przez Recre przestałem oglądać mecz i dopiero pół godziny po zakończeniu meczu się dowiedziałem że wygraliśmy :lol:

Nie chce mi się rozpisywać o spotkaniu, ale muszę przyznać że jestem pełen podziwu dla Beckhama po tym jak został chamsko kopnięty w jaja że nie dał temu gościowy w ryj. Za takie coś powinni zawieszać na kilka spotkań :roll:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 maja 2007, 21:59

Znowu szczescie dopisalo Realowi. Drugi mecz z rzedu wygrany w ostatnich minutach. Recreativo chyba za bardzo chcialo wygrac i malo ludzi dali do obrony, co sie niestety zemscilo.

Pytanie do kibicow Realu: To Carlos czy Cannavaro posliznal sie na pilce na poczatku meczu??

:lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 maja 2007, 0:09

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajny horror z happyenden, emocje i hustawka nastrojow, z drugiej przez wlasna glupote o malo nie doprowadzilismy do straty punktow. Nie dosc, ze prowadzenie 2-0, spokojna gra, okazje na podwyzszenie wyniku, Recreativo gra jakby chcialo a nie moglo, pelna kontrola, az tu nagle debilny faul w polu karnym, pozniej blad przy rogu i z pewnych 3 pkt. robi sie 1 :? Recre stworzylo 2 sytuacje i zdobylo 2 bramki. Real zagral tak, jak do tej pory w sezonie nie gral - przewaga, okazje, a to rywal wykorzystuje wszystko co ma. Odwrotnosc niz spotkania z Celta czy derby z Atleti (a ci to juz dzisiaj w ogole poszli po calosci :roll: ).
Carlos od zera do bohatera - poczatek jak dziecko we mngle - kazda pilka to strata, do tego akcja gdzie nie przyjal pilki a pozniej sie na niej jeszcze przewrocil :? No ale strzelil gola na wage 3 pkt. i za to mu chwala.
Dobry mecz Gago, asysta, dobry w destrukcji, probowal cos modzic w ofensywie. No ale tez powinien strzelic bramke. Z takiej odleglosci to juz mogl nawet tym uchem strzelic jezeli bardzo chcial.
Ogolnie 3 punkty z ciezkiego terenu, teraz trzeba na skupieniu podejsc do Depor. Bo trzeci raz z rzedu moze juz sie nie udac.

Swoja droga podoba mi sie postawa kibicow Barcelony - w tamtym tygodniu placz, dzisiaj juz mistrzostwo. Niektorzy chyba faktycznie pierwszy raz w swoim kibicowskim zyciu przezywaja takie emocje :lol:

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 21 maja 2007, 9:03

Szczęście sprzyja lepszym. Real po raz kolejny dostarczył niesamowitych emocji w samej końcówce. Ważne, że są 3 punkty...

Carlos częściowo odkupił swoją winę z meczu w Monachium. Oby tylko do finishu. Czeka nas jeszcze mecz z Deportivo u siebie - bedzie ciężko. W pierwszym meczu Real poległ na El Riazor 0-2. Mam nadzieje, że teraz bedzie lepiej...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 maja 2007, 11:37

No i kolejny raz wygrywamy w koncowce :wink: Niepotrzebnie rozluznilismy sie przy stanie 2:0 i to sie zemscilo. Poza tym, powinnismy strzelic wiecej bramek - Gago, Ramos i Ruud mieli bardzo dobre okazje. Zabraklo skutecznosci. Wolalbym, zebysmy rozstrzygali mecze duzo wczesniej, bo kiedys ta pogon za wynikiem moze sie (odpukac) nie udac. Ogolnie jednak nie ma co wybrzydzac, wygralismy bardzo trudne spotkanie i ciagle rozdajemy karty w lidze. Oby tak do konca :wink:
Jeszcze trzy...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 maja 2007, 14:07

mihalinho pisze:Real poległ na El Riazor 0-2
Tak tylko na El Riazor nie wygraliśmy chyba od 7 lat...więc na Santiago musza wygrać. Zresztą Depor to nie ta drużyna co zjadła np Milan 4:0...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 maja 2007, 14:35

Toudinho pisze: Zresztą Depor to nie ta drużyna co zjadła np Milan 4:0...

Także jesienia to nie była druzyna, która zjadła np. Milan a i tak ograła Real. Inna sprawa, że wrócił Bodipo i prawdopodobnie Arizmendi, czyli taki Uche z Recre dla Cannavaro.

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 22 maja 2007, 8:34

Jarzinho pisze:a i tak ograła Real
Deportivo nie było w dobrej formie - to fakt, ale nie zapominajmy o (mam nadzieję zakończonym) dotkliwym kryzysie Realu, który grał bardzo, bardzo w kratkę.

O ile dobrze pamiętam jedna ze zdobytych bramek w ostatnim spotkaniu tych drużyn padła po kuriozalnym błędzie obrony.

Primera Division 'zmienną jest' - tutaj każdy może przegrać z każdym i wygrać z każdym.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 maja 2007, 18:47

Jarzinho pisze:Także jesienia to nie była druzyna, która zjadła np. Milan a i tak ograła Real. Inna sprawa, że wrócił Bodipo i prawdopodobnie Arizmendi, czyli taki Uche z Recre dla Cannavaro.
Tylko, że w ubiegłym sezonie przegraliśmy u nich jeszcze wyżej, byliśmy w gorszej formie .... ale i tak ograliśmy ich u siebie (jak dobrze pamiętam) 4:0 :P

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 24 maja 2007, 17:52

Rzecznik zarządu klubu Miguel Angel Arroyo poinformował na oficjalnej stronie Realu o rezygnacji z letniego "cyrku objazdowego" po Azji i USA.
Real bedzie przygotowywał się do sezonu w Hiszpanii i wyjedzie jedynie 19 czerwca na mecz do Izraela.
No nareszcie władze zaczynają myśleć :) Widzę pewną ciekawą zależność ... był zelfix były objazdy .... nie ma zelfixa kończą się :roll: :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”