Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 10 maja 2007, 22:55
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 maja 2007, 23:10
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 10 maja 2007, 23:23
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2007, 23:24
Ricardo Kaka czy Ricardo OliveiraChlopaczek pisze:Pezziniego w ogole nie znam.Jakis Ricardopodobny
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 10 maja 2007, 23:30
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 maja 2007, 23:33
Nie zartujmy w ten sposob.Jestem zniesmaczonyJarzinho pisze:Ricardo Kaka czy Ricardo Oliveira![]()
![]()
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 11 maja 2007, 0:04
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 11 maja 2007, 8:33
No to już znacznie lepiejewaacm pisze:Właśnie zostałam poprawiona, że Lucas miałby nas kosztować 27 mln w walucie brazylijskiej ( Real Brazylijski ) co daje w przybliżeniu 10 mln euro.
Ale ja mimo wszystko nie jestem przekonany. Bo mimo wszystko Bayern w przyszłym sezonie za dużo atutów nie ma. W zasadzie chyba jedynie budżet. Ale PUEFA to raczej nie atut. Gwiazdy z zagranicy raczej też nie sądzę żeby przyszły (no oprócz KubyChlopaczek pisze:Sadze ze Bayern raczej skupi sie na rownie swietnym Rafaelu.To bedzie demonstracja sily iz Bayern ciagle na rynku niemieckim moze miec kogo chce a dadatkowo oslabienie rywala
I tu podobnie. Mógłby mięknąć przed Nami, Barcą czy Interem (mimo antypatii do Włoch), ale jednak przed Bayernem chyba niezabardzo. Chociaż zobaczymy ale nie przypuszczamUchi_ pisze:Jeżeli chodzi o Sneijder, to mam dziwne przeczucie, że jednak może pójść do Bayernu, coś tam teraz jest na rzeczy, chyba coś nawet odmówił, ale w wakacje zmięknie.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2007, 12:49
Ajgor pisze:I tu podobnie. Mógłby mięknąć przed Nami, Barcą czy Interem (mimo antypatii do Włoch), ale jednak przed Bayernem chyba niezabardzo. Chociaż zobaczymy ale nie przypuszczam
No wiesz co Ewo ? Wystraszyłaś nas.ewaacm pisze:PS. 27 000 000 R$ to 9,896,573.9601 euro
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 11 maja 2007, 12:59
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 11 maja 2007, 13:07
Za 12 dni zmieni zdanieewaacm pisze:Uchi_
Dzisiaj portale plotkarskie donoszą, że Lucas jednak wybrał Liverpool
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2007, 13:29
Leonardo pisze:Poszukujemy zawodników, którzy będą w stanie przystosować się do myśli taktycznej stosowanej przez Carlo Ancelottiego.Jednym z takich graczy na pewno jest Ze Roberto z Santosu.Jesteśmy również zainteresowani Alexandrem Pato (17-letni gracz Porto Alegre), jednakże uważamy, że będzie potrzebował trochę czasu by dojrzeć do gry w Europie.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 11 maja 2007, 16:50
Zgadza się ale taki przypadek to jeden na wiele. Nie wyklucza to tego samego w przypadu W.S. ale wątpiepoprostu.Uchi_ pisze:a poszedł "tylko" do HSV.
Też tego nie wiem. Ale wydaje mi się że jednak nie dojdzie do tego transferu. Bo primo po co on nam jak sam piszesz po sekundo po co by rok tem,u wracał do Brazyli. Bądźmy więc dobrej myśli.Uchi_ pisze:Heh, Ze Roberto ? No proszę Was, na co on nam ?
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2007, 20:48
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 maja 2007, 17:49
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio