Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 04 sty 2005, 17:11

Kotek pisze:
Wtajemniczeni_wiedzą pisze:Tak jak przeglądam forum to aż trochę żal serce zciska...Na FORUM NIE MOGĄ BYĆ TACY MODERATORZY!! Widać, że dostali mody bo są newsmanami na strone, ale forum to co innego i nie powinni rządzić tacy moderatorzy...tym forum powinni się zajmować ludzie którzy wiedząc o co chodzi i nie dają jak bym powiedział za Friko ostrzeżeń...na forum każdy moderator powinnie przymrużać na jakieś złe zachowania i tylko po uczać a następnym razem za takie coś karać...a jak widać moderzy niestety tak nie robią...i chciałbym bardzo aby były wybory moderatorów, takich co kumają i nadają się do tej pracy...

pozdro!
Czyli Ty nadejesz się w stu procentach? Może podasz przykład jakiegoś redaktora, który może być moderatorem i spedza dużo czasu na forum?
czy ja napisałem, że ja się nadaje...??? bo mi się wydaje, że nie...!! Poprostu mówię, że jak się patrzy na forum i pracę moderatorów to się odechciewa tu pisać...a chyba chcecie aby wasze forum było często odwiedzanie...a nie użytkownik po napisanu 15 postów odchodzi...bo dostał ostrzeżenie za jakieś drobne przewinienie myślę, że to trochę jest nie takkkkkkkkk !!

Wróć do „Wracając Do Meritum”